نقل قول:
نوشته شده توسط morshed
چرا من نظر داشتم دستت درد نكنه از اين همه مطالب جالب خيلي زحمت كشيدي ممنون
يه حالي به تاپيك دادي سرعت گرفته :blush:
موفق باشي
:sad:
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط morshed
چرا من نظر داشتم دستت درد نكنه از اين همه مطالب جالب خيلي زحمت كشيدي ممنون
يه حالي به تاپيك دادي سرعت گرفته :blush:
موفق باشي
[QUOTE=elected]راستی مرشد جان یه سوال دیگه، چرا همه از کار با چاکرای منطبق بر فرق سر می ترسن؟، (البته این استنباط من که همه می ترسن)، در صورتی که من دوست دارم مطلقاً با این چاکرا کار کنم. وقتی دراز می کشم و آگاهی فکر یا هر چیزی که شما بگی رو به اون متوجه کنم، انگاری با یه سرعت آروم دور فرق سرم می چرخم.
=======================================
مرشد جان مي بخشيد من جواب مي دم از شما پرسيدند
دوست عزيز منم همين حالتي كه شما برام ميگين اتفاق ميوفته اما اينا بدون كه تمر كز روي چاكراها يا فعال كردنشو يا هر كاري كه بدون استاد انجام بشه مي تونه باعث مر يا بهم خوردن تعادل روحي رواني جنون ضربه خوردن به اعصاب و ... بشه و اين تنه درباره چاكراي 7 نيست همه چاكرا ها همينطور هست مخصوصا وقتي شما به خواب مصنوعي كه همون هيپنوتيزم است مي ري چون بدن اون موقع فوق العده تلقين پذير هست اگه به خودت تلقين كني كه چاكرا هات باز مي شن همون اتفاق ميوفته و اين مثل اينه كه توي يك اتاقي استادي وشير ابي را باز كردي و اب با فشار شما را به كناري پرتاب مي كنه بعدش همونجا خفه ميشي اگه مطلب كل تاپيك اي 100 صفحه را بخوني جواب خيلي از سوالاتت را ميگيري مواظب خودت باش موفق باشي
سلام دوباره
اگر بخواییم که چاکرای چشم سوم را با هیپنوتیزم فعال کنیم باید چی کار کنیم؟
سلام
ببخشید ربطی نداشت اما دیدم جمله زیبایی
بگذار خداوند دیگران را به وسیله تو دوست بدارد و تو را به وسیله دیگران .
خدا دعای ما را می فهمد
حتی وقتی کلمه ای برای گفتنش پیدا نمی کنیم .
سلام
بعضی دوستان کمتر تشریف دارند
tomboy-nightmar-holysoshiyant-deer-alireza-mahdi-........
دلمون براتون تنگ شده
ما هم همين طور شما كم پيدا شدين والا ديگه مطلب ندارم به خوام بزارمنقل قول:
نوشته شده توسط mercedes
اگر كمكي از دستم بر بياد دريغ نمي كنم تا يك تعطيلي خدا نگهدار همه اگر دوست داشتين ايميل بزنين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول معروف بوی ما مهر داره می یاد
خوب پیشاپیش فرارسیدن ماه رمضان رو به شما تبریک می گم ما رو هم لحظه ی افطار فراموش نکنین
خوبی یا بدی دیدن ببخشین
سلام به همگي
من كم پيدا نيستم تا جائي كه مي تونم مطالبو ميخونمو استفاده مي كنم.اما وقتي مطلب جديدي ندارم نمي خوام با حرفاي معمولي حجم تاپيكو اشغال كنم.قبلا از اينور اونور داستان پيدا مي كردمو مي نوشتم اما ظاهرا كاره بيهوده اي بوده.
هميشه به فكرتون هستم حتي اگه كلمه اي تو تاپيك ننويسم.اميدوارم موفق باشين.
خدانگهدار
سلام به دوستاي عزيزم
من چند روزه درگير كارم هستم ولي عاشقانه همه شما عزيزان و اين تاپيك رو دوست دارم چون احساس ميكنم يه عشق الهي مشترك بين همه بچه ها موج ميزنه
عزيزان اطمينان داشته باشيد كه به ازاي هر مطلب مفيدي كه اينجا ميزاريد و يكي از مهمانان يا كاربران(كه روزانه تعدادشون هم كم نيست) رو از ماديات به سوي لذت هاي معنوي سوق ميديد اجر وثوابي ميبرين كه از تمامي ثروتهاي نهفته در زمين و أسمانها بيشتره
منم فعلا دارم روي برونفكني در بيداري كار ميكنم ولي انگار به اين سادگي ها هم كه فكر ميكردم نيست!!
ولي اگه بشه خيلي كار شاقيه
مجبورم نسبت به نتيجه هم بي تفاوت باشم چون حساسيت روي اين مسله يه مانع بزرگه
!!!!!!اگه پيشرفتي داشتم حتما اينجا مي نويسم حتي اگه ده سال ديگه باشه
البته تصميم گرفتم كه هر بلايي سرم اومد تحت هيچ شرايطي تمريناتو متوقف نكنم شايد علت پيشرفت در هوشياري در خواب هم همين بوده
ولي ديگه ميترسم روي چاكراي چشم سوم تمركز كنم مجبورم روي چاكراي قلب تمركز كنم واسه اينكه بعد از مدتي تمركز تصاوير از ذهنم به روي پرده روبروي چشمم تشكيل ميشه و بقدري واضح ميشه كه ازترس چشمامو باز ميكنم مخصوصا موقع بخواب رفتن كه حالت خواب و بيداري دارم .فكر كنم فعلا به قدر كافي چشم سومم باز شده!!
و چه زیبا مولانا فرمود....نقل قول:
نوشته شده توسط mercedes
بگذار خداوند دیگران را به وسیله تو دوست بدارد و تو را به وسیله دیگران .
پیمانه شو.... پیمانه شو....
هرگز قضاوت نکن. هیچ کاری بیهوده نیست و شما به خیلی ها کمک کردین.نقل قول:
نوشته شده توسط tom boy
قبلا از اينور اونور داستان پيدا مي كردمو مي نوشتم اما ظاهرا كاره بيهوده اي بوده.
تا بعد.....
عليرضا من اين همه گفتم باز كردن چاكرا موقع هيپنوتيزم چقدر خطر داره و چقدر را حت باز مي شه او نوقت بازم بدون استاد مي خواي اينكار را بكني