لعنت به شاتل که با دروغ گفتن مشتری جذب میکنه (پیشنهاد های زمستانیش)
در یک کشور دیگه اگه این اتفاق میوفتاد الان شاتل باید میلیارد ها دلار جریمه میداد به مشتریاش
اما اینجا با یه رابطه در.... همه چی حل میشه. هیچکسی هم نمیفهمه چه اتفاقی افتاده!
Printable View
لعنت به شاتل که با دروغ گفتن مشتری جذب میکنه (پیشنهاد های زمستانیش)
در یک کشور دیگه اگه این اتفاق میوفتاد الان شاتل باید میلیارد ها دلار جریمه میداد به مشتریاش
اما اینجا با یه رابطه در.... همه چی حل میشه. هیچکسی هم نمیفهمه چه اتفاقی افتاده!
من هفته قبل از طریق نمایندگی درخواست تخلیه دادم که صبح سه شنبه هفته قبل تماس گرفتند برای تایید تخلیه و گفتن که تا 2-3 روز دیگه تخلیه میشه ولی تا الان که یکشنبه هست هیچ خبری نشده و اینترنت هنوز وصله . این طول کشیدن طبیعی هست ؟ باید 195 شکایت کنم یا تماس بگیرم پشتیبانیشون ؟
برا منم طول دادن به ۱۹۵ شکایت کردم زنگ زدن از شرکت درجا نت مودم قط شدنقل قول:
پس بهتره سری پیگیری کنید
اونا هم دقیقا همین رو میخاننقل قول:
فعلا این 40 میلیون کاربر تلگرام که ذره ذره جمع شده رو متفرق کنن
که اگر موفق بشن بعدا راحتتر با پیامرسان بعدی برخورد می کنن
تا میتونید همین جا بمونید
و هیچ ... و ... دیگه ای رو نصب نکنید
حضوری پیگیری کنید بهترهنقل قول:
یاد حرف وزیر افتادم گفت 24 ساعته باید تخلیه انجام بشه
195 هم شکایت کنی نهایت کارت رو انجام میدن چون شما قرار نیست دیگه بهشون پول بدی
ولی هیچ تاثیری هم روی اونا نداره، از نظر اینکه 195 سامانه ای هست برای شکایت ولی صرفا برای اطلاع رسانی به خود isp انجام میشه نه شکایت و جریمه و...
حداقل برای شاتل که اینطوره
امروز به صورت قابل توجهی سرعت و Snr اومده پایین معلوم نیست چه خوابی باز دیدن!!!؟؟؟؟
سلام قانونیه که 12 هزارتومن واسه برقراری رانژه بگیرن ؟
سلام
من درخواست اشتراک دادم ولی تو پنل زده رانژه ناموفق
باید چیکار کنم؟
سلام دوستان کسی لینک گروه تلگرامی شاتل لند رو داره ؟همون گروه که دوستان لطف میردند لینک های مستقیم از شاتل لند میذاشتن
بله. 7000 بابت دائری و 5000 تخلیه موقع ثبت نام گرفته میشه.نقل قول:
تماس بگیرید تا دلیلش رو براتون توضیح بدند. اگه خط شما فیبر باشه رانژه ممکن نیست برای شرکتهایی مثل شاتل.نقل قول: