یکم پنبه دورش کار کنید و درپوشش رو ببندید خرخر خوب میشه ، دست به بانداش هم نزنید . من باند عوض کردم که اصلا صدا با فابریکش فرق نکرد . کلن باندای خودش خوبه اگه یه پخش با کیفیت داشته باشی که عالیه .نقل قول:
Printable View
یکم پنبه دورش کار کنید و درپوشش رو ببندید خرخر خوب میشه ، دست به بانداش هم نزنید . من باند عوض کردم که اصلا صدا با فابریکش فرق نکرد . کلن باندای خودش خوبه اگه یه پخش با کیفیت داشته باشی که عالیه .نقل قول:
مرسی. امتحان می کنم ببینم نتیجه چطور میشه. فقط شما منظورتون از تعویض باند، باندهای جلو ماشینه؟ یعنی از این مغازه ها که سیستم صوتی میبندن موجود هست بخره آدم؟
Sent from my LT29i using Tapatalk
خیر جلو رو که نمیشه عوض کرد عقب رو گفتم . کلا جالب نشد .نقل قول:
سلام
یه سوال ساده دارم :31:
این درجه که روی دسته برف پاک کن پراید هست دقیقن کارش چیه؟
من هر جور که تغییرش میدم تغییری توی کار برف پاک کن احساس نمیکنم.
فقط توی مرحله ی اول کاربرد داره ، شما میتونید دور برف پاک کن رو تنظیم کنید ، مثلا دسته در حالت اول دورش رو به بالا تند میشه و رو به پایین کم .نقل قول:
سلام دوستان
ایا شستن درون موتور ماشین با گازوییل برای از بین بردن کثیفی های ناشی از روغن کار درستیه؟؟
یعنی قبل تعویض روغن گازوییل بریزی روشن کنی موتورو چند دقیقه بعد خاموش کنی تخلیه کنی روغن نو بریزی!
ممنون
نه دوست عزیز، ریختن گازوئیل داخل موتور کار جالبی نیست. درسته که یه مقدار از رسوبات داخل موتور ممکنه تمیز بشه اما در عوض کاسنمد ها و اورینگها رو خشک میکنه و به مرور زمان موتور نشتی روغن پیدا میکنه!نقل قول:
بهترین کاری که میتونید انجام بدید مخصوصن برای پراید اینه که روغن و فیلتر رو به موقع عوض کنید و روغن مرغوب استفاده کنید تا رسوب پیدا نکنه.
ضمنن معمولن اون قسمت زیر در قالپاق یه کم کثیف به نظر میرسه همیشه، اونجا زیاد ملاک کثیف بودن نیست چون در معرض گردش روغن قرار نداره که تمیز بشه! اگر از کثیفی اونجا فکر میکنید که موتور کثیف شده زیاد مطمئن نباشید.
با سلام به همه دوستان و اساتید
من بالاخره پراید صداش در اومد
چراغ abs رو روشن میکنه
و یک روغن ریزی از یزر ماشین دارم اینجا هم نه نمایندگی درست هست و نه تعمیرکارخوب روغن حالا خیلی کمه و مهم نیس اما این ترمز رو چکار کنم و چطور بفهمم عیب از چی هست سطح روغن ترمز هم خوب بود البته!ضمنا مدلش 131 se هستش
ممنون
سلامنقل قول:
شنیده بودیم که برای شستن بیرون موتور از گازوئیل استفاده بشه و لی برای درون موتور نه . به نظر من دیگه اصلا چنین کاری نکنید .
همون طور که دوستمون هم گفت این کار درستی نیست و بعدا ممکنه مشکل ایجاد کنه .
بهترین روشن برای شستن درون موتور استفاده از نوعی روغن به نام روغن فلاش ( فلش ) هستش که ضرری هم نداره .
سلام دوستان، یه پراید 131 SE یورو 2 ثبت نام کردم که ایشااله تا چند روز دیگه ماشینم میاد . بهم گفتن 1 تومن آپشن روشه شامل روکش و دزدگیر تصویری و ضبط و سنسور دنده عقب . خواستم بدونم که آیا کسی خبر داره که کیفیت روکش و دزدگیرش چطوره ؟ ضبطش USB خوره ؟ درضمن میخوام لاستیک 175 براش بگیرم. الان چه مارکی بهتره از لحاظ کیفیت و زیبایی؟