مرسي كه جواب دادي، ولي گشتم هيچ فايلي نبود كه مربوط به اين برنامه باشه. حالا چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن اين 2 تا برنامه جاوا بودن.نقل قول:
Printable View
مرسي كه جواب دادي، ولي گشتم هيچ فايلي نبود كه مربوط به اين برنامه باشه. حالا چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن اين 2 تا برنامه جاوا بودن.نقل قول:
دوستان ایا کسی در p990 در اجرای برنامه های جاوا مشکل داره یا فقط واسه منه ؟ وقتی برنامه جاوا رو میزنم خیلی طول میکشه بیاد بالا . ( گوشیم اپدیت هست) اگه امکان داره بنده را راهنمایی نمایید .
با سپاس
اتفاقا همون شب تست کردم دوباره فونت بولد توش نیبود. یعنی اصلا جاهایی که همیشه بولد بود دیگه نمیشد. مثل مسیج های جدید!!!!!!!نقل قول:
حسین جان خیلی گنگ بود. من که متوجه نشدم. یعنی نمیشه یه جور مبسوط تر و قدم به قدم توضیح بدی؟نقل قول:
بله اينم درسته من حتي اسم فايل ها رو هم تغيير دادم و داخل فايل هاي xml را هم همين طور ولي بازم نشد كه نشد .نقل قول:
سلام حسين جان خسته نباشيد آقا ميدونم اين پست رو نبايد اينجا بدم اما ديگه اين تم كه عكسشو اينجا گزاشتي گير نياوردم :41: و اينكه پست 1000 فایل qobexlistner.rsc كجا قرار داره و اين فايل رو كجا بايد كپي كنيم؟:20:نقل قول:
ممنون
والا اين عكسها مال خودم نيست تا تمش رو قرار بدم اينجا.نقل قول:
پست شماره هزار هم اگه دقت كرده باشين فايلي به نام qobexlistner.rsc نداره و اون فايل qobexlistner.sis هستش كه يه فايل نصبيه.شما فقط بايد نصبش كنيد.همين.
از اين به بعد اكثر هكه و مدها نصبي ميشه و كار خيلي راحتتره ميشه.
كاري نميخواد كني.فقط فايل ضميمه رو نصب كن و گوشيتو يك بار ريستارت كن.نقل قول:
زين پس فايلهاي بلوتوثت ميره تو D:\inbox
نه نه نه با اين كارا نميشه اصلا اگه به pngهاي اسكين قبل از آپديت دقت كرده باشي جاي تمام آيكونها و دكمه ها بعد از آپديت عوض شده به خاطر همين گوشي نميتونه اون رو بشناسه.نقل قول:
انگار اطرافيان صداي ما رو نميشنون يا كه نميخوان بشنون اصلا كسي چيزي نميگه!
گوشيتو هك كن بعد با x-plore برو به c:\private\102033e6 و از پوشه midlets پوشه هاي ديگه رو بگرد تا اسم اون برنامه رو پيدا كني و بعد کل پوشه مربوط به برنامه رو كه در پوشه midlets قرار داره پاك كن.نقل قول: