ببین 128 شما نرم افزاری سرعتش رو 5مگ تعیین شده و اگه باز بود تا 10مگ رو جواب میداد.نقل قول:
ولی اون سرویس 10مگی که داری شاید بخاطر نویز خط ,سرعت کمتر بسته شده و بهمین خاطر سرعت کمی دریافت میکنی.
Printable View
ببین 128 شما نرم افزاری سرعتش رو 5مگ تعیین شده و اگه باز بود تا 10مگ رو جواب میداد.نقل قول:
ولی اون سرویس 10مگی که داری شاید بخاطر نویز خط ,سرعت کمتر بسته شده و بهمین خاطر سرعت کمی دریافت میکنی.
سرویس ده مگم چند روز اولش تا حدود ده مگ جواب میداد اما بعد از دو هفته مثل بقیه سرویس ها شد.نقل قول:
سال دیگه بخوام تمدید کنم پنج مگ تمدید می کنم.فعلا برنامه ارائه پایدار سرعت بالاتر از پنج مگ ندارن.
حتی با سرور داخلی هم سرعتش پایینه؟نقل قول:
بله.همه تستهام زیر پنج مگن.نقل قول:
تعجب میکنم که اینطوری هست.نقل قول:
یکی از دوستام که در همین p30 هست 10مگ داره. میگه سرعت سرور خارجیش معمولا پایین هست ولی با سرور داخلی همیشه همون سرعت 10مگ رو داره!
شما شکایت کن تا حقت ضایع نشه.
سرعت خط اولم که اسما 128 است بهتره تا خط دیگرم که دو مگه.
دو تصویر مربوط به خط دو مگ است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت خطت خیلی پایین هستنقل قول:
زنگ بزن بگو بزارند روی 6 مگ ببین لینکت میپره یا نه
نقل قول:
نقل قول:کیفیت خط تلفن سرویس 128 از دو مگ بالاتر است؟نقل قول:
آره کیفیت 128 خیلی بهترهنقل قول:
طبق آمار مودمت
خط 128 تا 12 مگ میکشه
و خط دو مگت تا 7 مگ
مرکز مخابراتی دو خط فرق میکنه.امکان داره مرکز مخابراتی سرویس دو مگ بدلیل تجاری بودن منطقه و جهت مدیریت پهنای باند،پهنای باند این منطقه را کمتر در نظر گرفته؟نقل قول: