-
فان بومل: قهرمانی با میلان، یکی از زیباترین لحظات فوتبالم بود
ستاره باتجربه در صحبتهایی اعلام کرد قهرمانی با میلان یکی از لذت بخش ترین لحظات کارنامه ورزشی اش بوده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- مارک فان بومل، ستاره هلندی باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرد که قهرمانی با میلان در رقابتهای سری آ، یکی از بهترین قهرمانی هایی که در کارنامه ورزشی اش کسب کرده بوده است.
ستاره هلندی 8 عنوان قهرمانی را درکارنامه ورزشی اش می بیند و با آیندهوون4 قهرمانی در لیگ هلند ، با بارسا، قهرمانی در لالیگا و با بایرن مونیخ 2قهرمانی در بوندس لیگا را تجربه کرده است.
او که با میلان فاتح اسکودتو شد در صحبتهایی در این رابطه گفت:« من در کارنامه ورزشی ام 8 جام قهرمانی کسب کرده ام ولی این برایم زیباترین قهرمانی بود. خوشحالم که اینجا هستم و از گالیانی که مرا به اینجا آورده متشکرم. او زندگی من را متحول کرد. فوتبال عجیب غریب است. در ماه ژانویه در یک روز یکشنبه برای بایرن مونیخ بازی کردم و سه روز بعد در جام حذفی ایتالیاپیراهن میلان را پوشیدم.»
این ستاره 34 ساله با قراردادی قرضی به مدت شش ماه در بازار نقل و انتقالات زمستانی به بایرن مونیخ پیوست و از آن زمان تاکنون یکی از مهره های کلیدی روسونری بود.
منبع:
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2011/05/16/2488921/%D9%81%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%88%D9%85%D9%84-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%84%D8%AD%D8%B8%D8%A7%D8%AA-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%85-%D8%A8%D9%88%D8%AF
-
آباته در این فصل بهتر از مایکون بود
جینو باچی باور دارد که در حال حاضر آباته از مایکون , مدافع راست اینتر بهتر است
بعد از یک فصل زیر نظر لئوناردو , آباته چیز خاص و جالب توجهی ارائه نداد.
ولی بعد از روی کار آمدن آلگری و با کمک تاسوتی الان آباته میتونه حتی در تیم ملی هم جایگاهی داشته باشه.
جینو باچی ژورنالیست ایتالیایی که در Telelombardia مقاله نویسی هم میکنه , باور دارد که آباته مدافع راست میلان عملکرد خیلی بهتری نسبت به مایکون مدافع اینتر داشته.
مایکون در سال 2010 بهترین مدافع راست جهان شناخته میشد.
"اگر از من بخواهند که بین آباته و مایکون انتخاب کنم که چه بازیکنی در این فصل بهتر بازی کرده من میگم آباته.برای اینکه اون پیشرفت فوق العاده ای داشته و توانسته در باشگاه بزرگی مانند میلان یکی از بهترین ها باشه.
ترجمه شده توسط خودم:
کد:
http://www.rossoneriblog.com/2011/05/15/abate-was-better-than-maicon-this-year/
-
میلان آماده ارائه پیشنهاد 30 میلیونی برای جذب مارک همسیک
میلان بصورت جدی برای به خدمت گرفتن بازیساز جوان ناپولی مارک همسیک وارد عمل شده . گالیانی و آلگری به نظر برای جذب این بازیکن برنامه ریزی کرده اند.
طبق اخبار به نظر میرسد بازیساز تیم ناپولی , مارک همسیک به عنوان یکی از گزینه های جدی میلان برای نقل و انتقلات تبدیل شده و گالیانی و آلگری برای تقویت خط هافبک این بازیکن رو در صدر لیست نقل و انتقلات خود قرار دادن.
مارک همسیک در این فصل هم بعنوان یکی از تاثیرگذارترین بازیکنان ناپولی بوده و کمک زیاد به این تیم برای رسیدن به لیگ قهرمانان کرده است.
به نظر نمیرسد ناپولی به این راحتی ها این بازیکن 23 ساله رو از دست بدهد و به نقل گازتا باید مبلغی نزدیک به 30 میلیون برای این بازیکن پرداخت بشه.
به گزارش این روزنامه ایتالیایی در این هفته دو مسئول میلانی برای بررسی شرایط جذب این بازیکن با مسئولان ناپولی دیدار خواهند کرد.
ترجمه شده توسط خودم:
کد:
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/05/16/2489388/ac-milan-ponder-30-million-bid-for-napolis-marek-hamsik
-
شایعه روز : فلامینی در ازای ساندرو!
به گزراش میلان نیوز ایتالیا میلانی ها که به دنبال هافبک باشگاه تاتنهام می باشند قصد دارند تا فلامینی را در ازای به خدمت گرفتن وی بدهند ..
طبق آخرین خبر های به دست رسیده سران میلان علاقه ی زیادی برای به خدمت گرفتن ساندرو هافبک جوان برزیلی تیم تاتنهام هاتسپور دارند.
البته گفته می شود میلانی ها برای خرید او می خواهند تا به جای پول فلامینی را وجه معامله قرار دهند . فلامینی که سابقا در لیگ انگلیس حضور هم داشته ولی به نظر نمی رسد که شخص او تمایلی برای این انتقال داشته باشد.
ساندرو در مورد این انتقال اینگونه صحبت می کند :
" میلان واقعا تیم بزرگی است و آن ها به تازگی در لیگ کشورشان که به نظر من بهترین لیگ دنیا است هم قهرمان شده اند . علاوه بر این ها میلان به خانه ی برزیلی ها مشهور است و این مسائل همه باعث می شود تا من برای پیوستن به چنین تیم بزرگی وسوسه شوم . اما من فعلا فقط به تاتنهام فکر می کنم . "
البته ماتیو فلامینی در سال های گذشته هم از سوی تاتنهام مورد توجه قرار گرفته بود ولی با توجه به اینکه او خود به میلان علاقه مند است و از همه مهمتر اینکه فصل فوق العاده ای را در میلان سپری کرد - فعلا - احتمال وقوع این انتقال چیزی شبیه غیر ممکن است.
منبع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=1687&%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%B9%D9%87%20%D8%B1%D9%88%D8%B2%20:%20%D9%81%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%A7%D8%B2%D8%A7%DB%8C%20%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88
!
-
انتقال بوآتنگ را تمام شده بدانید!
صحبت های گالیانی و انریوکو پرزیوسی پیرامون روند دائمی شدن انتقال کوین پرینس بوآتنگ..
کوین پرینس بوآتنگ در اولین فصل حضورش در میلان بسیار عالی کار کرد و علاوه بر دل هواداران وی جایی برای خودش در قلب گالیانی نیز پیدا کرده است.
او طی قراردادی قرضی به مدت یک فصل از جنوا راهی میلان شده بود و حالا زمان این است که قرارداد قرضی اش تبدیل به یک قرارداد دائمی شود.
آدریانو گالیانی در آخرین صحبت هایش در رابطه با بوآتنگ گفت :
" او بازیکن ارزشمندی برای ما است و من به هواداران قول می دهم که او در میلان خواهد ماند و ما به هر وسیله ای که بتوانیم او را در میلان نگه می داریم و اگر بخواهم به زبان صریح تر سخن بگویم باید اینطور بیان کنم که بوآتنگ مطمئنا بازیکن ما است . "
انریکو پرزیوسی نیز صحبت های گالیانی را تایید کرد :
" در حال حاضر 50% از مراحل دائمی شدن قرارداد انجام شده است و برای طی کردن ادامه راه نیز مشکلی وجود ندارد . البته من باید برای صحبت کردن در رابطه با وضعیت آملیا ، زیگونی ، برتا و استراسر با گالیانی صحبت کنم اما در رابطه با بوآتنگ تنها می توانم بگویم برای او در میلان آرزوی موفقیت های بیشتری در ادامه مسیرش دارم . "
منبع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=1685&%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%20%D8%A8%D9%88%D8%A2%D8%AA%D9%86%DA%AF%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%20%D8%B4%D8%AF%D9%87%20%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AF
!
-
از همین حالا می گویم که رسما بازیکن میلان هستم
از همین حالا می گویم که رسما بازیکن میلان هستم
فلیپ مکسس مدافع فرانوسی رم در صحبت هایی انتقالش را به میلان تایید کرد...
" من از همین حالا می گویم که رسما بازیکن میلان هستم . "
وی در ادامه صحبت هایش را این چنین ادامه داد :
" من به زودی و پس از پایان لیگ رسما قراردادی چهار ساله با میلان امضا خواهم کرد و این قرارداد کاملا دو طرفه است و طرفین آن هم من و میلان هستیم و به دلیل این که قرارداد من با باشگاه رم به زودی تمام می شوند هیچ اسمی از آن ها در این انتقال وجود ندارد. "
او که شدیدا منتظر لحظه ی رسیدنش به روسونری ها است گفت
" بعد از مدت ها من بالاخره می خواهم در یک تیم قهرمان بازی کنم . البته من شایستگی این را داشتم که زودتر از این در چنین تیم بزرگی بازی کنم ولی حالا هم دیر نیست و من نمی خواهم افسوس گذشته را بخورم و تنها منتظر ماه آگوست هستم تا به رویایم رنگ واقعیت ببخشم . "
این مدافع فرانسوی به دلیل مصدومیت حدودا تا اواسط ماه سپتامبر میلادی قادر به حضور در مستطیل سبز نیست اما با توجه به اینکه او می تواند از ابتدای فصل آینده در بازی ها حضور داشته باشد به نظر نمی رسد مصدومیتش مشکل جدی ای داشته باشد.
" من به رم پیشنهاد کردم که تابستان گذاشته من را به میلان بفروشند قبل از اینکه بازیکن آزاد شوم اما ان ها هیچ کاری انجام ندادند"
"من چندین سال شگفت انگیز را در پایتخت ایتالیا رم گذراندم ,رم برای من خانواده دوم است اما من در حال حاضر به یکی از باشگاه های بزرگ و موق در دنیا آمده ام."
او در پایان گفت
"من در اینجا هستم تا برنده شوم و افتخار کسب کنم.باشگاه روسونری یکی از باشگاه های منتخب در جهان می باشد و هدف من لیگ قهرمانان اروپا می باشد."
منبع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=1689&%D8%A7%D8%B2%20%D9%87%D9%85%DB%8C%D9%86%20%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%A7%20%D9%85%DB%8C%20%DA%AF%D9%88%DB%8C%D9%85%20%DA%A9%D9%87%20%D8%B1%D8%B3%D9%85%D8%A7%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%20%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%20%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%85
-
من بهترین نیستم / ویدیچ بهترین است!
بدون شک تیاگو سیلوا یکی از بهترین مدافعان برزیلی حال حاضر می باشد که نقش بسزایی در قهرمانی این فصل روسونری ها داشته است و بارها از جانب ماکس آلگری مورد تحسین واقع شده است.
در اینجا می توانید مصاحبه اختصاصی تیاگو سیلوا با اسکای اسپورت ایتالیا را مشاهده کنید
"من دوست ندارم در رابطه با محاسن و توانایی های خود صحبت کنم. ما در این فصل توانستیم به لطف همه به خصوص خط حمله موفق به فتح اسکودتو شویم."
"من واقعا این فصل در کنار الساندرو نستا پیشرفت های زیادی داشته ام و من شخصا می خواهم فوتبال خود را تا 40 سالگی در میلان ادامه دهم"
" از تمام کسانی که می گویند من بهترین هستم سپاسگذرام اما به نظر من مدافع منچستر یونایتد نمانیا ویدیچ بهترین است."
سیلوا در رابطه با آینده خود اعلام کرد که می خواهد تا مدت های طولانی که ممکن است در این باشگاه ایتالیایی باقی بماند و امیدوار است هم تیمی برزیلی خود گانسو از سانتوس به میلان نقل مکان کند.
سیلوا اضافه کرد
" من دو روز قبل با گانسو صحبت کردم و او متقاعد شده است که می خواهد در اروپا بازی کند و من امیدوارم که میلان برای خریدن او اقدامات لازم را انجام دهد"
"من همچنین امیدوارم که هیچ یک از بازیکنان حال حاضر باشگاه را ترک نکنند ما یک تیم فوق العاده هستیم و من بسیار افتخار می کنم که پیراهن چنین باشگاه بزرگی را بر تن دارم"
او در پایان گفت
"هدف ما در فصل آینده بدون شک لیگ قهرمانان اروپا می باشد"
میلان امروز با کلارنس سیدورف جلسه ای ترتیب خواهد داد تا در رابطه با آینده وی در میلان مذاکرات لازم انجام شود.سیدورف قراردادش در ماه آینده به پایان خواهد رسید.
مارک فن بومل , ماسیمو آمبروزینی , آندرا پیرلو و الساندرو نستا تنها بخشی از بازیکنانی هستند که قراردادشان در انتهای فصل با میلان به پایان خواهد رسید.
منبع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=1688&%D9%85%D9%86%20%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%20%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85%20/%20%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%DA%86%20%D8%A8%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%86%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA
!
-
آدریانو گالیانی: خرید پاستوره؟ ما اولویت های دیگری داریم
رسانه های ایتالیایی گزارش دادند که گالیانی با برلوسکونی ملاقات داشته تا با او در مورد انتقال این ستاره آرژانتینی به سن سیرو گفتگو کند
سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان، شایعات اخیر در مورد تمایل این باشگاه برای خرید خاویر پاستوره از پالرمو را به شدت رد کرد.
رسانه های ایتالیایی گزارش دادند که گالیانی با برلوسکونی ملاقات داشته تا با او در مورد انتقال این ستاره آرژانتینی به سن سیرو گفتگو کند.
اما گالیانی ضمن رد این شایعه اعلام کرد میلان اولویت های دیگری دارد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما ابتدا باید در مورد تمدید قرارداد ها تصمیم بگیریم و سپس به خرید کردن فکر کنیم. نمی دانم این شایعات از کجا به وجود می آید.
همان طور که قبلا گفتم اول باید به فکر تمدید قراردادها باشیم."
میلانی ها که هفته قبل قهرمانی سری آ شدند، در آخرین دیدار این فصل به مصاف اودینزه می روند.
منبع:
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2011/05/17/2490865/%D8%A2%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%88-%DA%AF%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%85%D8%A7-%D8%A7%D9%88%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%85
-
خبر رسمی : قرارداد سیلوا , فن بومل تمدید شد
میلان رسما با انتشار بیانیه ای در وب سایت رسمی خود خبر از تمدید قرارداد این بازیکنان را اعلام کرد..
وب سایت رسمی باشگاه با انتشار بیانیه ای در وب سایت رسمی خود امروز غروب اعلام کرد مدافع جون برزیلی خود تیاگو سیلوا قرادادی تا 30 ژوئن سال 2016 میلادی با باشگاه روسونری با امضا رسانید.
این بدان معنی است که تمام احتمالاتی که گفته می شد این ستاره برزیلی راهی رئال مادرید , بارسلونا و منچستر یونایتد می شود رد خواهد شد.
از آن طرف همچنین مارک فت بومل قراردادی جدید با میلان تا 30 ژوئن سال 2012 میلادی به امضا رسانید.
این دو بازیکن که در نهایت با باشگاه قراردادی جدید تنظیم کردند از جمله بازیکنانی بودند که آینده آن ها در میلان در هاله ای از ابهام قرارداشت که در نهایت تصمیم به تمدید گرفته شد.
فلاویا روما هم که دروازه بان شماره 3 میلان در این فصل بود در نهایت با باشگاه میلان قرارداد خود را تا 30 ژوئن سال 2012 تمدید کرد.
بازیکنان دیگری که قرارداد آن ها در ماه ژوئن به اتمام خواهد رسید آندرا پیرلو , الساندرو نستا , ماسیمو آمبروزینی , پیپو اینزاگی و کلارنس سیدورف می باشد.
منبع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=1692&%D8%AE%D8%A8%D8%B1%20%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C%20:%20%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%20%D8%B3%DB%8C%D9%84%D9%88%D8%A7%20,%20%D9%81%D9%86%20%D8%A8%D9%88%D9%85%D9%84%20%20%D8%AA%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%AF%20%D8%B4%D8%AF
-
تایه تایوو به میلان رسید
تایه تایوو برای گذراندن آزمایشات پزشکی دیشب به شهر میلان ایتالیا رسید..
اتنظار می رود تایه تایوو خرید جدید میلانی آزمایشات پزشکی خود را امروز در میلانلو پشت سر بگذارد تا مراحل انتقالش را نهایی سازد.
روسونری ها توانستند این ستاره خط دفاعی مارسی را به عنوان بازیکن آزاد به خدمت بگیرند و قرارداد این مدافع نیجریه ای 26 ساله می تواند در روز چهارشنبه نهایی شود.
این مدافع نیجزیه ای دیشب به شهر میلان ایتالیا رسید جایی که شام را با آدریانو گالیانی صرف کرد.
او قرار است امروز آزمایشات پزشکی خود را قبل از نهایی کردن قرارداد خود پشت سر بگذارد.
تایه تایوو تنها 26 سال سن دارد و دومین خرید میلانی ها در پنجره نقل و انتقالات تابستانی پس از فیلیپ مکسس از رم می باشد.
این مدافع جوان پس از عملکرد فوق العاده ای که در مارسی فرانسه داشت مورد توجه باشگاه های بزرگ اروپایی قرار گرفت اما در نهایت این مدافع باشگاه روسونری را برگزید.
مدافع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=1694&%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%87%20%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%88%D9%88%20%D8%A8%D9%87%20%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%20%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF