ممنون محمود جان لینکشو هم میزاری ؟حالا وقتشه که سوالاتمونو ازش بپرسیم .
Printable View
ممنون محمود جان لینکشو هم میزاری ؟حالا وقتشه که سوالاتمونو ازش بپرسیم .
یکی این متن و ترجمه کنه
خیلی مشتاقم ببینم چی فته
من اون ویدیو را دیدم به نظر میرسه سرعت بازی زیاد هست!
عکسها هم بریم ببینیم با اون نوشته های Adam ببینیم چی به چیه!!
نقل قول:
به نظره من سرعت این ویدیو زیاده نه خود بازی
اینو هم کسایی که بازی رو تست کردن گفتن ...
نقل قول:
Slower. More painstaking. Less goals.
هنوز اون ویدیو که قرار بود بیاد نیومده؟
مهران جان آدام هم مساله کم شدن آهنگ و سرعت بازیو تایید میکنه :
the action on the pitch is considerably slower
مجتبی جان همونطوریکه میدونی این متن نظرات آدام و ساف (نمایندگان wenb برای اجرای آزمایشی بازی ) هستش .نقل قول:
بیشتر جملات بیان دیگه ای از چیزایی هستند که قبلا بچه ها توی تاپیک گذاشته بودن که خودت هم کاملا در جریانشون بودی و هستی اما چند تا نکته توی این گزارش اومده که فکر نمیکنم قبلا اشاره ای بهشون شده باشه .
یکی لایسنش شدن دستکش دروازه بانها .
مورد دیگه سیستم جدید پنالتی که در این سیستم دروازه بان اجازه داره زودتر از ضربه حرکت کنه . پنالتی زدن هم مشکل تر شده و دقت پنالتی به مقدار نگهداشتن دکمه شوت و جهت ها بستگی داره .
یک نکته جالب دیگه اینکه از طریق هوش مصنوعی اجرای بازی توسط تیمها شبیه سازی شده یعنی استراتژی و تاکتیکها و بطور کل اجرای بازی هر تیمی منطبق با تیم های حقیقی که در عالم واقع وجود دارن طراحی شده .این مساله بصورت آپشن توی تنظیمات تیمی هم وجود داره که گیمر میتونه از اون استفاده کنه .
انیمیشن های زیادی به بازی اضافه شده علاوه بر اینکه هنوز قراره انیمشنهای دیگه ای هم به بازی اضافه بشه .آدام میگه این انیمیشن ها حال و هوای بازیو عوض کردن و با اینا تا حدودی بازی از حرکات ربات گونه و خشکش فاصله گرفته .مثل انیمیشن های راه رفتن و دویدن بازیکنان ,استپ سینه و...
یک نکته دیگه اینکه دوباره اجرای حرکات فریبنده و دریبلها با دکمه r2 +جهتها امکان پذیره .
نکته بعدی در مورد کنترل توپ .حفظ توپ توسط بازیکنان مختلف متفاوته . بعنوان مثال بازیکنانی مثل ژاوی و اینیستا بسختی توپو لو میدن اما بازیکنانی که کمتر از این توانایی برخوردار هستن توی وضعیتهای پرسینگ راحت تر توپو از دست میدن .بطور کل یکی از ویژگیهای بازر و برتر pes همین مسالست که کونامی هویت و افکار بازیکنان واقعی رو توی بازی تزریق کرده .مثال دیگه ای که این گفته رو تایید میکنه اینکه آدام میگه بازیکنا تمایل دارن بیشتر با پای تخصصی خودشون حرکاتشونو ( مثل شوت زدن پاس دادن کنترل توپ و ...)انجام بدن .
نکته جالب و جذاب دیگه ای که توی این شماره بازی وجود داره همین کارتهایی که برای بازیکنان طراحی شده که گفته میشه گیم پلی بازیو شدیدا تحت تاثیر قرار داده .
در مجموع از صحبتهای آدام اینو میشه برداشت کرد که بازی جنبه مدیریتی به خودش گرفته و برای موفقیت توی این بازی باید تفکر استراتژیک داشت . آدام میگه توی بازی اصلا نتونستم موقعیت خطرناک ایجاد کنم (گل که اصلا نتونستن بزنن) تا اینکه ساف از طریق اسلایدر ها استراتژی بازیو عوض کرد بعد اونوقت روند بازی تا حدودی تغییر کرد .
حسین جان واقعا مرسی.........همیشه باعث شرمندگی ما هستی .....
.................................................. .......................................
اعلام شده که 2 تا عکسی که گذاشتم تنها عکسهای منتشر شده برای نسخه ps3 بازی هستش .......
یکیشو قبلا دیدیم اون یکی رو نه ......!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم کارت؟نقل قول:
نکته جالب و جذاب دیگه ای که توی این شماره بازی وجود داره همین کارتهایی که برای بازیکنان طراحی شده که گفته میشه گیم پلی بازیو شدیدا تحت تاثیر قرار داده .
در ضمن ممنون حسین جان واقعا زحمت کشیدی
از صحبت هایی که ترجمه کردی ایا ادام از بازی راضی بود یا نه
نقاط قوت گیم پلی رو گفته؟
محمود جان با این حرفت فقط منو شرمنده میکنی من فقط چند خط دست و پا شکسته ترجمه جملاتیو مینویسم که مطمئنم خیلی از بچه های این انجمن بهتر از من معنی و مفهومشو بلدن خودم میدونم دارم یک جورایی درس پس میدم .نمیدونم تا چه حدی اطلاع داری اما خیلی از دوستان توی این تاپیک ماشالا تحصیلات دانشگاهی دارن . اینجا غیر از خودت فقط چند تا مهندس داریم حالا خودت تا آخرش برو بعد میگی شرمنده و این حرفا .
با تشکر از زحمات حسین عزیز!!
باید بگم واقعا صحبتهایی که شده جای امیدواری زیادی داره!مخصوصا دستکشهای دروازه بان من زیادی خوشحال کرده!
بی صبرانه منتظر بازی هستم!فقط تنها نگرانی من تعداد ورزشگاه هست که در خبرهای بعدی باید ببینیم چی میشه!!
و اینکه هنوز موشن کپچر و انیمیشن و این حرفها هنوز کامل نشده میتوان اتنظار یک چیز فوق العاده را داشت!