به نظر دوستان با این مشخصات کامپیوتر دنبال این بازی برم یا نه؟؟؟ خودم که شک دارم:
cpu:e5200
ram:4 gb
vga:9400 gt
Printable View
به نظر دوستان با این مشخصات کامپیوتر دنبال این بازی برم یا نه؟؟؟ خودم که شک دارم:
cpu:e5200
ram:4 gb
vga:9400 gt
سیستم شما دوست عزیز خوبه. این بازیو شاید نتونی رو آخرین کیفیت بازی کنی ولی بازم کیفیتش خیلی خوب هستش. اصلا این بازی به نظر من 10 درصد گرافیکش شاید مهم باشه.چیزای دیگش خیلی مهمتر هستش.شکن نکن که این بازی بهترین بازی پارسال هست و هر چی ازش تعریف کرد بازم کمه
سلام.
مسشه توضيح بدين اول بازي بايد چه كار كنم؟؟؟
من شخصيتم رو ساختم بعدش توي قلعه شروع شد حالا ميگه يه سري كار انجام بده...الانم ميگه دستور بده به يه نفر يا همچين چيزي...اما چه جوري؟؟؟من نميدونم...
ممنون مي شم اگه كمك كنيد...
دوست عزیز شما اگه نقشه رو نگاه کنید مشخص کرده که کجا باید برید. پیشنهاد می کنم اگه این سبکو تازه میرید یکمی توی این تاپیک جستجو کنید و اطالاعاتی در موردش به دست بیارید. اگه عاشق این سبک بشید واقعا لذت زیادی از این بازیها می برید. من که خودم عاشق سبک نقش آفرینی هستم.نقل قول:
سلام.
مسشه توضيح بدين اول بازي بايد چه كار كنم؟؟؟
من شخصيتم رو ساختم بعدش توي قلعه شروع شد حالا ميگه يه سري كار انجام بده...الانم ميگه دستور بده به يه نفر يا همچين چيزي...اما چه جوري؟؟؟من نميدونم...
ممنون مي شم اگه كمك كنيد...
ممنون...من FALL OUT & MASS EFFECT &... رو بازي كردم و خيليم خوشم اومده...اما اين يكي يه كم گيج كننده هست...نقل قول:
الان يه مقدار رفتم جلو و فكر كنم لول 4 هستم...اما هنوز خوب ياد نگرفتم...
ميشه يه كم در مورد جادوها و نحوه استفاده اونها توضيح بدين؟؟؟
من HUMAN رو انتخاب كردم البته و WARRIOR...
ممنون...
بازم مزاحم مي شم...:10:
دوست عزیز اون بازیهایی که گفتی در سبک نقش آفرینی هستن و بازیهای بسیار عالی هستن ولی این بازی یه بازی کلاسیک نقش آفرینی هستش و در اصل همچنین بازیهایی هستن که میشه گفت سبکشون کامل نقش آفرینی هست . اگه سوالی داشتی بپرس. فقط الان خیلی وقت ندارم. کلا اگه میشه بگو در چه مواردی مشکل داری تا بعدا توضیح بدم.نقل قول:
در ضمن این تاپیکو بگردی مطالب خیلی مفیدی پیدا می کنی مخصوصا صفحه اول تایپک.
جنگجوها, جادو ندارند. بجز اینکه منظورتون توانایهای مربوط به این کلاس باشه که اونم بعد از هر لول آپ بصورت خودکار به نوار پائین صفحه اضافه میشن (مسلمآ فقط مواردی که نیاز به فعال سازی دارند) اگر هم بخواید بصورت دستی اینکار رو انجام بدید میتونید گزینه مربوطه در بالا رو انتخاب و موارد مورد نظر رو به نوار پائین, درگ کنید. موفق باشید :10:نقل قول:
ميشه يه كم در مورد جادوها و نحوه استفاده اونها توضيح بدين؟؟؟
من HUMAN رو انتخاب كردم البته و WARRIOR...
ممنون...
برای آرپیجی دوستان عالیه وو اگر نخرن سرشون کلاه رفته.
من دارم یه سری اطلاعات در مورد بازی dragon age:origins-awakening جمع می کنم. احتمالا تا چند روز دیگه برای اون بازی یه تاپیک جداگانه میزنم. امیدوارم ادامه خوبی برای این بازی فوق العاده باشه.
اين يارو آرچدمون چه سگ جون بود!:5: