شما خیلی عجله دارید اونجای که نوشته کربون برو بنویس جی تی ای تهران کاره خبیه نه ؟
Printable View
شما خیلی عجله دارید اونجای که نوشته کربون برو بنویس جی تی ای تهران کاره خبیه نه ؟
من در زمینه تبلیغاتی مهارت دارم کمک نمی خواهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
بله اگه شما مي خواهيد به ما كمكي كرده باشيد همين كار رو بكنيد.:10:نقل قول:
مرسی .. به میر محمد گفتم فایل رو بدتت :10: :40:نقل قول:
خوبه اما بهتره پايينش رو پايين تر ببري.
در رابطه با برج آزادي هم بده من هم يه امتحاني بكنم.اين مشكل براي من هم پيش اومده و وقتي لود مي كنه بازي ميندازه بيرون.درسته؟به هرحال اگه مي شه فايل dff و txd رو براي من آپلود كن شايد بتونم كاري بكنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میر محمد بازم ازت تشکر میکنم :11:
بدرود .. رضا . ایران :40:
بله این کارو کردم
در وبلاگمم می نویسم!!!اگه آدم سراغ داشته باشمم بهتون معرفی می کنم شایدم بتونم برای امضای خودم عکس تبلیغاتی درست کنم!!
ممنون.نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.نقل قول:
مرسی .. به میر محمد گفتم فایل رو بدتت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میر محمد بازم ازت تشکر میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدرود .. رضا . ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست رو میدم دیگه نپرسین چند درصد کار انجام شده....
............................................. ______
من با ماشین حساب تقسیم کردم دقیقاً : 16.222222 درصد رفته :31:
سلام
من یه لوگوی تبلیغاتی ساختم
اگه خوب بود بگید همه جا پخش کنم!!
اگه هم بد بود بگید!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
بای
نه بابا کار شما که بهتره ما کجا وشما کجا :31:نقل قول:
اصلا افت کیفیت نداشت با این که فقط افکتها الان 16 مگه ولی اصلا افت نداشت و تازه خیلی خیلی قشنگ تر شده البته یه دفعه فرستادم برای اعضا ولی کسی دانلود نکرده بود