اگر دوباره اون طرح رجیستر کردن مخابرات تصویب بشه قیمت همه گوشی ها از جمله همین ساتیو هم میره بالا.دیگه فقط شرکهای رسمی وارد میکنند و افت قیمت گوشی ها هم دیر به دیر انجام میگیره
Printable View
اگر دوباره اون طرح رجیستر کردن مخابرات تصویب بشه قیمت همه گوشی ها از جمله همین ساتیو هم میره بالا.دیگه فقط شرکهای رسمی وارد میکنند و افت قیمت گوشی ها هم دیر به دیر انجام میگیره
تصویب شدن یه بحثه اجراش یه بحث دیگه !نقل قول:
خیال میکنی عاشق چشم و ابرو مردم بودن ریجستر رو برداشتن ؟:27:
نه داداش امکانات فنی و مالی اش رو نداشتن !
ضمنا اکثر گوشی های بازار سریال چنج میشن و این کار فقط به پر کردن جیب
چنجر های سریال کمک میکنه
نقل قول:
سلام
به نظر من بیشترین نگرانی باید از حذف یارانه های انرژی باشه!!!
چون که این همه صبر می کنیم قیمت satio بیاد پایین بعد یارانه ها که حذف شد قیمتش میکشه بالا
چون نه مغازه دار و نه گارانتی پول حذف یارانه ها رو از جیب نمی زاره
از اون طرف هم دیدیم چه جوری قیمت ها رو کنترل می کنن
برای همین من زیاد امیدی به قیمت بعد از عید ندارم
ىست بالايي تاييد ميشه
بعد عيد شير تو شير ميشه! اصلا هيچي معلوم نيست! آفتاب فروردين كه زمين بوخوره همه چيز يهو گرون ميشه!
شما یه دفعه پریدی به آخر جمله پس جواب اول جمله کو یعنی قیمتش میاد رو 500~450 ؟نقل قول:
ببخشید یادم رفت این تیکه رو توضیح بدم (از بس که مایکروسافت آدمو عصبانی میکنه:31:)نقل قول:
به نظرم خیلی بعیده که تا قبل از عید قیمتش به زیر 550 تا 600 تومن برسه
چون گوشی های تقریبا همرده ی satio کمه توی بازار و در نتیجه جنگ قیمت آنچنانی در نمی گیره
مگه این که نوکیا و ... هم گوشی 12 مگا پیکسلی ارائه بدن که اونوقت وضع تا حدودی فرق می کنه
ولی به صورت عادی بعیده که به زیر 550 تا 600 تومن برسه
ضمن اینکه این گوشی با این همه امکانات باید بوسیله گوشی دیگه با امکانات بیشتر افت قیمت بکنه
مثلx1 که تا چند وقت روی حدود قیمت 500 تومن مونده بود ولی گوشی های جدید (نه فقط گوشی های خود سونی اریکسون)
باعث کاهش قیمتش شدن
که به نظرم حداکثر افتش(توی مقطع زمانی مثلا 6 تا 9 ماه) تا حدود 500 تومنه که اونجا یه مدت ثابت می مونه بعدش به وسیله ی گوشی
های جدیدتر دوباره افت قیمت رو شروع می کنه
من اگه بخوام اینو بخرم میتونم تا خرداد صبر کنم و اون موقع پولم هم میشه در حدود600~550 اون موقع میتونم اینو بخرم؟نقل قول:
فقط یه چیز بد برای بعد از عید باقی می مونه ...نقل قول:
اونم حذف یارانه های انرژیه:41:
که دو سه تا پست قبل هم گفتم که زیاد به بعد از عید خوش بین نیستم چون با حذف یارانه ها ،توی همه چیز
افزایش قیمت خواهیم داشت(گوشی که دیگه سهله)
قيمت گوشي در حال افت كردنه::46:
بدون گارانتي:علاءالدين:750 تومن.
گارانتي اصلي پارس كامتل:810 تومن.
دقیقآ افت قیمت بخاطر گارانتی هست
اگه گارانتی باید همه مجبورن زیر قیمت گارانتی بدن تا یه فرقی بینش باشه که بهمین خاطر قیمتا میکشه پایین
هر چی کامتل ارزونتر بی گارانتی ارزونتر و فاصلشون بیشتر میشه