قانونی (در کشور) وجود نداره که محدودیت حجم دانلود رو برای سرویس های نامحدود تعیین کنه. بعضی شرکت ها خودشون چنین قانونی برای خدماتشون گذاشته اند. اگر سایت شاتل رو بخونید توضیح داده که محدودیت در واقع روی مقدار دانلود نیست... روی ساعات دانلود هست. مضمون کلی چیزی که توی سایت شاتل برای Fair Use Policy نوشته اینه که توی ساعات پیک مصرف شما نباید به طور دائمی دانلود داشته باشی (یعنی به طور غیر معمول نباید باشه... مثلا اگر یک روز فایل 200 مگی توی ساعات پیک دانلود کنی مشکلی نیست ولی اگر این روند هر روز تکرار بشه و مثلا روزی 500 مگ دانلود توی ساعات پیک داشته باشی... به این گیر می دن.) در ساعات دیگه (غیر پیک) هم هر چقدر خواستی می تونی دانلود کنی.
این که بهتون گفتن تا به حال موردی نداشتیم که سقف دانلود رو رد کرده باشه... من توی همین تاپیک دیدم یک نفر نوشته بود به خاطر دانلود 30-40 گیگ (یادم نیست سرعتش چند بود یه سرچ کنی پیداش می کنی) مشمول این قانون شده بود و بهش گفته بودن شما رفتی تو لیست سیاه و دیگه هیچ وقت نمی تونی اینترنت نامحدود از ما بگیری... فقط محدود...
من هم مودم رو گذاشته ام توی بالکن. فعلا که تابستانه و مشکلی نیست، (امیدوارم تا چند ماه دیگه آنتن دهی بهتر بشه و بیارمش داخل) ولی مودمش ضدآب نیست و توی دفترچه مودم هم نوشته باید در دمای 0 تا 40 درجه سانتی گراد کار کنه... یعنی با این اوضاع توی زمستان دیگه نمی شه گذاشتش بیرون... خلاصه قرار دادن مودم در فضای آزاد نمی تونه به عنوان یک راه حل بلندمدت مطرح باشه.
در مورد قطعی:
توی 2 ماه اول که من استفاده کردم حداکثر یک بار در ماه (به مدت 6-7 ساعت) اینترنت قطع بود که به نظر من قابل قبوله، ولی توی ماه اخیر همون طور که یکی از دوستان هم اشاره کرد تقریبا یک هفته ای هست که همش اینترنتش نصفه نیمه وصله. یعنی سرعت دانلود که زیر 9 شده (به جای 14) و هر صفحه رو باید 10 بار Refresh بزنی تا بالاخره بازش کنه... البته توی ساعات مختلف روز هم این موضوع فرق داره. (قابل ذکر است که مودم آنتنش پر پر هست و این اشکالات مربوط به فرستنده ایرانسل می شه.