من از اینها سر در نمیارم . میشه این کارها را خودمون هم بکنیم؟ چطور؟نقل قول:
Printable View
من از اینها سر در نمیارم . میشه این کارها را خودمون هم بکنیم؟ چطور؟نقل قول:
نه دان استریم و آپ استریم دست شما نیست که تغییرش بدید.نقل قول:
به نظر میاد دارن یک کارهایی میکنن! :n01:
سرویس ۸ مگابیتبرثانیه - تست سرعت دانلود تککانکشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این تایم، گرفتن همچین سرعت تککانکشنی برای من جزو محالات بوده! :n31:
البته پینگ همچنان بالاست :n22:
اگر خطی برای شرکت هایوب رانژه شده باشه
ایا امکان داره کسی که از شرکت دیگه ای adsl داره از این خط وصل بشه؟
تا وقتی های وب سرویس فشفشه رو حذف نکنه وضع پینگ و سرعت تک لینکش هیچ تغییری نمی کنه ، سرویس فشفشه پهنای باند زیادی تو های وب اشغال می کنه که با کمبود پهنای باند مواجه شده،پکت لاس ، پینگ تایم بالا و سرعت تک لینک پایین===کمبود پهنای باند. من از اولین کاربرای شرکت داده گستر عصر نوین بودم ، تا زمانی که فشفشه اضافه نشده بود ، بهترین پینگ و تک لینک واسه این شرکت بود. :n01:نقل قول:
واسه من بقدری داغون شده که نه می تونم با وایبر حرف بزنم نه سایت باز کنم نه کلش بازی کنم...... تازه اینا به تک کانکشن سرعت بالا نیاز ندارند. پس ببینید چقدر داغونه!!!
مثلا سرویس هشت مگ دارم اما از دیال اپ هم بدتره!
همینطوری فشفشه کیفیت و سرعت و پایین میورد چه برسه دیگه به شب تعطیل!!! کسی فشفشه راه میندازه که حداقل چند گیگ پهنای باند اضافی داشته باشه که اگر اکثر کاربرا خواستن همزمان استفاده کنند جبران بشه نه اینطوری که الان هست!
اقای مالک های وب تو رو خدا یه جای دیگه سرمایه گذاری کن هر چیزی یه سواد و استعداد و اطلاعاتی میخواد. ما به این کار میگیم کمفروشی یا کلاهبرداری یا دزدی!
چون طبق قانون من دراوردی اگر بین هشت نفر هم سرویس تقسیم کنید باز اینقدر تک کانکشن داغون نمیشه!!! حرومت بشه این پولایی که از مردم میگیری بجای بالا بردن کیفیت رو درو دیوار کوچه خیابون و مترو تبلیغات می چسبونی.
Sent from my iPhone using Tapatalk
یعنی خط شما رانژه های وب باشه بعد شما مثلا با یک اکانت دیگه ای وصل بشید ؟نقل قول:
با راهنمایی و ترفند یه دوست پشتیبانی های وب خط منو بست روی 12 مگ :n20:
ولی نمیدونم چرا 12 نیست زده 11446 ولی پشتیبانی خودش گفته 12 بسته شده
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
به دلیل اینکه خط شما نویزش خیلی رفته بالا. خطتون نمی کشه. modualtion رو بزار روی adsl 2+ شاید یه مقداری بهتر بشهنقل قول:
12 مگ یعنی این :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]