Part 3 Episode 2
I opened the door slowly. I went in first, making sure everything was okay before Anne followed. The living room was large and full of expensive things: a big-screen television, a fancy stereo, a CD player, two big, brown leather chairs, and a comfortable-looking sofa. The living room alone was bigger than my entire apartment.
در رو آهسته باز کردم.قبل از اینکه آنه بیاد ، اول من داخل رفتم تا مطمئن بشم همه چیز روبراهه یا نه. اتاق نشیمن بزرگ و پر از وسایل گران قیمت بود : تلویزیون بزرگ ، بلندگو ، دستگاه پخش فیلم ، دو عدد صندلی چرمی و بزرگ و یک مبل راحتی. اتاق نشیمن به تنهایی از آپارتمان من بزرگتر بود.
آنه گفت: خدای من ، بوی سیگار و مشروب میاد اینجا. بیل و سارا هرگز سیگار نمی کشن.
“My God, it smells like beer and cigarettes in here! Bill and Sarah don’t even smoke,” Anne said.
به عقب خونه رفتم ، اونجا یه آیینه بود که خودم رو درش نگاه کردم.همیشه برام عجیب بود که من چه شکلی هستم : یه مرده 42 ساله ، 12 سانتیمتر عرض و 27 سانتیمتر طول ، موهای بور ، وزن متعادل. اما وقتی خودمو تو آیینه می بینم به نظر 7 سانتیمتر کوتاهتر و 5 سال مسن تر هستم.
I walked to the back of the apartment, and saw myself in the mirror. I am always surprised at how I look: I’m 42 years old, five feet eleven inches tall, blond hair, average weight. But when I see myself in the mirror, I look 3 inches shorter and 5 years older.
پنجره ها و کمد ها رو در هر طرف خونه چک کردم و رفتم داخل حمام. اونجا چیزی رو دیدم که داشت تکون میخورد.
I checked the windows and the closets on each side of the apartment, and went into the bathroom. Then I saw something move.
به سرعت به سمت آنه چرخیدم و دستامو به نشونه ی اینکه "تکون نخور" حرکت دادم.انگشتانم رو گذاشتم روی لبهام تا به آنه بفهمونم که ساکت باشه.
I quickly turned to Anne and put my hand up in the air, meaning: “Don’t move.” I put my finger to my lips, telling her to be quiet.
یکی تو حموم بود.
Someone was in the bathroom
پایان اپیزود 2
*لطفا یکی ترجمه کنه تا نقاطی که قرمز کردم رو باهم مقایسه کنم.
*یه سر به گروه اجتماعی مون بزنید (نظر سنجی موضوع رایتینگ)
*کلا هر از گاهی یه سر به گروه اجتماعی بزنید بد نیست :20: