فرقی نکرده برای من
Printable View
فرقی نکرده برای من
دوستان expressleech دیگه تعطیل شده:n14:
اره از دیشب اینطور شدهنقل قول:
یه سایت اپلود خوب داشتیم اونم به فنا رفت:n03::n03::n03:
دارن درستش می کنن ... سیاست آپدیت کردن سایتشون اشتباه بود ولی درست میشهنقل قول:
سلام سرعت شبانه سرویس 2 مگ پارس در حال حاضر تا چه مقدار ؟ و این نرم افزاری که برای تست سرعت اینترنت استفاده میشود؟
معمول 250 تا 300 ، در مراکزی که مشکل پهنای باند و تعداد یوزری زیادی ندارند سرعت به مراتب بیشترهنقل قول:
دوستان فکر کنم این اطلاعیه رو برداشتن . چو خیلی ها دیگه تمدید نمیکنن تا 10 اذر .... دیدن روند تمدید ها خیلی کم شده ترس برشون داشته :n19:
سلام
تا دیروز یه اطلاعیه تو سایتشون زده بودن که گفته شده بود هدیه شبانه به کل تعطیل و ترافیک شبانه برای همه بهصورت یک سوم محاسبه میشه!!!
الان رفتم دیدم اطلاعیه رو برداشتن...
حالا دو حالت داره
1- کلا پشیمون شدن و سیاست به همون حالت قبل برگشته
2- میخوان یه تجدید نظر کنن و حداقل اون مقدار را متعادل کنن (مثلا ترافیک رو کنن یک پنجم) چون اعتراضات خیلی شده بود و اینطوری از سایر رقبا عقب میوفتادن....(حالا بعدا معلوم میشه میخوان با این تغییر چه کنن)
آره منم الان نگاه کردم برداشتنشنقل قول:
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا :n19:
من خیلی بشون خوش بین نیستم اینا یه جور دیگه میخوان سر ملت کلاه بذارننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برا خودم حساب کردم اگه پارس نسب حجم رو 1 به 15 هم بکنه برای من نمیصرفه و من تخلیه میکنم.منتظرم اینها میخوان چیکار کنن.
حالا اگه زمان ساعت شبانه رو کم کنن باز شاید بشه تحمل کرد.
فکر کنم تنها دلیل برداشتنش اینه که میخوان محدودیت رو شدید ترش کنن .
ای کاش حداقل به 10 آذر
که خودشون گفتن پایبند باشند
نقل قول:
خیلی نامردن! 100% برمیدارن شبانه رو!
بالن های گوگل کجایییییییین؟!!!!!!!!
(فکر کنم اگه بالنای اینترنتی گوگل پاش به اینجا برسه با ضد هوایی بزننش!!!:n02:)
یه سفره ایی پهن بود ملت یه حالی میکردن. امیدوارم سیاستشون رو تغییر ندهند حداقل یه عده مثل قبل حالشو ببرن.
میخوان 2 روز قبل از اجرایی شدنش خبرو بزارن که قبلش اعتراضی شکل نگیره
دوست عزيز تا چند ماهه ديگه تمام شركت ها به اين درد دچار ميشن ،نقل قول:
دوست عزيز به احتمال زياد تمام شركت ها دانلود رايگانشونو به همين شكل كنننقل قول:
احتمالا مثل آسیاتک میکنن حجم زیر 10گیگ نیم بها بالای 10گیگ رایگان
اینجوری مجبور میشی حجم بیشتری بخری
حداقل مصرف هر گیگ رو هم ارزون کنن شبانه رو کلا بردارن .
مثلا هر گیگ بشه 200 یا 300 تومان .
10مگ 10گيگ آسياتك هم بهتره سرعت دانلودش 250كيلوبايته باز بهتر از يك سومهنقل قول:
به نظر من ساعتش رو کم کنن بهتره تا بخوان این کارشو کنن !
پاسخ ادمین پارس آنلاین تو اینستاگرام هم جالبه :
دوستان خوبم این همه عجله برای چیه؟! :) ما نظر و انتقاد شما کاربران محترم رو به گوش مدیران شرکت می رسونیم و در حال حاضر هنوز تغییری صورت نگرفته و اطلاعات تکمیلی در روزهای آینده از طریق وب سایت پارس آنلاین به کاربران گرامی اعلام خواهد شد
مغز ادمین اینستاگرامشو خوردیم:n02::n02:
داداش من صبانت یه ذره کوتاه نیومدنقل قول:
بهشون میگفتم سرویس 12 مگ می گیریم شبانه حداقل 100 بدید میگفتن نمیشه (یه نگاه به امضام بنداز جواب اعتراضات این بود که شبانه برقرار فقط مخدود شده!)
از اخر بعد کم شدن مشتری پیشنهاد تبدیل به قیمت 1/3 مطرح کردن
الان بین صبانت و پارس ، صبانت بهتره پینگ کمتری داره
نماینده صبانت نوشته بود
هرجا برید بازهم برمیگردید صبانت اونروز به حرفش خندیدم
گرچه اگه حجم رایگان هم بده به صبانت بر نمیگردم
اما میترسم با این روندی که پیش گرفتن به همین حرف برسم
دوستان کیفیت خط من دوباره خراب شده دقیقا از همون لحظه ای که هوا خراب شده.واقعا هوا تو کیفیت خط تاثیر داره؟
اقا به نظر منم اون یارو راست گفته و بزودی در تمام کشور اجرا میشهنقل قول:
پارس آنلاین دزد زده ترفیک هدیه سرویس های نامحدود رو نصف کرده. من میخوام تخلیه کنم چه شرکتی خوبه الان؟ های وب چطوره؟
اگه واقعا همچین اتفاقی بیوفتهنقل قول:
و دانلود شبانه حذف بشه
تنها رقابتی که میمونه پینگ و ثبات و هزینه است
که شاتل چون از قدیم محدود کرده بنظر میرسه اوضاعش از بقیه بهتر باشه
و مخابرات هم که ارزون
اینطوری خود شرکت های isp هم ضرر می کنند که به درک مهم نیست
سایت های عظیم دانلود هم مشتری از دست میدن
سایت های مستقیم کننده لینک هم همینطور
سایت ای vip هم همینطوز
شاید طرح ایرانسل محبوب بشه (گرچه اونهم معلوم نیست)
و سایت هایی که ارشیو دارند یا به هر طریقی هر گیگ دانلود 500 تومن حساب میکنند مشتری پیدا کنند(گرچه بازم معلوم نیست که روی گیگی 500 بمونند)
خوبی دوست عزیز؟نقل قول:
یه درخواست میتونم ازت بکنم؟ میشه عکس امضاتو یکم کوچیکتر بکنی یا کلا ورش داری؟
ممنون میشم اینکار رو بکنی:n16:
شما اگه نامحدود بخوای جایی بهتر از پارس نیست. اگه حجمی میخوای شاتل خوبه های وبم بد نیست. اگرم به سرت زد بری از شرکتی مثل آسیاتک بگیری باید خودتو واسه دردسر آماده کنی.نقل قول:
هزينه نامحدود پارس خيلي بالاست ، منطقي نيست واقعانقل قول:
دوستان این شرکتها صرفا خوشی زده زیر دلشون.. این خط اینم نشون... انقدر تبلیغ تو شهر ما کردن که دیگه جا برای هیچ تبلیغ دیگه ای نیست...دیدن هر چی میزنن تو سر مشتری صداشون در نمیاد گفتن این سنگ رو هم میندازیم... بهتون قول میدم.. با این طرح خیلی ها میرن از پارس و دوباره مجبوره طرح شبانه رو برگردونه..... واینم ب
م الان که از رو سایت ججذف کرده صرفا میخواد 10 روز قبلش دوباره خبرو برگردونه.. وگرنه اینا فکراشونو کردن... این 3 هفته باقیمانده رو هم استفاده کنید و دیگه تخلیه بزنید
نقل قول:من به اجبار رفتم روی نامحدود پارس. من ماهانه حدود 30 گیگ مصرف دارم و دانلود شبانه هم ندارم. تو شاتل کدوم سرویسش به درد من میخوره؟نقل قول:
مخابرات ما هم شبانه رو حذف کرده بود اما اینقدر آمار تخلیه ها و شکایات زیاد شد بطوری که وقتی میرفتیم دفتر فروش برگه های تخلیه ریخته بود روی میز و تو چند دقیقه که اونجا بودم چند نفر درخواست تخلیه دادن مخابرات بیشتر کاربراشو از دست داد به 2ماه نکشید مجبور شد شبانه رو برگردونه
ترافیک هدیه رو نصف کردن زیر 1مگ، اتفاق خاصی نیافتاده.نقل قول:
منظور منم 1و2مگ بود.
خدا رو شکر 1 نفر پیدا نمیشه نامحدود استفاده کرده باشه.
گرونن نانحدودا نمیصرفهنقل قول:
جواب پرمغزی بود :دینقل قول:
اما سوال اصلی من در مورد کیفیت سرویس و محدودیت نداشتن در سقف دانلود بود اگر کسی استفاده کرده نه قیمتشون.
من استفاده کردم چیو میخوای بدونی؟نقل قول:
:n04:نقل قول:
یعنی شما میتونی ماهی 220 هزار تومن پول اینترنت بدی؟ :n02:
====
بعد از کم شدن ترافیک هدیه ( نه الان یه بار دیگه قبلن از 20 گیگ کردنش 10 گیگ) دیگه کسی استفاده نمیکنه...
برا یه مگ به bilmazlar پخ بده... اونا تو شرکتشون دارن....
یعنی برای شما میصرفه 200 هزارتومن ماهی بدی برای اینترنت که واقعا نامحدود نیست.نقل قول: