این موردو خوب اومدینقل قول:
3-مسخره کردن تیم آلمان وبعد اسپانیا وبعد درفینال برزیل هرکی بکنه به قرآن گزارش تخلف میدم.
Printable View
این موردو خوب اومدینقل قول:
3-مسخره کردن تیم آلمان وبعد اسپانیا وبعد درفینال برزیل هرکی بکنه به قرآن گزارش تخلف میدم.
فکر کنم ایشون منظورشون اینه که دارن زحمتشونو میکشن تا تاپیک به انحراف نره و اینکه گزارش پستهای اسپم و خارج از بحث رو میدن خیلیم خوبه حالا چه فرقی داره بهشون بگیم مدیر که البته محترمانه ترم هست یا بگیم مسئول زحمتکشنقل قول:
بعدم انصافاً کسانی که تاپیکی رو شروع میکنن مشخص میکنن تو چه زمینه ای باید بحث کرد و از پست اول تاپیک یا همون شروع بحثه که رشته کلامو شروع میکنیم به هرحال باهم دوست باشیم فضای این تاپیک خیلی خوبه و بایدم اینطور باشه به عشق آرژانتینه همش :40:
دوستمون dizgah به نکته ی خوبی اشاره کرد.اگه علی جان تاپیک طرفدارای ارژانتین رو نمی زد,خیلیا بودن که این تاپیکو بزنن.
نمونش هم اینکه دوستانی مثل xerxes again و cheguevara و sakura بالای نصف پست های تاپیک رو زدن.
خودم هم چند مین بعد از زدن تاپیک تا حالا نزدیک 60 تا پست دادم و واقعا قفط از محیط دوستانه ی تاپیک تا حالا لذت بردم.اما نباید بعضی بحث ها جو رو خراب کنه.
------------------------------------------------------------------------------------------------
مثلا این پست رو بخون متوجه میشی دیدگاه دیگران نسبت به تاپیک رو:
------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5129131&postcount=76
حالا چی می گفت این پاستوره؟!!
فقط عکسشو گرفتم دیگه بحثاشون که زبون اصلیه ما اسپانول بلد نیستیم :31:نقل قول:
بابا پس کجان بچه های ارژانتین؟؟!! خوابن همه؟؟!!
عیب نداره ,من جور بقیه رو میکشم!!!
امروز دوستای فعال اصلا نبودنا!!
نکنه خبری باشه اونوقت منو تو نشستیم اینجا؟نقل قول:
فیلمی فوتبالی چی tvپخش نمیکنه؟
نکنه امریکا حمله کرده وجنگ شده.بچه ها هم فرار کردن...:31:
نمی دونم احتمالا!!!
اخه اکثرا از صبح کم پیدان,نگو پس خبریه امروز! اقا ما هم بریم پس تا دیر نشده!!
به خودمون دلداری می دم!:نه بابا دارن انرژی جمع میکنن واسه روز بازی!!!
باز اون اسپمرای ظهر بودن یه صفایی میدادن به تاپیک!!!
نکنه فردا کنکوره؟:31:نقل قول:
اااااااااااااااااااا!!! اره منم احتمال میدم فردا کنکورباشه !!!!!! پس نگو چه سوت و کوره,می خوان 5 صبح پاشن!! با مداد تراشیده و پاککن تمییز!
اخی!! چه اسپرسی دارن!
ما که اردمون و بیختیم,الکمونم ابیختیم!!
ولی کنکوری نداشتیما! کسی چیزی نگفت!
خوشبختانه من کنکور ندارم فعلا با PES رفته بودم با آرژانتین آلمان رو خوردم
امید وارم همچین اتفاقی بیفته