سلام
اگر حریف احتمالیمون رو ببریم(استرالیا) به برنده کدوم بازی میخوریم؟
Printable View
سلام
اگر حریف احتمالیمون رو ببریم(استرالیا) به برنده کدوم بازی میخوریم؟
ژاپن - قطرنقل قول:
کد:http://www.football3.ir/playoff-afc.do
بنده خدا! اون فايله خودش قابل خواندن روي اكسل 2003 بود. ديگه نيازي به تبديل نداشت!نقل قول:
من اونطوري كه يادم مياد در اون بازي درصورت پيروزي ايران مقابل عربستان، عربستان عملاً از گردونه خارج ميشد ولي روي كاغذ شانس داشت و ايران جايگاهش در بالاي جدول مستحكم ميشد و با اين باخت ايران با اختلاف 1 امتياز پائين تر از عربستان قرار ميگرفت و چينش بازي هاي بعدي در اون مرحله طوري بود كه ايران بايد با دو كره در زمين حريف بازي ميكرد و فقط با امارات در تهران بازي داشت ولي عربستان با امارات و كره شمالي در رياض بازي داشت و با كره جنوبي هم در كره. و سر آخر همه ديدن كه ايران با 1 امتياز اختلاف نسبت به تيم هاي دوم و سوم حتي موفق به صعود به بازي هاي پلي آف هم نشد.نقل قول:
در واقع با اون شكست تيم نيمه جان عربستان جان گرفت. هرچند اونا در نهايت نتونستن به جام جهاني برسن اما حداقل دست ايران رو از رسيدن به مرحله نهايي جام جهاني كوتاه كردن كه همين براشون كافي بود.
واقعاً اين شخصيتي كه تصوير كردم چقدر تنفر انگيزه! اونا اگه صد بار ديگه برن به جام جهاني باز هم نميتونن كاري بكنن و صرفاً حضورشون برميگرده به رو كم كني امثال ايران. همين! دليل اين مدعا هم برميگرده به حضورشون در جام هاي جهاني البته بعد از سال 1994! هميشه بدترين نتايج رو رقم زدن اما در اوج ذلالت وقتي به ايران ميرسيدن براي ايران حريف دست نيافتني ميشدن.
منكر ضعف و عقده روحي خودمون و مربياني كه تا حالا بر صندلي مربيگري تيم ملي تكيه زدن هم نيستم كه هميشه از عربستان ميترسيديم و ميترسيم ولي قبول كنيد كه اونها هم مقابل ايران هميشه با انگيزه دو چندان وارد ميدان ميشدن.
من هنوز معتقدم كه اونا برميگردن و در مسابقات آينده با تركيبي جديد به خصوص مقابل ايران با انگيزه هميشگي وارد ميدان ميشن و البته سعي ميكنن براي عبور از بحران به عنوان اولين قرباني ايران رو هدف بگيرن. اميدوارم فدراسيون فوتبال براي هدايت اين تيم به فردي شبيه قطبي (از لحاظ تفكر) رو بيارن كه طوري رو تيم كار كنه براي هر بازي برنامه خاص خودش رو داشته باشه و بتونه اين عقده رواني رو باز كنه و براي هميشه از شر اين تفكر خانمان برانداز خلاصمون كنه.
ما كلا هميشه منتظريم يكي بياد مشكلاتمونو حل كنه!
کفاشیان: تروسیه را برای امیدها می خواهیم/ صلاح نیست قطبی در ایران بماند
« خودم به دیدن فیلیپ تروسیه رفتم و با او هم گپی زدم»علی کفاشیان این جمله را می گوید.
رئیس فدراسیون فوتبال در بازگشت از دوحه ساعتی را با خبرآنلاین به گفت و گو نشست . بحث از مسائل مختلف فوتبال که بحث درباره تیم ملی امید یکی از این مسائل بود. اینکه چه کسی روی نیمکت تیم ملی المپیک ایران می نشیند. تیمی که کمتر از دو ماه دیگر مسابقاتش آغاز خواهد شد و فعلا به دلیل نداشتن گزینه ای مناسب بازیکنانش ناچارند حضور دبیر کمیته تیم های ملی را در تمرینات تحمل کنند!
اما چه اتفاقی برای این تیم می افتد؟ این پرسشی است که کفاشیان برایش پاسخ دارد:« ما هدف مان استفاده از مربی با دانش خارجی است. در دوحه که بودم ، دیدم فیلیپ تروسیه در هتل محل اقامت بازیکنان ماست، در هتل شرایتون. یک جلسه با او نشستم و درباره تیم ملی امید حرف زدیم. این تنها کاری بود که کردیم. تنها مذاکره ای که انجام دادم با مربیان خارجی.»
او درباره اینکه یکی از خبرگزاری های خارجی خبراز امضای قرارداد یکساله با این مربی فرانسوی داده بود و اینکه خود تروسیه هم ایران را تیم خود لقب داده بود گفت:« راستش نمی دانم که چرا این اتفاق افتاده و چرا تروسیه تیم ایران را دوست دارد. شنیدم که این حرف را گفته. اما او به عنوان مشاور فوتبال ژاپن برای این مسابقات آمده من هم فقط با او گپی درباره تیم امید زدم. خودم رفتم و با هم صحبت کردیم.محور حرف های مان هم تیم ملی امید بود. خیلی جدی نشدیم که فکر کنید یک مربی حرفه ای مثل او بخواهد این را به معنای پایان کار بداند. ما گپ زدیم و حرف های مان را مطرح کردیم اما رقم پیشنهادی این مربی بقدری بالا بود که من حقیقتش جا زدم. یک رقم هایی می گفت که ما توانایی پرداخش را نداریم.»
البته این به معنای پایان مذاکرات نبوده. کفاشیان می گوید:« حالا این بار که به آنجا برگردم دوباره با تروسیه حرف می زنم نمی دانم شاید این بار شرایط بهتر پیش رفت. »
اگر تروسیه بپذیرد هدایت تیم امید را در دست بگیرد برای دومین بار خواهد بود که یک مربی جام جهانی رفته خارجی می پذیرد تیم ملی ایران را بر عهده بگیرد تا این بار این مرد فرانسوی که او را در آفریقا جادوگر سفید می نامند بتواند رویای حضور در المپیک را برای ایران محقق کند.
کفاشیان در این گفت و گو نکات جالبی را هم درباره قطی گفت. اینکه فشار های زیادی را برای کنار گذاشتن قطبی تحمل کرد و اینکه این رفتارها منجر به عقد قرارداد قطبی با تیمی ژاپنی شد و البته گفت:« معتقدم صلاح نیست قطبی در ایران بماند.»
پ ن:تروسیه یه سوتی انگار داده تو مصاحبه با الجزیره وقتی داشته در مورد ایران حرف میزده گفته تیم ما!:31:کد:http://www.khabaronline.ir/news-124183.aspx
ستایش سرمربی سابق آرژانتین از انصاری فرد/ کریم شاهزاده رویایی تیم های اروپایی!
سرمربی اسبق تیم ملی آرژانتین در جام جهانی 2006 بار دیگر بازی های تیم ملی ایران در جام ملتها را ستود.
ایسنا در ترجمه تحلیل های پکرمن برای شبکه الجزیره قطر نوشت: خوزه نستور پکرمن با اشاره به قدرت بدنی و فیزیکی تیم ملی ایران گفت:«دو عنصر انضباط و استفاده از قوای بدنی بالای ایرانیها به علاوه خلاقیتهای ذهنی مربی و بازیکنان تیم ملی این کشور، این امکان را به این تیم مدعی آسیایی داد تا اولین تیمی باشد که صعود خود را به مرحله حذفی قطعی کند.»
پکرمن در ادامه با تایید نظرات کارشناسان رسانهای عرب درخصوص انضباط تاکتیکی تیم ملی ایران گفت: ب«ه نظر من بازیکن جوان تیم ملی ایران کریم انصاری فرد، در بازی با کره شمالی بسیار به چشم آمد.این بازیکن این قابلیت را دارد که با توجه به سن کم خود در عرصه بینالمللی فوتبال به یک شاهزاده رویایی خط حمله تیمهای اروپایی تبدیل شود.»
او ادامه داد:« این که یک بازیکن مهاجم با به دست آوردن دو توپ دو گل بزند، در یک بازی بسته تاکتیکی بسیار قابل تامل است.»
شبکه الجزیره قطر با نمایش مکرر گل زیبای کریم انصاری فرد، با تاکید بر این نکته که تیم ملی ایران در حال به دست آوردن یک مهاجم باارزش است، به تمجید از مهاجم جوان باشگاه سایپای کرج پرداخت.
رسانههای عربی امارات متحده عربی هم این احتمال را میدهند، کریم انصاری فرد به زودی شکار باشگاههای اماراتی شود.:2:
کد:http://www.khabaronline.ir/news-124214.aspx
خبر ویژه : کامنت های جواد خیابانی از قطر برای خبرآنلاین
ورزش > چهرهها - آنچه می خوانید توضیحی از دوست و همکار خوب مان جواد خیابانی است، گزارشگر صدا و سیما در بازی های جام ملتهای آسیا.
جواد خیابانی دوست و همکار خوب ما که همکاری اش با بچه های گروه ورزش خبر به سال ها قبل حضورش در صفحات سیاسی روزنامه های ورزشی بر می گردد از قطر برای مان کامنت هایی گذاشته و توضیحاتی درباره دو خبر منتشره درباره خود نوشته که بی کم و کاست آنها را برای تان منتشر می کنیم. البته تنها به ما حق بدهید که ایمیل و شماره همراه او را برای تان منتشر نکنیم. جواد این کامنت ها را با اینترنت تلفن همراهش برای مان نوشته و به همین دلیل است که فینگلیش هستند چون فونت فارسی در سیستم خود نداشته.
« سلام ، این ایمیل را دادم و شماره ام در قطر هست.... نوشته بودین که به خبرنگارتان در اینجا گفتم برو هرچی دلتان می خواهد بنویسید... به خدا این انصاف نیست. من هرگز این کار رو نمی کنم ... بخدا من هم یک ایرانی هستم که دلم برای وطنم می تپد... من ایران را و شادی ایران را به دنیا نمی دهم . همه شما را دوست دارم . تلفن بزنید تا باور کنید خودم هستم. در ضمن این عکس مربوط به فینال جام جهانی 1998 فرانسه است.»
Salam. In email ro dada va shomareye man dar qatar ast... Neveshte boo din ke man inja be khabarnegare shoma goftam ke be rid har chi deletoon mikhad az man bad benesisid.... Be khoda ensaf nist... Man hargez in karo nemikonam... Be khoda man ham ye irani has tam ke delay bar aye vatanm mitape.... Man Iran ra va shadiye Iran ra be donya nemidam. Hameye shomara dots daram . Tel bezanid ta bavar konid khodam hastam. Zemnan in ask dar finale world cup 1998 dar france as
کامنتی که برای خبر عکس جوانی های جواد خیابانی منتشر شده و او می گوید این عکس در 35 سالگی اش گرفته شده و آن وقت ها خیلی هم جوان نبوده است.
و خیابانی در کامنتی دیگر برای خبر قهر عادل فردوسی پور برای مان می نویسد:« بخدا این طور نیست ... من از قبل از مرداد ماه حکم ماموریتم برای قطر صادر شده بود. چرا این بی انصافید؟... بخدا همه ما می رویم زیر تلی از خاک آخرش.. دخترم برای این دروغ ، سه روزه که مدرسه نمی ره.... چرا؟
Be khoda intor nist... Man az qabl az mordad mah hokum mamooritam bar aye Qatar sader shod.... Chera inward bi ensafid...?.. Be khoda hame Miri zire tali az khak mikhabim... Dokhtare man be khatere in doorooq madrases
nemire.... Chera ?.. ( javad khiabani has tam dar Qatar
کد:http://khabaronline.ir
امروز ایران بازی داره؟
نه فردا ساعت 16.45
امروز استرالیا -بحرین
نه...بازي ايران-امارات فرداست!نقل قول:
امروز ایران بازی داره؟
خب راست ميگه ديگه!:31: اخه اين انصافه؟ كجاي دنيا همچين گزارش هاي خنده دار و هيجاني رو مفت و مجاني در اختيار مردم قرار ميدن؟:31:نقل قول:
خبر ویژه : کامنت های جواد خیابانی از قطر برای خبرآنلاین
ياد حرف هاي خياباني موقع صحنه گل كريم انصاري فرد كه قبول نشد افتادم!:31:
گل....گل.....
نه نه .....نه.....نننننهه! گل قبول نيست....كريم عصباني نشو !! كريم اين كارو نكن...!:31: