شما چه سرویسی دارینقل قول:
اون نامحدوده که با 16 دان میکنه
نه بهش گفتم که سرویس نقره 128
Printable View
شما چه سرویسی دارینقل قول:
اون نامحدوده که با 16 دان میکنه
نه بهش گفتم که سرویس نقره 128
سلام دوستان عزیز امیدوارم بتونم کمکتون کنم من adsl 512 لایزر گرفتم بد نیست خوبه سرعت دانلودش روی 80-90-100 سرعت پیج باز کردنش خیلی خوبه البته این نظر منه فقط من 10 گیگ گرقتم33000 یه مشکل بزرگی که من باهاش دارم اینه که من از ویpان خیلی زیاد استفاده میکنم به خاطر فیسبوک با این که خودمم حساب کردم بیشتر از 4-5 گیگ دانلود نکردم اما به خاطر همین حجمم تموم شده
البته قابل توجه دوستان لایزر یا صبانت هیچ فرقی نمیکنه چون صبانت isp ش رو از لایزر میگیره دوستانی که صبانت دارن برن سایت speedtest.net برای تست سرعت وقتی خواستین تست کنین از رو شکل سرور باکو رو انتخاب میکنین میبینین نوشته laser ltd...
سرویس شتاب 128 یک ستاره 5 گیگ 3 ماهه دارمنقل قول:
با 35 دان می کنم
من تازه گرفتم قبلا پارس انلاین داشتم تمام 24 ساعت با 140 دانلود میکردم ولی اعتبارم که تمام شد مسافرت بودم تا اومدم شارژ کنم جمع کرده بود پورت خالی هم نداشت حالا اینجا 40 تا 45 دانلود میکنه (تو بهترین سرعت ) بعضی وقت ها تا 8 هم میرسه خیلی سخته .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من نمی تونم وارد پرتابلم تو سایت لایزر شم
شما هم این مشکل رو دارید
مشکل حل شد
از الا ن تا آخر سال فقط 4.30 گیگ دارم باید صرفه جویی کنم
خیلی حجمش کمه :41:
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
عید 128 *** می گیرم
سلام بچه ها من الان سفارشی دادم به لایزر هزینه اش رو هم گرفتن ولی 10 روزی هست کسی تماس نگرفته پسورد بهم بدن
برای شما هم اینقدر طول کشیده؟
سلام.مگه استفاده از --- مصرف اینترنت رو بیشتر میکنه؟؟؟؟
اره .........همین قدر طول کشیدنقل قول:
وصل شه زنگ میزنن .
یوزر نیم و پسورد رو که تو همون قرار داد بهت میدننقل قول:
ولی فعال کردنش طول میکشه و وقتی فعال کردن چراغ مودمت چشمک میزنه و خودشون هم زنگ میزنن اطلاع میدن