CIS با برنامه ی threatfire تداخل و کانفیلیکت نداره ؟ کسی تا حالا تست نکرده ؟
Printable View
CIS با برنامه ی threatfire تداخل و کانفیلیکت نداره ؟ کسی تا حالا تست نکرده ؟
بچه ها من کمودو رو یه دو هفته ای میشه نصب کردم و یه 120 مگ آپ دیت رو دستم گذاشت همون لحظه زدم وتموم شد ولی از اون وقت تا حالا هر وقت میزنم چک کنه واسه آپ دیت، چک می کنه ولی میگه بروزه! یعنی چی آخه! این یکی سکیوریتی ها هر روز آپ دیت میشن و آپ دیت بیرون می دن! دلیل نداریه دفنس اون یا همون هوش مصنوعیش آپ دیت نخواد!
حتی تو سر برگ آنتی ویروس هم چک برا آپ دیت داره اونم می زنم میگه بروزه.شاید دزدکی خوش آپ دیت می کنه؟
سلامنقل قول:
خود کمودو که به صورت اتوماتیک اپدیت میشود شما به سایت زیر بروید و ورژن اپدیت را در about برنامه چک کن
ببین یکی است یا نه.کد:http://www.comodo.com/home/internet-security/updates/vdp/database.php
نقل قول:
دوست عزیز فعاله ولی نمیدونم چرا از سندباکس نمیتونم استفاده کنم
امکان داره قبلا رو سیستم ویروس بوده و ویروس مانع اینکار بشه؟
فایلی که می خواهید در سندباکس اجرا کنید چی هست ؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ویروس زیر هستش ولی این رو هم بگم که فایلهای دیگه رو هم نمیتونم اجرا کنم
pass:123کد:http://rapidshare.com/files/433410203/mokhareb.zip
خیلی از ویروس وقتی توی سندباکس اجرا میشن نمی تونند فعالیت کنند و خودشون رو close می کنند.نقل قول:
فعالیت یک فایل در سندباکس بسته به نوع محدودیت اعمال شده شماست. برای اینکه فایل بتونه در سندباکس اجرا بشه و هم به سیستم شما آسیب نزنه باید آن را run as limited کنید.
پیشگیری بهتر از درمان است:20:
کومودو بهتر از ........... است:31:
با سلام به دکتر عزیز و بقیه دوستان
من یک 10-15 روزی نبودم قبلش یک سوال پرسیدم
که ضاهرا بی پاسخ ماند
مهران عزیز یک روشی رو بااسکن سیستم با برنامه GetSystemInfo گفته بودنند
که با قرار دادن لینک حاصل از اسکن با برنامه فوق به انالیز سیستم میپرداخت و در
صورت وجود برنامه مخرب یا ویروس و اسپیوایرو... ان رومشخص میکرد
خوب اگر تااینجاش و متوجه نشدید بگید بگردم کل مطلب رو بذارکم
بعدش من میخوام بونم چطور اینکار رو انجام میداد با توضیحات تکمیلی
که خودم هر چند وقت، یک مرتبه این انالیز سیتم رو انجام بدم.
منتظر نظرات دکتر و دوستان هستیم.
سلام من امروز comodo رو نصب کردم و آپدیتش کردم الان که کل کامپیوترم رو اسکن کرد گفت 6 تا ویروس پیدا کرده 4 تا trojwareداره که مال winrar هست و 2 تاش مال کرک idm که از همین فروم دانلودش کردم حالا نمیدونم پاک کنم یا ایگنور کنم !؟