دمه میلان گرم...
خیلی حال کردم با این برد
این پاتو فوق العاده هست خیلی بازیش را دوست دارم خیلی ساده بازی میکنه.
یک مدت حسابی از دست تیم شاکی بودم امیدوارم این برد یک جرقه نباشه.
Printable View
دمه میلان گرم...
خیلی حال کردم با این برد
این پاتو فوق العاده هست خیلی بازیش را دوست دارم خیلی ساده بازی میکنه.
یک مدت حسابی از دست تیم شاکی بودم امیدوارم این برد یک جرقه نباشه.
گاليانى: بكام با ميلان مى درخشد
Gazzetta- آدريانو گاليانى نايب رييس باشگاه ميلان از استخدام بكام به عنوان خريد بزرگ سال در فوتبال اروپا ياد كرد.وى در مصاحبه با كانال ۴ ايتاليا، گفت: بودجه لازم براى عقد قرارداد با بكام از بخش خصوصى تأمين شده است. اطمينان دارم هيات مديره از اين قرارداد پشيمان نخواهد شد.بكام در لباس ميلان مى درخشد. گاليانى افزود: ميلان براى صدرنشينى مصمم است.ما براى قهرمانى برنامه داريم. اين تيم مى تواند فاتح اسكودتو شود. بازيكنان خوب ما قدرت رسيدن به اين هدف بزرگ را دارند.
بكهام و مسافرت هاى متعدد به كره جنوبى
بازيكن انگليسى تيم هاى ميلان و لس آنجلس گالكسى براى آموزش فوتبال، سالانه ۲ بار به كره جنوبى سفر مى كند. ديويد بكهام موظف است به مدت ۵ سال، هرسال ۲ بار به كره جنوبى سفر كرده و در برنامه هاى آموزش فوتبال نونهالان شركت كند. وى كه با كمپانى آديداس، قرارداد تبليغاتى دارد و چندى قبل با شعبه اين كمپانى در كره جنوبى قرارداد جداگانه اى منعقد كرد، قرار گذاشت در كمپ هاى آموزشى اين شعبه كه مخصوص آموزش فوتبال به نونهالان و كودكان است، شركت كند و باعث افزايش انگيزه يادگيرى آنها شود.
بكهام بازيكن تحت قرارداد لس آنجلس گالكسى است اما به خاطر تعطيلات زمستانى ليگ حرفه اى آمريكا، قراردادى قرضى به مدت ۳ ماه با ميلان ايتاليا امضا كرده است.
كاكا در تدارك كسب ركوردى جديد
هافبك برزيلى ميلان در انتظار به ثمر رساندن يك صدمين گل خود براى روسونرى است. كاكا كه در ديدار يكشنبه شب گذشته مقابل اودينزه ۲ گل براى تيمش به ثمر رساند پس از پيروزى ۵ بر يك ميلان در اين بازى گفت: «از بابت اين پيروزى بسيار خوشحال هستم. زمانى كه تيم شما بيش از اندازه به رسيدن به بالاترين درجه فكر مى كند، هرگز به اين هدف نمى رسد مگر اينكه تلاش بسيارى از خود نشان دهد.» كاكا كه اين فصل هماهنگى خاصى با رونالدينيو ديگر بازيكن برزيلى ميلان پيدا كرده است ادامه داد: «امشب در كنار رونالدينيو بازى كردم. هيچ مشكلى وجود ندارد و ما مى توانيم كنار هم كار كنيم و هيچگونه عدم سازگارى ميان ما به چشم نمى خورد.» هافبك برزيلى ميلان در پايان با اشاره به اينكه هدف كنونى اش در ميلان به ثمر رساندن ۱۰۰ گل براى روسونرى است، خاطرنشان كرد: «هنوز گل هاى بسيارى است كه مى خواهم براى ميلان به ثمر برسانم. براى رسيدن به ركورد ۱۰۰ تنها به ۱۴ گل ديگر نياز دارم. اميدوارم خيلى زود به اين هدف دست پيدا كنم.»
آنچلوتى و مقايسه بكهام با رونالدينيو
سرمربى تيم فوتبال ميلان در بدو ورود «ديويد بكهام» به سن سيرو ابراز اميدوارى كرد، او پا جاى پاى رونالدينيو بگذارد. فوق ستاره سابق رئال مادريد و منچستريونايتد به ميلان پيوسته تا ماجراى جديدى را با اين تيم آغاز كند، وى تا ماه مارس به صورت قرضى در ايتاليا مى ماند و بعد به لوس آنجلس گالكسى آمريكا باز مى گردد. «كارلو آنچلوتى » در اين باره گفت: او واقعاً بازيكن حرفه اى است كه علاوه بر آمادگى فيزيكى كه دارد، مى تواند كمك زيادى به ما در اين مدت بكند، به نظرم او مى تواند همان مسيرى را كه رونالدينيو طى كرد، برود، رونالدينيو اولين فصل حضورش در ميلان را خيلى خوب شروع كرد. سرمربى ميلان همچنين در مورد قرعه كشى مسابقات جام يوفا و ديدار با وردربرمن نيز اظهار داشت: به نظرم بازى مهيجى است. آنها در جام قهرمانان باشگاه هاى اروپا با شكست اينتر نشان دادند كه تيم خوبى هستند. وى در مورد نقل و انتقالات ژانويه افزود: ما قبلاً يك مدافع جديد به خدمت گرفته ايم پس از اين بابت مشكلى نداريم اما در مورد هافبك مطمئن نيستم. ميلان اخيراً با تياگو سيلوا از فلوميننزه براى تقويت خط دفاعى خود قرارداد امضا كرده است اما گنارو گتوسو را به دليل مصدوميت تا پايان فصل در اختيار ندارد. بر همين اساس شايعه شده است كه اين تيم به دنبال يك هافبك جديد به جاى اوست و براى اين منظور آنجلو پالومبو از تيم سامپدوريا را در نظر گرفته است.
ميلان واقعى
سرمربى ميلان پس از پيروزى پرگل اين تيم مقابل اودينزه به تمجيد از عملكرد تيمش پرداخت. كارلو آنچلوتى پس از پيروزى ۵ بر يك ميلان مقابل اودينزه گفت: «تفاوت عملكرد تيم ما در اين بازى نسبت به بازى هاى قبلى پيشرفت آندره آ پيرلو بود كه با نظم و ترتيب و تداوم ظاهر شد.» آنچلوتى ادامه داد: «سال گذشته ما اغلب در بازى هاى خارج از خانه پيروز مى شديم و در خانه بازى ها را واگذار مى كرديم. امسال اين مسأله برعكس شده است و شما ميلان واقعى را ديديد. ما تيم شكست ناپذيرى نيستيم و اين مسأله به ويژه در بازى هاى خارج از خانه ما به چشم خورده است اما در سن سيروامسال به مراتب بهتر هستيم.» ميلانى ها پس از گذشت ۱۷ هفته از رقابت هاى سرى a اكنون با ۳۳ امتياز پس از ميلان و يوونتوس در رده سوم جدول رده بندى قرار دارند.
گاليانى: هنوز شوچنكو را باور دارم
آدريانو گاليانى نايب رئيس باشگاه ميلان اصرار دارد كه همچنان به آندرى شوچنكو مهاجم قرضى خود اعتقاد دارد.مهاجم اوكراينى همچنان مى كوشد تا جايى براى خود در تركيب ميلان پس از بازگشت مجدد به اين تيم پيدا كند.گاليانى در اين خصوص اظهار داشت:«شوا پسر فوق العاده اى است. رفتار و عملكردش خوب است و من همچنان او را باور دارم. كيفيت بازى او بالاست اما ما بايد براى او جايى در تركيب پيدا كنيم.
رونالدينيو: ميلان مى تواند قهرمان ايتاليا شود
رونالدينيو، مهاجم برزيلى تيم ميلان پس از پيروزى ۵ بر يك تيمش مقابل اودينزه، روسونرى را يكى از مدعيان كسب اسكودتو در فصل جارى خواند. بازيكن سابق بارسلونا كه در اين فصل با ميلان نمايش نسبتاً خوبى ارائه كرده، گفت: من و ميلان در حساس ترين دوران خود هستيم.دوست دارم بهترين بازى هايم را ارائه دهم تا ميلان پيروز شده و در كورس قهرمانى قرار بگيريم.
اين مهاجم برزيلى افزود: تا پايان فصل فرصت زيادى باقى مانده و مى توانيم خود را به عنوان يكى از مدعيان مطرح كنيم.ميلان در تعطيلات نيم فصل اردويى را در دوبى بر پا مى كند.
۹۰۰ ميليون تومان هزينه اقامت بكهام در ميلان
باشگاه ميلان بابت اقامت هر شب ستاره انگليسى خود رقمى بيش از ۱۰ ميليون تومان هزينه مى كند. باشگاه ميلان كه ديويد بكهام را براى مدت ۱۰هفته استخدام كرده، بابت هر شب هزينه اجاره ويلاى اقامت اين ستاره و خانواده اش حدود ۷۹۰۰ يورو(بيش از ۱۰ ميليون تومان) هزينه مى كند. ويلاى درنظر گرفته شده براى بكهام و خانواده اش، در بهترين و گران قيمت ترين نقطه شهر ميلان است. بكهام و خانواده اش در اين ويلا كه داراى ۵ اتاق، يك سالن و كليه امكانات رفاهى است، اقامت كرده اند. با توجه به مدت ۱۰ هفته اى حضور اين ستاره و خانواده اش در ايتاليا، ميلانى ها نزديك به ۹۰۰ ميليون تومان تنها هزينه مسكن ستاره انگليسى را مى پردازند. اين بازيكن از ابتداى ژانويه تا ماه مارس كه فصل فوتبال باشگاهى در آمريكا تعطيل است، به طور قرضى در اختيار ميلانى ها است. بكهام با باشگاه لوس آنجلس گالكسى تا سال ۲۰۱۰ قرارداد همكارى دارد.
كاناوارو از بكهام حمايت كرد
فابيو كاناوارو پيوستن ديويد بكهام به ميلان را چيزى پيش از يك قرار داد درآمد زا دانست. فابيو كاناوارو و ديويد بكهام در طول فصل ۲۰۰۷-۲۰۰۶ با يكديگر در رئال مادريد همتيمى بودند. اكنون طى انتقالى بحث برانگيز، ديويد بكهام به صورت فرضى از باشگاه گالكسى به ميلان پيوست. بسيارى اين پرسش را مطرح كرده اند كه هافبك ۳۳ ساله انگليسى چگونه مى تواند در باشگاه ايتاليايى تأثيرگذار باشد اما كاناوارو ترديد ندارد كه همتيمى سابق او در روسونرى خوش خواهد درخشيد. كاناوارو اظهار كرد: «پيوستن بكهام به ميلان تنها به مسائل اقتصادى مربوط نمى شود. ديويد بازيكن بسيار نامدارى است. او هنوز هم مى تواند كارهاى بزرگ انجام دهد و من شك ندارم طى ۳ ماه حضورش در ميلان او ارزش هاى خود را به نمايش خواهد گذاشت.» هافبك سابق منچستر يونايتد در ماه ژانويه مى تواند نخستين بار مقابل رم براى ميلان به ميدان برود.