خیلی راحتهنقل قول:
شما اول جا سیگاری رو مثل همیشه بیرون بکش
بعد اون زبانه مشکی رنگ که همراهش اومد بیرون رو بده پایین و جا سیگاری رو کلا درش بیار.
بعد هم به هیمن ترتیب دوباره بزن سر جاش
Printable View
خیلی راحتهنقل قول:
شما اول جا سیگاری رو مثل همیشه بیرون بکش
بعد اون زبانه مشکی رنگ که همراهش اومد بیرون رو بده پایین و جا سیگاری رو کلا درش بیار.
بعد هم به هیمن ترتیب دوباره بزن سر جاش
یه مشکل فنینقل قول:
چجوری میشه درستش کرد یکی دوتا سراغ دارم که دیگه کامل بسته نمیشه
عزیز دل دستت درد نکنه ولی گفتم که رفته پشت کنسول. از جای دیگه جواب رو پیدا کردم. باید اول کنسول زیر دست رو باز کنم. پیچ هاش کنار صندلی هاست اگه تا آخر بدی جلو میبینی. بعدشم دور ترمز دست و دور دنده که خار دارن یه کم جا به جا کنی خارش باز میشه بعدشم دوتا پیچ ستاره ای داره که باید آچار خودش رو داشته باشی.نقل قول:
حوب دوستان دوباره فروش ELX شروع شد ولی خبری از موتور جدید XUM نیست !
موتور XUM که اومدنش مشخص نیست اگر میومد ایران خودرو در سطح وسیعی از رسانه ها تبلیغ میکرد.نقل قول:
فروش دوباره پارس ELX خبر خوبی بوده چون چند ماهی نبود همه فکر کردن دیگه تولید نمیشه.
محمد جان به نظرت ممکنه موتور XUM کی معرفی شه ؟ چون تو عصر خودرو خونده بودم که ELX در سه کلاس قراره معرفی شه ! ولی الان فقط همون کلاس 9 قدیم هست
اون سه کلاس که زده بود حتی قیمت هاشم مشخص شده بودن که از 22300 بود تا 22900 !
پژو پارس ELX سفارشی کلاس 5 سفارشی رنگ پایه خاکستری متالیک رنگ سفارشی سفید، بژ و تیره 22 میلیون و 113 هزار تومان،
پژو پارس ELX سفارشی کلاس 6 رنگ پایه سفید، 22 میلیون و 366 هزار تومان و
پژو پارس ELX کلاس 7 رنگ پایه سفید 22 میلیون و 952 هزار تومان به فروش خواهد رسید.
دوستان اینجا کسی از کارایی cocpit که روی ELX نصب میکنن حبر نداره ! چه چیزایی رو نشون میده و چه کارایی میشه باش انجام داد !
نقل قول:
محمد جان نمیشه دقیقا گفت که موتور XUM کی قراره بیاد.
طبق آخرین خبری که از نمایندگی ایران خودرو داشتم میگفتن داره مراحل آزمایشی رو طی میکنه.
کلاس هایی که مجلات مختلف تعریف میکنن طبق کلاس های معرفی شده از قبل توسط شرکت هست.
متاسفانه ایران خودرو تو مصاحبه هاش انواع خودرو رو در انواع کلاس ها معرفی میکنه اما وقتی خودرو به بازار میاد
میبینیم که فقط یک کلاس هست.
مجله ها هم تقصیری ندارن طبق گفته اونا چاپ میکنن اما در عمل چیزه دیگه هست.
یه سوال :
واسه قریچ قریچ کردن درهای جلویه 405 چیکار اساسی موعثر باید کرد ؟؟ روغن به دور نوارها زدم رگلاژ هم کردم.
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
تا اونجا که میدونم کامپیوترش از سمند ال ایکس قدیم چیزی بیشتر نداره ولینقل قول:
کاکپیتی که اونم تولید نمیشه و برای کل خانواده 405 وجود داره به دزدگیر تصویری فابریک اضافه میشه و اضافه بر اون ثبت دقیقی از عمل کردن دزدگیر با ساعت و تاریخ نشون میده اگه کسی چیز جدیدتری سراغ داره بگه لطفا
والا منم به هیچ راهی نرسیدم سمند درست شد و این نشد........نقل قول: