آسیاتک قیمت سه ماهش برای 512 چه طور استنقل قول:
ساعت دانلود رایگان شبانه اش کی؟
Printable View
آسیاتک قیمت سه ماهش برای 512 چه طور استنقل قول:
ساعت دانلود رایگان شبانه اش کی؟
فکر کنم هی میشینند حساب میکنند میبینند سودشون کمه بعد قیمت هارو یه ذره دیگه بالا میکشندنقل قول:
فکر کردند کسی نمیفهمه:n24:
(3)ماهه 6.0GB 2Mb شد 61,344 تومان:n23:
دوستان شبا چرا سایت خارجی باز نمیشه؟
سرعت هم کم شده
متاسفانه کم نشده ، نابود شده! متوسط سرعت 20 کیلوبایت!نقل قول:
زنگ زدم تهران میگم چرا برای درخواست تخلیه ما خیچ کاری انجام نمیشه؟ میگه تا 16 انجام نمی دیم ، این سیاست مدیریتی شرکت هست!!
همین الان براشون یه شکایت تو سایت سازمان مقررات رادیویی ثبت کردم. انشالا بتونم حسابی اذیتشون کنم :n21:
سلام دوستان. من از 6 سال پیش که سرویس ADSL از صبانت گرفتم تا حالا همین سرعت 128 بودم. اگر الان بخوام سرویس 512 بگیرم ، همین که فقط از طریق سایت سرویس 512 رو بخرم کفایت میکنه یا باید تنظیمات مودم رو هم تغییر بدم؟ اگر نیازی به تغییرات هستش ممنون میشم که راهنمایی کنید. ممنون.
خرید سرویس بالاتر از 128 در پرتال صبانت برای شما فعاله؟!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور میشه از صبانت سرویس بالاتر از 128 گرفت؟! جالبه که مخابرات تا 2 مگ به کاربر خانگی واگذار میکنه و صبانت این وسط مطیع قانون شده!
دوستان چقدر تایم اوت زیاد شده از هر 4 تا پینگ 2 تاش lost میشه کافیه بنویسید ping 4.2.2.4 -t .هر دوتایی 3 تا بعدیش lost میشه
چقدر ضایع دست کاری کردن نتو البته اصلا تقصیر صبانت نیست دستکاری از یه جایی دیگه است خود صبا هم خبر نداره شک نکنید پارسال هم خرداد این کارو کرده بودن نمیدونم دلیلش چیه
تست همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوسانو حال میکنید؟
=))