اسم سرورتون چیه و پسوردش چیه دوستان؟
Printable View
اسم سرورتون چیه و پسوردش چیه دوستان؟
نقل قول:
اسم سرور:Magical DDRace
پسوورد:p30
پینگ خوبی هم داره سرور.
اسم سرور ها :نقل قول:
Magical DDRace
Magical Deathmatch
Magical Drag
Magical Catch16catch16 رو من ران می کنم امیدوارم Black جان منو ببخشن...
پسورد همشون :
P30
پینگ سرور ها هم عالیه پینگ ها بین 45 تا 150 هست اگه بیشتر از این بود مشکل اینترنت خودته...:27:
چون سرور برادر BLACK حرف نداره:46:
نقل قول:
مپ Koule l با بازی 4 نفر از بچه های فروم تموم شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک عکس:یوزر های بازیکنان شرکت کننده:کد:http://up.--------.com/images/5vsceascrxrlgel8qa3.jpg
mASOUD[IR]
YURI
ARYAN
Goldeagle(ir)
lllllllllllllllllllllllll
اگر تونتستید مپ های Koule رو تموم کنین یک اسکرین شات و یوزر بازیکنان شرکت کننده رو هم بزارید.
------------------------------------------------------------------------------
shvb سرور های دیگه ای که زدی ربطی به پینگ سرور DDRace داره؟بعضی ها لگ داشتن تو سرور DDRace.اکثرا هم که DDRace بازی می کنن.
سرور ها اگه فقط ران باشن و هیچ کس توشون نباشه حدوده یکی دو kb/s حجمه دانلودت رو می گیره و فکر کنم حداقل سرور برادر Black با اینترنت 1 mbpsc یعنی سرعت دانلود 120 kb/s باشه که فکر نکنم باعث بد شدن پپینگ سرور بشه...
بچه ها من چند تا سوال از چند نفر دارم خواهشا جواب بدین :
Aryan Dail : چه اهمیتی داره حتما koule بازی کنیم؟؟؟
Black جان :31: : میشه توضیح بدی سرور Drag چیه؟
شهاب خندان : نمی دونم چرا هر وقت میام تو فروم تو هنوزم داری به اون سیب آرین می خندی؟؟؟:46:
نقل قول:
نمیگم که حتما این مپ ها رو بازی کنید فقط برای دلیل زیر:
((البته دوستانی که مپ های Koule رو هنوز بازی نکردند,فکر نکنند این مپ ها خیلی سخت تر از دیگر مپ ها می باشند)) بلکه فقط در صورتی که دوستان خواستند این مپ ها رو تموم کنند اینجا بیان و ذکر کنند تا مپ های یک سری رو فقط گفته باشیم همه رو تا آخر رفتیم.
راستی منظورت از سیب آرین چیه؟
دوستان مپ های Koule ll و Koule V رو هم بچه ها تونستن تموم کنن.(اگر مپ های Koule رو تموم کردید.اینجا پست بزارید:31:.)نقل قول:
گفته ی من کدومه مگه نمی دیدی من اون پایین رکوردمو می ذاشتم بعد می گفت تموم کردی؟مطمئنی؟
خیله خوب حالا پستتو پاک کن.
راستی چرا سرور Run نیست؟
1.احمد منظورتو نمیفهمم:41:نقل قول:
2.سرور چرا ران نیست؟
از آخرین شماره شروع می کنم هیجانش بیشتر بشه ::31:
3. بریم یقه ی برادر Black رو بگیریم که ما رو از کار و زندگی انداخته تازه بعدش سرورو می بنده!!!!عجب آدمایی پیدا میشن این روزا!
2. آرین عکسی رو که گرفتی نگا کن تو تو اونجا نوشتی سیب شهاب هم پشتش خندیده...
1.شهاب بزار یه جور توضییح بدم بفهمی شما یه بار به عکس آرین نگا کن بعد از چند دقیقه دوباره هم نگا کن چند بار به به اون عکس نگا کن ببین چه کار مسخره ای رو انجام میدی ببین که توی اون عکس هر دفعه داری می خندی!
یه بار بسه دیگه چقدر می خندی؟
الانم که ساعت 3 نصفه شبه تو هنوز داری می خندی....!!!!