از تصادفت متاسفم
فکر کنم سپر سمند حدود 200 تومن باشه
Printable View
از تصادفت متاسفم
فکر کنم سپر سمند حدود 200 تومن باشه
نقل قول:
خرجش تا 200 هزار تومن میشه.تعویض سپر با هزینه رنگ سپر
دوستان درست گفتن با هزینه رنگ حدود 200 تومن میشه ! فقط یه راهنمایی بهت بکنم چون این بلا سر خودم اومده و سپر ماشینمو عوض کردم تجربه دارم . سپر ماشینتو کامل باز کن و داخلش کل قطعات پلاستیکی که هست در بیار چون وقتی سپر چدید بخری این قطعات رو نداره و باید جدا بخری که 20 - 30 تومن هزینه داره ولی شما نگاه کن ببین هر چی توش سالم مونده باز کنی تا مجبور نشی دوباره واسش پول بدی ! انشاا... که دیگه تصادف نکنینقل قول:
بردم نمایندگی ایران خودرو امروز. 140 تومن سپر + 100 تومن پوله رنگ. البته کارت طلایی دارم و پولی نمیدم واسش. فردا قراره کارشناس بیاد تایید کنه و 2 روز هم باید اونجا بخوابه ماشین
مگه با چه سرعتی تصادف کردی؟نقل قول:
یاد پراید افتادم وقتی عکس رو دیدم جدا انقدر کیفیت سمند اومده پایین؟
نقل قول:
اگه سرعت کم بوده باشه که اتفاقی نمیفته اگرم زیاد باشه که سمت راست ماشین کلا به فنا میره حالا این داشمون چجوری زده خدا میدونه :13:
=============================================
امروز تو سمند LX یکی از بچه ها نشستم مدل 89 بود ازش پرسیدم 16 سوپاپه گفت نه ولی انصافا شتابش خوب بود.
فرمونش خیلی نرم بود طوری که با انگشت کوچیکه میچرخید صندلی و تو دری همه چرم بود و آینه بقل برقی بودن تا استارت زد جفتش باز شد و کروز کنترل هم داشت.
ازش سوال کردم خیلی راضی بود ولی یه جورایی بد شانسی آورد اگه 2 ماه دیرتر میگرفت ایربگ داشت.
نقل قول:
ایشون تصادف کرده اینطوری شده من بگم باورت نمیشه ،
تگرگ گرفت حدود 1 ماه پیش و زد رنگ سپر رو کامل بلند کرد
نقل قول:نقل قول:سرعتی نداشتم. رو به روی سفارت انگلیس قبل از میدون فردوسی تو لاین 3 در حال حرکت بودم و سرعتمم 20 بود که یه ماکسیما از سمت راست پیچید سمت من و از در عقبش تا سپرش کشیده شد به ماشین من و سپر ماشینم این بلا سرش اومد و ماشین اون هیچیش نشد:31:نقل قول:
کلا اکثر ماشینای ایرانی کیفیت پایینی دارن و ارزش خرید ندارن که یه موردش سمنده
دلیلشم نبود رقابته درسته
دوستان به نظرتون سمند EF7 بنزینی بهتره یا سورن ELX ....؟؟؟
اگه واقعا موتور EF7 خوبه پس چرا روی سورن نمیزارن...؟؟؟:13:
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم :11: