آخه بستگی داره Ping از کجا رو بخوای؟ Ping از DNS یا Ping از جای دیگه؟نقل قول:
Printable View
آخه بستگی داره Ping از کجا رو بخوای؟ Ping از DNS یا Ping از جای دیگه؟نقل قول:
سلام
الان رفته بودم تو سایت آسیاتک واسه خرید حجم اضافه.(من همیشه یه 3 ماهه 6 گیگ میگیرم ولی بعد از یه ماه یه ماه و نیم دوباره 5 گیگ میخرم !
توی گزینه هاش واسه خرید نامحدود 256 و 512 هم داشت. من اگه بخام تغییر بدم سرویس رو از 128 محدود به 256 نامحدود اشتغال به تحصیل از دانشگاه نمیخان؟ قیمتش 35 تومن بود. دیدم این جوری یه جورایی به صرفه تر هست !
قیمت دقیقش میشه همین 35 تومن یا 3 تومن هم اضافه میشه؟
در ماه میشه حدود 45 گیگ دانلود کرد با قیمت 35 یا 38 تومن.
ولی من با ای دی اس ال 512 محدود که همون قدرم برام تموم میشه اصلا دانلود ندارم !فقط سرعتم اینجوری بیشتره !
الان هنوز 300 مگ از حجمم مونده.یه 5 گیگ هم میخرم وقتی تموم شد شاید برم سراغ 256 اگه اشتغال به تحصیل و ... نخان !
نظرتون چیه؟
خب آسیاتک هم همینطوریه دیگه !نقل قول:
ماهی 10 تومن بدین. اینترنت 512 بگیرید !
فقط شبهای رایگان نداره .
سرعت دانلود آسیاتک 52 تا 57 هست.
نقل قول:
خوش آمدی ، ممنون از این که اول پستت روواسه جواب به سوال من دادی :11:
من ping رو از optimum.com می خوام توی CMD میشه این (تو RUN هم میشه)
اگر حدودش رو بگی ممنون میشمنقل قول:
ping optimum.com -t
مرسی از خوشامد گویی :20: ping time هاش خوبه. کلا وقتی از یه جا مثلا همین optimum.com پینگ میگیری اگه بین 200 تا 350 باشه خوبه. که اونم بستگی به dns داره که برای Asiatech هم تو همین مایه هاست.نقل قول:
یه سوال پرسیدم!!:41:نقل قول:
خب لابد ندارن دیگه!نقل قول:
باید حدود 32 باشه. من شاید بگیرم بعد از اتمام قراردادم.
آقا درویش زیاد 256 نامحدود داشت.
اگه بیاد میگه بهت.:10:
ای شیطونه می گه دهنم رو وا کنم و ....
خدا این آسیا رو لعنت کنه که از 4 شنبه اون هفته ، تو باهنر گند بالا آورده ، تا الان ، خدا لعنت کنه این ها رو ...
5 _ 6 روزه که سرویس ، خوابیده ....
فعلا
سلام,
من خير سرم تازه از آسياتک اشتراک 128 نا محدود گرفتم 2 تا مشکل دارم که به خودشون
هم تلفنی گفتم ولی جواب درستی نگرفتم خواهشا کمک کنيد
اول اينکه هر 3 يا 5 ساعت قطع ميشم و بايد ريست کنم
دومی که خيلی اعصابم رو خراب کرده اينه که وقتی از تورنت دانلود ميکنم بعد از 4 يا 5 دقيقه قطع ميشم
لطفاً کمک
D-Link 322T connected with USB
Windows XP Sp3
نقل قول:
دوست عزیز مشکل قطع شدن شما به خاطر مودم شماست. این مدل مودم وقتی داغ میکنه باعث دیس شدن شما میشود
در مورد تورنت اینکه به خیلی موارد بستگی داره مثل تعداد شریکها و اینکه آسیاتک پورت تورنت رو محدود کرده است