سلامنقل قول:
نوشته شده توسط kamran2000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
من راهنمايي كامل قسمت 14 رو ميذارم . اين راهنمايي رو يادم نيست از كدوم سايت گرفتم .
قسمت چهاردهم: Final Conflict (نبرد نهائی)
در ابتدای این قسمت پس از دمو با غولی بدون پا خواهید جنگید اما نوع غلبه بر غول به این صورت است که ابتدا به نوک پرتگاه بروید، البته نه طوری که پائین بیفتید زیرا غول دارای ضربههای قدرتمند است. به او تیر زده تا درجهٔ قرمز زیر خونش پر شده و به طرف شما حملهور شود. به وسیلهٔ حرکت اکشن به او تیر زده تا از پرتگاه آویزان شود. حالا به دستش تیر زده تا هم دستش صدمه ببیند و هم بالا بیاید. به نقطهٔ ضعف او یعنی دستش شلیک کرده تا کمکم خونش کم شود سپس زمانی که دوباره به شما حمله کرد لازم نیست او را آویزان کنید تنها با حرکت اکشن جاخالی داده تا دستش به پرتگاه گیر کند. سپس به دستش تیراندازی کنید تا صدمهای دیگر به او وارد شود. حالا شما دو راه برای کشتن او دارید؛ هم میتوانید ابتدا برای بارهای متوالی باعث گیر کردن دستش شده و به آن شلیک کنید تا دستش از مچ قطع شود و سپس آن را به لبهٔ پرتگاه چسبانده سپس به دستش شلیک کنید تا به درون مواد مذاب فرو برود، و یا اینکه او را برای بارهای متوالی از پرتگاه آویزان کرده و به دستش شلیک کنید تا حدوداً بعد از کم شدن ۷۰ درصد از خونش به درون مواد مذاب بیفتد. پس از غلبه بر او وارد راهی که باز خواهد شد شوید. راه را ادامه داده و اهرم را بکشید سپس به سمت سکوئی که نزدیک میشود بپرید. مسیرتان را ادامه دهید و اهرم دیگری را کشیده و امتیاز بالای آن را به خاطر داشته باشید. وارد در باز شوید، جلوتر اهرم دیگر را کشیده و وارد در شوید. به درون دریاچه پریده و به طرف پائین بروید سپس به عقب شنا کنید و اهرم را بکشید. از طریق سکوئی که بیرون آمد وارد پنجره شده و قفس را پائین بیندازید. قفس را به سکوی سنگی چسبانده و از طریق آن به بالای سکو رفته و جعبهٔ خون را بردارید سپس اهرم بالای در بسته را کشیده تا در باز شود. صندوق را به جائی که بالای آن یک امتیاز بود و ذکر شد به خاطر داشته باشید چسبانده و امتیاز نقرهای را بگیرید. حالا همراه با قفس به سکوی سنگی برگشته و به بالای سکو بروید. به طرف لبههای زردرنگ روبهروئی بپرید و راه را ادامه داده و در انتها به پائین بپرید. روپوش سنگی را با گرفتن لبهاش پائین کشیده و سریع هدف را زده سپس از طریق سنگ کوچک به آن طرف سنگها پریده و دو روپوش دیگر سمت راست و چپ و جلوتر از دریاچه را پائین بکشید و دو هدف دیگر را بزنید تا راه دریاچه باز شود. وارد دریاچه شده و راه را تا انتها شنا کرده و راه پر از مواد مذاب را پشت سر گذاشته تا دموئی ببینید. اکنون زمان نبرد با غول آخر بازی است. او را به این شکل نابود کنید: دو نشانهٔ شما ابتدا روی دو بال غول قفل شدهاند پس به دو بال او تیراندازی کنید (دو سلاح یوزی به شما کمک ارزشمندی خواهند کرد) تا صحنهای ببینید. اکنون او قادر به پرواز نیست اما قدرتش بیشتر میشود. به او تیراندازی کنید تا درجهٔ زیر خونش پر شود سپس طوری اکشن بپرید که قادر باشید علامت روی کمرش را با تیر بزنید. این کار را انجام دهید تا به حالت مکث درآید سپس به او تیراندازی کنید تا از خونش کم شود. این کار را بهصورت متوالی انجام دهید تا صحنهای دیگر بعد از اتمام خونش ببینید. در انتها دکمههای نشان داده شده را زده تا ستون روی او افتاده و کشته شود. و اکنون زمان تماشای دموی لذتبخش انتهای بازی است.
من هر کاری میکنم نمیتونم آویزونش کنم
آین یعنی چی که نوشتید: به وسیلهٔ حرکت اکشن به او تیر زده تا از پرتگاه آویزان شود
این حرکت اکشن یعنی چی؟
یعنی با Shift جا خالی بدیم و تیر بزنیم؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون از شما