این حرفم قبلا واسم یه نظریه بود!
ولی الان دیگه به اثبات رسید!نقل قول:
چررررررررررررررا اینجا هیچکی هیچی نمی گه!:19::19::19::19::19::19:
Printable View
این حرفم قبلا واسم یه نظریه بود!
ولی الان دیگه به اثبات رسید!نقل قول:
چررررررررررررررا اینجا هیچکی هیچی نمی گه!:19::19::19::19::19::19:
خوب کسی مشکلی نداره !نقل قول:
اگر شما با گوشی مشکلی داری بگو تا راه حلش رو بگیم .
Download: Stock Rooted Gingerbread For The “OG” Droid – GPA15
کد:http://www.droid-life.com/2011/05/16/download-stock-rooted-gingerbread-for-the-og-droid-gpa15/
سلام دوستان
آخرين قيمت مايلستون 1 تو بازار چنده؟؟؟
تو سايت هاي اينترنتي تا 440 داره
فکر کنم 400 گیر بیاری .
سلام،
چطور میشه یه تصویر رو فقط بک گراند یه صفحه قرار داد؟!
wallpaper که میزاری یه عکس رو کلی قرار میگیره و هر دسکتاپ فقط یه قسم از عکس رو نشون میده!
در مایلستون 2.
برای میلستون 2 یا میلستون 1 ؟؟نقل قول:
مایلستون 2.
در تنظیمات آندروید همچین چیزی من ندیدم .نقل قول:
ولی یک لایو وال پیپر هست که این تمکان رو داره که شما هر صفحه رو یک عکس انتخاب کنی .
یک راه دیگه هم این هست که منو رو بزنی و در قسمت add --- widget ---- picture frame یک عکس دلخواه از گالری انتخاب کنی و با سایز دلخواه بزاری رو هر صفحه ای که میخوای
در ضمن گوشی نو مبارک .
یک بررسی هم از گوشیتون بزارید برای دوستان ممنون میشیم
بررسی کامل:---کد:http://gsm.ir/review.php?phoneid=2257
چند مورد که بهش برخوردم:
واسه روت کردن گوشی... z4root،universal&root و با RSDlite نشد! 2تای اول هنگ و از برنامه خارج میشن و روش RSDlite که تو سایت ها بود واسه بوت لودر گوشی که 70.13 هست نبود،و فایل مناسب رو هم نیافتم که ... .
با superoneclick (روت کردن از طریق کامپیوتر) به راحتی روت شده و بعد با Droid2bootstrap میشه بک آپ کامل و نصب رام های جدید و .. داشت.
---
با این که مجهز به motoblur یه مزیت عنوان شده! ولی خیلی گیره! مجموعه ای از سرویس ها و یکپارچه سازی ها و آپشن ها رو در اختیار میزاره ،ولی خب فکر کنم کارایی اش رو بیشتر تو ممالک فرنگی کفار نشین نشون میده :) به خاطر سرعت بالای دسترسی به نت و ارزون بودن اش.
---
مشکل جدا نشون دادن حروف رو تو فارسی داره هنوز ،چند تا فارسی ساز که تو سایت ها بود رو نصب کردم و کپی فونت و ...ولی هنوز مشکل داره،فرصت هم نشده که راه های دیگه رو تست کنم.
---
باطری اش اون طور که میگفتن نیست،شاید هم ما استاندارد استفاده نمی کنیم ازش! تو حالت معمول کار 1.5-2روز،اگه زنگ خور داشته باشی زیاد و کمی کار 1روز.
---
بررسی لینک بالا هم که کامله...