شما با استفاده از دکمه ی LT و حرکت دادن انالوگ راست میتونین حرکات تکنیکی بزنید :5:نقل قول:
Printable View
شما با استفاده از دکمه ی LT و حرکت دادن انالوگ راست میتونین حرکات تکنیکی بزنید :5:نقل قول:
دوست عزیز منم این مشکلو داشتم ... البته من بازی می کردم بعد از بازی 5 مثلا دیگه نم رفت جلو هی دونت سند می داد ... یه کرک 15 مگی تو پستا هست ... اونو دانلود کردم ریختم تو فولدر بازی مشکلم حل شد !!!!!!نقل قول:
دوستان من امروز حوصله کردم و دسته ی بازی رو کامل تنظیمش کردم...چه فازی میده بازی با لیورپول با این تنظیمات!!!:31:
چه دریبلهایی میشه زد!!!!:18:واقعآ pes 11 جلوی این فوتبال حرفی واسه گفتن نداره....:5:
منم چنتا کرک گرفتم ولی هیچکدوم کمکی نکرد. واسه منم بعد چند بازی دونت سند میده و میپره بیرون!! مطمعنی این کرکه سالمه؟؟یه فصل یا یه نیم فصل بازی کردی ؟؟؟ کرک منم 15.8 حجمشه ! اگه برات امکان داره کرکتو آپلود کن واسم. ممنون دوست عزیزنقل قول:
کسی الان میاد آنلاین بزنیم؟
دوستان کسی می تونه چطور صدای گزارشگر میتونیم به فیفا 11 اضافه کنیم؟ من دنبال ایتالیاییش می گردم :8:
سلام
خواهش میکنم کمکم کنید چند جا هم پرسیدم میگن از کرک بازیه .کرک بازیم هم اینه Reloaded 15.8 مگابایت هم حجمشه.اگه از کرکه یکی لطف کنه کرک سالم برام آپلود کنه
مشکلم اینه
من وقتی بازی میکنم تماشگرن فقط همش هو هو میکنند اسم تیمها رو نمیگن .بعضی وقتها هم صدای تماشگر کامل قطع میشه انگار ورزشگاه خالیه فقط صحنه های حساس کمی صداشون بلند میشه.یکی بگه چه مشکلی داره که اینجوریه؟ویندوزم سون 32 بیتیه.با تشکر
اونجور که بچه ها میگفتن توی 7 مشکل صدا وجود داره.نقل قول:
فکر کنم باید xp نصب کنی.
دوستان یه سوال :
من نسخه 360 را بازی کردم و career mode بازی دارای سه بخش بود . مربی - بازیکن - بازکن مربی .
ولی این حالت را در نسخه پی سی پیدا نکردم . اصلا این حالت تو این نسخه وجود داره ؟
باید دنبال نسخه Central Europe بگردی که توش پنج زبان اصلی اروپا رو داره مثل ساکر نیست که بتونی با کپی کردن یک فایل img گزارش اضافه کنی مثل آب خوردننقل قول:
نه وجود نداره این بخش جدیده این نسخه PC هم که در واقع نسخه 2010 فیفا هست نه 11نقل قول: