چرا ندن؟ یک زنگ بزن به مرکز مخابرات منطقتون بپرس.نقل قول:
Printable View
چرا ندن؟ یک زنگ بزن به مرکز مخابرات منطقتون بپرس.نقل قول:
سلام دوستان:
ببخشید یه سوال داشتم میخواستم بدونم:
1.چجوری میشه ADSL مخابراط رو تهیه کرد؟
2.تا چه سرعتی به خانه ها سرویس میدن؟
3.چقدر طول میکشه تا بدنش؟
مراجعه به منطقه مخابراتی مربوط به شما و پر کردن فرم های درخواستنقل قول:
1.چجوری میشه ADSL مخابراط رو تهیه کرد؟
در حالت عادی به همه از دم 128 میدن به جز مواردی که بتونید بالاتر بگیرید....نقل قول:
2.تا چه سرعتی به خانه ها سرویس میدن؟
همون روز یوزر نیم پسوردتو میدن تا رانژه شدنم معمولا یکی دو روز طول میکشه!نقل قول:
3.چقدر طول میکشه تا بدنش؟
واسه من 24 ساعته وصل شد...
چه جالب؛ اینجا جواب همه داده میشه الا جواب ما. :41:
نقل قول:سلام .تا الآن که سرویس های مخابرات تهران محدودیت حجمی نداشتن.حالا تا بعد معلوم نیست که چی میشه.:46:نقل قول:
نقل قول:
به نظرم كه عاليه...
من با كلي دانلود و آپلود از 128 مخابرات راضيم...
من مخابرات نهريم...
ولي فكر كنم مخابرات هر جا با هم فرق ميكنه...
تا الان كه 1ماه گرفتم 1ساعت قطعي نداشتم...
اگه دانلود زياد ميكني مي ارزه ولي اگه كم دانلود ميكنه نه
البته بايد قيمتش رو هم چك كني...
ببينم حالا چجوري 256 گرفتي به ما هم بگو :10:
حمد للله که یکی پیداشد از 13 کیلوبایت دانلود و 5 کیلو بایت آپلود راضی و خشنود باشه :31:نقل قول:
انشاءالله الرحمن بپای هم پیر شین برادر ولی توصیه میکنم مثل مهرداد آفیس 2010 رو دانلود نکنی دلیلش رو خواستی ازش خصوصی بپرس.
سلام،
من از مخابرات درخواست اینترنت ADSL دادم ، دورزه فعال شد و بهم زنگ زدن و User/Pass رو دادن !
حالا من رفتم مودمم رو تنظیم کردم ولی این خطا رو میده :
authentication error
مودم ADSL ام ، از این Asus Sy-602 هاست.
تنظیم خاصی رو هم انجام ندام ،
فقط اون 0/35 رو تنظیم کردم ، کانکشن رو هم از نوع PoPe ساختم تو خود مودم.
دوستان می دونید اشکال از چیه؟
خودم فکر کردم شاید اینا user / pass رو اشتباه گفتن ولی زنگ زدم پرسیدم گفتند همینه ! درسته !
حالا ....
ممنون میشم یه راهنمایی کنید.
نقل قول:
شما مطمئنی اینترنت هم تحریم هست؟
درضمن خواهشاً پیغام کاربران اینترنت را به پدر گرامی تئن برسانید بگید لاقل مخابرات 512 کیلوبیت بده
دومگ ویک مگ نخواستیم . همون 512 را به عموم مردم بدهند ببینند چقدر مشتری از زمین واسمون براشون می رسه.:31:
خوب الآن که اینترنتم انقدر محدودیت داره، مجبورم زیاد دانلود نکنم ولی خوب اگه نامحدود باشه، خیلی دانلود دارم.نقل قول:
هیچی بابام با رئیس مرکز مخابراتی منطقه مون دوسته باهاش صحبت کرده بود گفته بود باشه ولی 512 نمی دیم حد اکثر 256. البته یکی دو روز پیش زنگ زدن گفتم حالا نمیشه 512 بدین گفت: چرا نمیشه، شما کارت دانشجویی بیار، چشم!
حالا نمی دونم یا یارو کارمنده تو باغ نبوده که 512 نمی دن یا واقعاً راضی شدن بهمون 512 بدن. :26: