من هر چی با بلوتوث میگیرم اول میره تو مموری گوشی بعد خودم بای دبریزم تو مموری کارتنقل قول:
چجوری میشه کاری کرد که این روال طی نشه مستقیم بره تو مموری کارت
Printable View
من هر چی با بلوتوث میگیرم اول میره تو مموری گوشی بعد خودم بای دبریزم تو مموری کارتنقل قول:
چجوری میشه کاری کرد که این روال طی نشه مستقیم بره تو مموری کارت
نقل قول:
توی قسمت تنظیماتش میتونی تعیین کنی کجا save شه
من گوشیم و دادم تعمیر و دقیقا نمیتونم بهت بگم تو کدوم قسمت بود
ولی تا جایی که یادمه توی setting یه قسمت داشت که اونجا تعیین میکردی که اگه از بلوتوث یه فایل اومد کجا ذخیره شه
فکر کنم اسمش save to بود
دوستان با اينكه اين گوشي 500تا اس ام اس توش جا ميگيره ولي الان كه اينباكس من فقط 239 تا مسيج توش هست و توي فولدر sentbox هم 5 تا مسيج هست، هروقت اس ام اس جديد مياد ميگه memory full.
به نظر شما مشكل از كجاست؟
مطمئنی؟!:13::41:نقل قول:
اگه این جوریه سعی کن حافظه داخلی گوشیت تا حد امکان خالی باشه. در ضمن از مسیر زیر همه اطلاعات رو تنظیم کن که توی مموری کارت بره.
Settings-->Memory settings-->Default memory
به نظر من 500 تا مسیج لزومافقط به معنی مجموع500 تا نیست. یعنی شاید inbox حداکثر 240 تا جا داشته باشه.نقل قول:
يحتمل همينطور است كه شما مي فرمائيدنقل قول:
نه برادر مشکلت از اینه که بعضی از اس ام اس هات بیشتر از یک صفحه میشن..... :10:نقل قول:
حتی اگه مموری پیش فرض بلوتوث رو بزارین مموری کارت بازم خودش اول میریزه تو حافظه داخلیش بعد منتقلش میکنه به مموری کارت ه خیییییییییلیییییییییییییی یییییییییییییییییی بده..:41::41:
آخه خیلی بعیده. چون در اون صورت باید هر پیامک که برای ایشون اومده به طور متوسط بیشتر از 2 بخش باشه که با این تعداد پر بشه...نقل قول:
من ميخوام call log رو به تسك بار اضافه كنم چطوري ميتونم؟
سلام دوستان من یک گوشی استار توی اتریش خریدم اما هیچ بازی روش نصب نمشه یکی میتونه راهنمایم کنه