من نسخه جدیدش اسپرت را پیشنهاد میکنم که مثل مدل اصلی همه گیر نیست و رایحه سبکتر و شیک تری دارهنقل قول:
Printable View
من نسخه جدیدش اسپرت را پیشنهاد میکنم که مثل مدل اصلی همه گیر نیست و رایحه سبکتر و شیک تری دارهنقل قول:
همینو میگین ؟ اصلیه به نظرتون ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دقیقا همینه حتما تست کنیدنقل قول:
سلام یه عطر یا ادکن خوب معرفی کنید پخش شوندگیش بالا باشه ماندگاریشم خوب باشه
مردانه باس فصل سرما
ما مغازه موبایل فروشی داریم کلا اونجاییم از صبح تا شب
یه چیز همه پسند و یه چیز خاص معرفی کنید؟
قبلا خودم از فارنهایت استفاده میکردم خیلی دوسش داشتم
عزیزم اگر عطر همه پسند بخای دیگه خاص محسوب نمی شه.نقل قول:
بنده عطرهای عرفی یا اصطلاحاً غیرقطبی رو می شناسم و معرّفی می کنم. اساتید فروم لطف کنن باز به این دوستمون کمک کنن.
عطر تام فورد بلک ارکید که اصالتا برای زنان طرّاحی شده امّا در ایران فقط مردانه پسنده و خیلی حجم بالایی داره. به بیان دیگر اگر فرد استفاده کننده در اتاق بزرگی باشه تمام اتاق مملو از رایحه ی اون می شه. امّا عطر خاص نیست. یعنی اینقدر تو تهران ایران همه گیره که شاید از هر 10 مرد عطر زده، یک نفر تام فورد استفاده کرده باشه.
نقل قول:کوکوریکو از برند ژان پل گوتیر رایحه گرم و تلخ خاصی داره با پخش بوی بالا و رایحه غالب کاکائو
و اسپایس بمب از برند ویکتور اند رولف رایحه گرم و تند با رایحه غالب تنباکو و فلفل
کوکوریکو خیلی رایحه خوبی داره پخش بوش هم خوبه اما ماندگاریش خیلی زیاد نیست.شبیه زارا گلد هست.نقل قول:
از گوتیه شما مدل های دیگرش را هم امتحان کردید؟
خیر متاسفانه اما فلور د مل از این برند عطر با ارزشی معرفی شده که علیرغم رایحه خنکی که داره دارای ماندگاری طولانی و پخش بوی مناسب هستنقل قول:
ادکلن 4 فصل تا 200 تومن برای 100 میل اینا که پخش واقعا خوبی داشته باشه برای کسی که 20 سالشه ترجیحا خاص چی پیشنهاد میکنین؟
Sent from my C6903 using Tapatalk
سلام امروز یک عطر ملایم و شیرین که تقریبا جدید هست رو تست و خریدم((160 هزار تومان))
یک رایحه بینظیر از گل یاس و با تلخی پرتقال که حالت دودی بهش میده داره و در واقع رایحه غالبش میشه گفت همین یاس هست ولی یاسی متفاوت با عطرهایی که قبلا تجربه کردم!
ماندگاری جالب اما پخش بوی نه چندان زیاد
و بعد این بادی اسپلش از ویکتوریا سکرت((45 هزار تومان))
گرمای عنبر با ته مایه شکلاتی
من این دو رو با هم استفاده کردم نتیجه خیلی قابل توجه بود :n09: