منم خوشم اومد برزیل با این همه ادعا در مقابل هلند هیچ حرفی برای گفتن نداشتنقل قول:
مخصوصا نیمه دوم کاملا محو بازیه فوق العاده هلند شده بود
Printable View
منم خوشم اومد برزیل با این همه ادعا در مقابل هلند هیچ حرفی برای گفتن نداشتنقل قول:
مخصوصا نیمه دوم کاملا محو بازیه فوق العاده هلند شده بود
:27: باشه...ولی بیشتر از من حال نکردی...بیشتر از اینکه حال امثال این دوستان که تو تاپیک برزیل پست دادن گرفته شد حال کردم..جنبه هم خوب چیزیه.نقل قول:
نقل قول:
البته 3-4 تا توهین آمیزم بود که مدیرا پاکش کردن...نقل قول:
سلام به همه ی طرفدارای هلندی
خوب من هم خیلی متاسف شدم که تیم هلند موفق نشد
کاش روبن یکی از دو تا توپ رو گل می کرد
در کل بازی نزدیکی بود و هافبک های هلندی خوب بازی اسپانیا رو مختل کرده بودند اخراج باعث شد تیم بهم بریزه و ...
تا سه نشه بازی نشه اما این بار هم نشد ایشالا جام بعدی و جام های جهانی بعدی
موفق باشید
نشد که بشه
خب دیشب اینقدر حالم بد بود که نتونستم درست حسابی چیزی بنویسم . الان تو یوتوب گل اسپانیا رو دیدم افساید نبود ولی اشتباه داور که کرنر رو به اشتباه نگرفت باعث شکل گیری حمله ای شد که منجر به گل شد . توی این بازی ما خوب بازی کردیم ولی چند نفر هستند که نمیشه ازشون گذشت واقعا بد کار کردن تو این بازی و باید جواب پس بدن :
1. هاوارد وب بخاطر اشتباه آخرش که منجر به گل اسپانیا شد .
2. هایتینگا احمق که بلاخره خودشو نشون داد تو بازی فینال شاید اگه 10 نفره نمیشدیم یکی بود که اینیستا رو بگیره .
3. روبن احمق که تو محوطه جریمه پاس نمیداد و دوتا تک به تک رو گل نکرد . با اینکه خوب بازی کرد ولی گل نزد خدا بگم چیکارت کنه اگه دوست نداشتم کلی فحش نصارت میکردم ولی دیشب جلوی خودمو گرفتم .
4. وقتی یه مربی یه بازیکن که تازه از مصدومیت رها شده رو بزاره مهاجم نوک بعد از اون ور نیستر روی رو دعوت نکنه همین میشه واقعا تو نیمه دوم برا یک لحظه جای خالیشو حس کردم (وقتی فن پرسی پا به توپ میشد و هیچکاری نمیکرد) .
5. بهترین بازیکن هم استیکلنبرگ بود واقعا عالی کار کرد دمش گرم رو صحنه گل هم هرکاری تونست کرد ولی کاری نمیشد کرد .
6. بازی اگه به پنالتی میکشید من مطمئن بودم که میباختیم چون اونا هم دروازبان خفنی داشتن هم پنالتی زن خفن .
7. فن مارویک مربی خوبی بود ولی امیدوارم هلند رو دوباره بکنه مثل سابق یا اینکه از سمتش کناره گیری کنه من دوست دارم هلند مثل قبل بازی کنه حتی اگرم ببازه مهم نیست چون حداقل بازی قشنگی رو نمایش میزاره .
وقتی گل خوردیم تلویزیون رو خاموش کردم و رفتم اصلا مراسم دادن جام رو ندیدم .
آقای باتلاق کجایی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتلاق هلند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتلاقو با بچه هاي برزيل كه لوله شدن فرستاديم خونه برن پيش داسيلوانژ...نقل قول:
بعلت گرمای هوا باتلاق هلند خشک شده بودنقل قول:
ولی حیف شد ، واقعا ناراحتم :41:
هی میان میگن برزیل برزیل ، فکر کردن مثلا ما خیلی ناراحتیم که حذف شدیم نه عزیز من 5 بار قهرمان جهان شدیم همون فعلا واسمون کافیه ، شما که هنوز حسرت 1 دونشو دارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واقعا طرفدارای هلند ادم های عجیبی هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش داور برای اسپانیا از هلند بد تر بود
هم پنالتی نگرفت هم بازیکنتون رو اخراج نکرد
9 نفره میشدین چیکار میکردین؟
پنالتی مهم تره یا کرنر؟