سلام پس لطف كنيد و در مورد قيمتش صحبت كنيد
در ضمن مي خواستم از دوستان بپرسم صفحه تاچ محصولات كاوون مخصوصا s9 ايا مقاومتيه يا خازني ؟
خيلي ممنون ميشم توضيح بديد
Printable View
سلام پس لطف كنيد و در مورد قيمتش صحبت كنيد
در ضمن مي خواستم از دوستان بپرسم صفحه تاچ محصولات كاوون مخصوصا s9 ايا مقاومتيه يا خازني ؟
خيلي ممنون ميشم توضيح بديد
بله عثمان جان ، قیمت رو هم بفرمایید ، ممنون می شم .نقل قول:
بله دوست من ، اس 9 خازنی هست تاچش ، اما اگه می خوای با آی تاچ مقایسه کنی ، بدون که به پای اون نمی رسه ، ولی بدک نیست :8::10::11:
ممنون دوست عزيز مي شه به صورت علمي تفاوت اين دو مدل تاچ و توضيح بدين
تفاوت تاچ مقاومتی و خازنی رو ؟نقل قول:
یه چیز هایی یادمه ، اما نمی دونم درسته یا نه ، عرض می کنم ، سیمور عزیز فکر می کنم کامل بدونه ، نیاز به تایید اون داره ...
تاچ معمولی ، 2 تا صفحه است با فاصله ای که کم ، وقتی شما لمس می کنید صفحه رو ، این 2 صفحه به هم برخورد می کنن و جریانی رد می شه وتوسط این جریان می فهمه که کجا لمس شده و ...
در تاچ خازنی ، یک صفحه بیشتر نیست ، که یک میدانی رو با میزان معینی ایجاد می کنه ، وقتی یه جسم رسانا با بار الکتریکی ( مثل دست انسان ) این میدان رو تغییر بده ( در واقع میزان ظرفیت خازن تغییر کرده ) حسگر ها با احتساب تغییرات میدان مادر ، می فهمن کجا لمس شده
*** فقط نفهمیدم اگه با میادین کار می کنه چرا حتما باید لمس بشه ، اگه این طوری باشه باید با فاصله هم عمل کنه .
مزیت کاپاسیتیو اینه که عملکرد بهتری داره ، اما فقط با انگشت یا یه جسم باردار کار می کنه ، اما مقاومتی با هر چیزی ....
محمد جان ، تایید / تصحیح بفرمایید :10: :11:
ممنون از لطفتون و مطلبتون
نه بيشتر مي خواستم تفاوت تاچ خازني اپل و s9 رو مي گم
راستش تفاوت این دو مدل رو نمی دونم دقیقا تو چی هست ( از نظر تکنولوژی ) فقط می دونم که انگار اپل حساس تر هست و عمل کرد بهتری داره ، و نیز این که اون مولتی تاچ هستش ( عقلش می رسه 2 تا نقطه رو هم زمان Sense کنه ) اما اس 9 نیست ...نقل قول:
در همین حد می دونستم ، امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم
یا حق :10: :46: :11:
درسته مولتی تاچ دارای سنسور های خازنی میباشد .
این سنسور ها میتونن بار الکترواستاتیک پوست بدن رو حس کنن یا هر جسم دیگه ای که بار الکترواستاتیک داشته باشه !
نکته جالبش همونطور که دوستمون گفت اینه که در عین حال میتونه دونقطه رو هم زمان sense کنه ...
از این کاربرد در زوم کردن عکس ها و بازی ها و ... استفاده میشه .
اولاً که شما همیشه به ما لطف داری .. داشتم اتفاقاً دیروز در بخش زبان این رو می گفتم که آدم اگه چیزی رو بلده خوبه که در اختیار بقیه هم بذاره (در حد وقتش) و اگه این وسط از کارش لذت هم می بره چه بهتر! .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
//
در مورد سوالات:
1. من به نظرم واسه استفاده طولانی (یعنی شخصی که عرض و طول استفاده اش زیاده : هم در طول یک روز، هم اینکه میخواد پلیرش رو 2-3 سال استفاده کنه) محافظ صفحه و کیف چرمی خوب و کافیه.
2. اسپیکر کوچولو (قبلاً هم توی تالار زیاد صحبت شده) میتونی حتی برای تست هم که شده یدونه 3-4 تومنی مدل متفرقه اش رو بخری .. بعد از اونجا بعنوان یک آدم باتجربه (!) تصمیم بگیری که حرکت بعدی ات چی باشه. باتری قلمی میخوان که چیز خاصی نیست و مصرف شون چندان زیاد نیست... رادیو هم میشه باهاش گوش داد... کلاً توصیه میشه و چیز خوبیه .. یادمه تابستون سال پیش (یا سال قبلش بود یادم نیست!) ، وقتی باتری لپ تاپ تموم میشد، کلی از این اسپیکرهای قابل حمل کار کشیدیم ..
اگه هم یه ضرب میخوای بری سراغ مدلهای بالاتر، کریتیو و لاجیتک چیزای خوبی دارن (بین 15 تا 30 تومن)... برو پاساژ ایران همون نمایندگی روبروی پله برقی که تنوع جنس و انصاف خوبی داره... حتی یادمه یدونه اسپیکر رومیزی جمع و جور داشت (اسپیکر لپ تاپی!) 16 تومن Edifier ؛ آدم میخواست فقط بخاطر بانمکی اش بخردش!!!!
سلام ، ببخشید می خواستم بدونم این مدل iAudio 9 تو ایران هست ؟ و قیمتش چنده؟
ممنونم سیمور جان ، باز هم لطف کردی ...
راستی من این پست رو خیلی وقت پیش خوندم ، اما نفهمیدم راستش ، شما یه نگاهی بنداز ، منظورش چی بوده ؟ خوبه یا بده بالاخره ؟
در باره amoled بودن ال سی دی اس 9 گفته :
تنکسکد:http://www.iaudiophile.net/forums/showpost.php?p=228626&postcount=34