این دیگه چیه!نقل قول:
جدیدترین گوشی سامسونگ با دوربین 12 مگاپیکسل و زوم اپتیکال و 256 گیگابایت حافظه داخلی از نوع Ssd و 4 اینچ صفحه نمایش از نوع Amoled و رزولوشن Hd واسه سال 2009 داره آماده میشه .
خداااااااااااااااااااااا:1 9:
Printable View
این دیگه چیه!نقل قول:
جدیدترین گوشی سامسونگ با دوربین 12 مگاپیکسل و زوم اپتیکال و 256 گیگابایت حافظه داخلی از نوع Ssd و 4 اینچ صفحه نمایش از نوع Amoled و رزولوشن Hd واسه سال 2009 داره آماده میشه .
خداااااااااااااااااااااا:1 9:
W960 i
اوباماست
بيخيال .....سياسي حرف نزن بچه.
256 گیگ.........اشتباه تایپی بود.......منظور 256 مگا هست..........من هنوز جوابم رو نگرفتم......صفحه ی قبل
تو جی اس ام ارنا زده بود november یعنی همین روزها میاد یا امده؟؟؟
واقعا توکشور هایه دیگه کار میکنه؟؟؟
رم و رام گوشی تغییر کرده؟؟؟
لطفا سریعا جواب بدید...........
با این کلیپ ها حال کنید..................
sch-490 که همان omnia هست.........البته مخصوص کره
وکد:http://www.youtube.com/watch?v=OcN7QatlESQ
من که عاشق فونتش شدم...................کسی کره نمی خواد بره واسم بگیره؟؟؟کد:http://www.youtube.com/watch?v=srvBO8rP2PI
فقط میشه گفت WOW .
اینترفیس این گوشی تکه !!!! Touch Flo و iPhone و پنلهای X1 همه رو باهم جمع کنیم بازهم به این اینترفیس نمیرسه !!!!
سرعت گوشی باورنکردنیه !
مرسی سلیم جان واقعا لذت بردم .
مخلصیم .
ولی وقتی که دوربین 12 مگاپیکسل باشه و هر عکس حدود 5 6 مگابایت باشه و خدا میدونه که فیلم برداریش چه کیفیتی داره میبینی که 256 گیگ خیلی هم متناسب !نقل قول:
امیر تو خودت اینو باور میکنی؟ آخه کی اینقد حافظه رو گوشیش لازم داره؟
من گفتم SSD ولی مثل اینکه دوستان فقط رقم حافظه رو دیدن !
SSD سامسونگ رو اگه دیده باشین 512 گیگش اندازه یه ورق کاغذ کوچیک هستش . البته این مدلش رو من 3 ماه پیش دیدم و البته کوچکتر از این هم شده .
به تازگی هم سان دیسک اعلام کرده که مموری miicroSD با حافظه 128 گیگابایت تولید کرده و بزودی معرفی میشه .
پس فکر نمیکنم زیاد تعجب داشته باشه !
مخلصیم .
ای بابا امیر لا اقل صبر کن آوریل بشه بعد از این پستا بده !!!!
256 گیگ و 12 مگا و زوم اپتیکال و صفحه نمایش او ال ای دی اونم HD و او اس ویندوز !!!! هیچ فکر کردی که یه همچین چیزی چقدر مصرف داره ؟؟؟؟؟ برا یه همچین سیستمی باید باطریش سایز آی 8510 باشه که بتونه 24 ساعت دووم بیاره !!! خود گوشی هم اندازه htc Advantage !!!!!!!
ولی از طرز فکرت خوشم اومد ( یه آب هویج گیری هم داشته باشه دیگه توپه توپه !!!!!)
خیلی جالبه که سونی UIQ رو گذاشته کنار ولی فرهوده هنوز میاد از این پستا میده .....نقل قول:
W960 i
اوباماست
جالبتر اینه که تازه از بن در اومده و اینجوری اسپم میده ..... حیف که من اینکارش نیستم وگرنه اون دکمه این شکلیه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره چشمک میزنه !!!!