به نظر شما دقیقه 55 بازی ( ویدئوی رسمی ) این صحنه پنالتی نبود ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به نظر شما دقیقه 55 بازی ( ویدئوی رسمی ) این صحنه پنالتی نبود ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو FIFA یا PES نمیشه با بازیکن، دنده عقب حرکت کرد؟!!
منظورم اینه که مثلا در نزدیکی های پرچم کرنر، 2 تا بازیکن من رو احاطه کردند. من میخوام در حالی توپ رو در اختیارمه و صورت و بدنم به سمت جلوئه، به سمت عقب حرکت کنم بدون اینکه صورت و بدنم به سمت عقب تغییر جهت بده.
مگه تو واقعيت همچين حركتي تو فوتبال ديدي كه اينجا ببيني؟نقل قول:
اینجا تاپیک فیفا 11 هست بهتر بود توی تاپیک های 2010 مطرح میشد این سوال... ولی توی هر دو این امکان هست
توی پس کافیه به جهت عقب فقط تپ بزنید و توی فیفا L2 رو بگیرید و جهت رو عقب ببرید
دمو حتما 15 ام میاد ؟
فکر کنم 16 سپتامبر (4 روز دیگه) میاد
سلامنقل قول:
واسه XBOX 360 و PS3 15 سپتامبر میاد (دقیقا 3 روز دیگه روز چهارشنبه)
واسه PC روز 16 سپتامبر میاد( روز پنجشنبه 4 روز دیگه )نقل قول:
راستی اینو یادم رفت بگم:
به همه دوستانی که توسط دانشگاه های دولتی پذیرفته شدن آرزوی موفقیت دارم
من که دیگه کلا بیخیال کامپیوتر شدم باید برم شدید سراغ درسو بگیرم ببخشید از اینکه اینجا اینو مطرح میکنم ولی امیدوارم دوستان بجای من لذت وافر ببرن انشا الله
نه بابا من آزاد قبول شدم !
فیفا رو عشقه ، ولی درسم به موقش.....
سلام
این ویدئو رو نمی دونم حسین عزیز گذاشته یا نه من تازه دارم دانلودش می کنم 1 دقیقه و 15 ثانیه است مال FIFA 11 PC هستش ارزش دانلود رو داره با فرمت FLV تقریبا 7 مگ شده
این هم مال FIFA11 PC هست دیگه اینو دانلود نکردم نظری دربارش ندارمکد:http://www.youtube-nocookie.com/watch?v=dRDkBHfiJxA&feature=related
دوستان هرکس این ویدئو دوم رو دانلود کرد جزئیاتش رو بگه تا مام بهره ببریمکد:http://www.youtube-nocookie.com/watch?v=s0lbhkQdutU
من روزانه بابلسر قبول شدم واسه گرفتن انتقالی باید این ترم معدلمو بالای 17 ببرم تا بیام مشهدنقل قول:
مشهد راحت ترم
از دوستان خواهش میکنم بحث قبولی دانشگاه رو به تاپیک وارد نکنن که دردسر بزرگی برام میشه
من فقط به دوستان پذیرفته شده تبریک گفتم
ویدئو اولی جدید بود...یا این که من تا حالا ندیده بودمش
ولی دومی رو حسین عزیز زحمتش رو کشیده و گذاشته بود
در کل ممنون