این کلمه ایهام داره:31:(نام مولف یا صفت آگهی؟)نقل قول:
Printable View
این کلمه ایهام داره:31:(نام مولف یا صفت آگهی؟)نقل قول:
بطور کلی دو نوع تست داریم یک تست آموزشی و دیگر تست های تالیفی وسراسری آزاد. بعد از حل تست های تیپ و*داره درکتاب قلمچی تست های بعدی رو حل میکنی.
کیفیت سی دی یا دی ودی چه چوریه؟ چند روزه میاد؟
با سلام
در بخش شیمی و انگلیسی انتخاب کتاب و یا سایر مباحث شیمی وانگلیسیی میتونم مشاوره بدم.:40:
معرفی می کنم : آقا سینا فوق تخصص بیرون کشیدن مو از ماست :27::27:نقل قول:
سلام امروز ميگفتن كه اعلام شده براي 90 كنكور برگزار نميشه.....درسته؟با اطمينان گفتند تو سايت هم نوشته....
:18::18::18::18:نقل قول:
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
اقا یه ؟؟؟
کسی میدونه هزینه ثبت نام قلمچی رشته انسانی چقدره؟
تهران منطقه19
از این حرف ها زیاد می زنند:27:نقل قول:
هی خدا... تابستونم مثل برق گذشت پس فردا باید برین مدرسه(البته من پنج شنبه تعطیلم!) تابستون تموم شد. نتونستم درسای پایمو بخونم. نمی دونم شایدم نخواستم. همش پای کامپیوتر تو اینترنت. اه... حداقل بازی هم نکردم که دلم خوش باشه... دوتا کلاس رفتم فقط تو تابستون دیفرانسیل - فیزیک. همین. می دونم سال تحصیلی سختی دارم امسال... باید حسابی تلاش کنم واسه همین شاید کامپیوترمو جمع کنم... مثلاً گام اول ثبت نام کرده بودم که راحت شم اما چی فکر میکردمو چی شد...احساس میکنم همه ی دوستام از من جلو افتادن. به نظرم حکایت من ، حکایت همون مسابقه لاک پشت و خرگوشه... تازه از خواب بیدار شدمو و میخوام ببرم...
ولی نه داداش/آبجی!! شما امسال یک رقیب سر سخت دارید چون من از هین صبح که بیدار شم دوباره میخونم تا به دوران طلاییم برگردم جدا از شوخی امیدوارم همه به آرزوشون برسن... از خداهم میخوام منو کمک کنه تا بتونم ثابت قدم باشم...
تو راديو گفت كنكور 90 حذف شده :18: