فكر نميكنم فرقي داشته باشه...شما پاك كن بعد اينو نصب كن...نقل قول:
فكر نميكنم فرقي داشته باشه...شما پاك كن بعد اينو نصب كن...نقل قول:
دستت مرسی.
به نظرت با نصب این بیلد جدید Dirk Dagger اجرا میشه؟
لطف كن از دكمه تشكر استفاده كن...نقل قول:
ضمنا" يكم پست هات رو پر محتواتر كن چون اينجوري اسپم حساب ميشه..:10:
اگه تست كردي خبرشو به منم بده...
چشم!
برای اینکه اسپم نباشه این پست، یه سوال هم می کنم از شما :
امروز رفتم تو بازی Creatures The Deep (ماهیگیری) دیدم همه Xp ها صفر شده Level هم از اول شروع شده! مثل وقتی که تازه بازی رو نصب کرده باشیم!
کسی علت رو میدونه؟
مشكل خودته؟؟نقل قول:
سيوت پاك شده همين..!بايد بك آپ ميگرفتي..
نقل قول:نقل قول:
سلام.
دوست عزیز شاید به جای سیو خودت یکی پایین تر رو انتخاب کردی تو اونجایی که اول بازی سیو رو انتخاب میکنی؟
نقل قول:
مشكل خودته؟؟
سيوت پاك شده همين..!بايد بك آپ ميگرفتي..
نه پروفایلم تکون نخورده. یه پروفایل داشتم به اسم San که هنوز هم هست و وقتی اونو می زنم این طوری میشه. اگه سیو هام پاک شده بود باید دوباره پروفایل می ساختم.نقل قول:
سلام.
دوست عزیز شاید به جای سیو خودت یکی پایین تر رو انتخاب کردی تو اونجایی که اول بازی سیو رو انتخاب میکنی؟
یکی پیدا نشد به ما یه کمکی بکنه ؟؟؟؟؟!!!!!!
:41:
یه هفتس دارم تو سر خودم میزنم . به این در و اون در میزنم خلاصه هر کار میکنم این بازی ماهیگیری لعنتی ما فول
نمیشه. دیگه راهی نمونده که امتحان نکرده باشم :19:
یادمه اون اوایل برایه فول شدن بازی دو تا فایل license.dat.ngdat و free.dat.ngdat رو از تو پوشه 2000afbc پاک
میکردیم ولی حالا بازیو که نصب میکنم اون دو تا فایل تو پوشه نیست . پچ رو هم که نصب میکنم بازم فول نمیشه
حتی سیو بازی رو که یونس جان آپ کرده بود تو فولدرش کپی کردم بازم نشد :41:
لطفا یه کمکی به اینجانب مرحمت فرمائید :40:
لینک بازی ماهیگیری با قابلیت رسیوم(من که نصفشو صبح گرفتم بقیشم دارم الان می گیرم)
کد:http://www.ziddu.com/download/1750788/Hooked.on.Creatures.of.the.Deep.rar.html
اینم کرایسیس .گرافیکش مثل pc ترکونده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز از اومدنش خبری در دست نیست