دوستان کسی اطلاع داره شرکتی که نامحدود بده؟ من از بس کنترل کردم شارژمو دارم دیوانه میشم . مرکز امام مخابراتم یکماهه :n34:
Printable View
دوستان کسی اطلاع داره شرکتی که نامحدود بده؟ من از بس کنترل کردم شارژمو دارم دیوانه میشم . مرکز امام مخابراتم یکماهه :n34:
بسیار عالینقل قول:
خدا رو شکر پورت نداشتن و گرنه به بد بلایی دچار میشدم
فک کنم برگردم همون های وبه مسخره [emoji107] که چن ماه پیش تخلیه کردم
عزیز دلم چرا جوابت رو نمیدیم :happy:؟! همینطور که من قبلا گفته بودم ,سرویسم مشکل داشت و نمیشد شبانه رو تست کنم!.نقل قول:
ولی زیاد عجله نکن, امشب تست میکنم و خبرش رو بهت میدم ...
راستی شما هم مرکز امام هستی؟؟!.
نامحدود واقعی = خیال باطل:n02: ...نقل قول:
فعلا نامحدود وجود خارجی نداره عزیزم...
البته اگه اشتباه نکنم عمو بهنام یدونه سرویس دهنده پیدا کرده بود که نامحدود میداد, حالا خودش بیاد ببینیم چی میگه :n02:!!.
lمنکه گفتم که شبانه عملا دیگه بی فایدس با این وضعیت تغییر ساعتتو ساعت اول 50 میکشید برا من ولی کم کم یکم بهتر میشدنقل قول:
سلام..من دیشب سرویس طلایی 128 سه ماهه 10 گیگ حسابگر رو خریدمولی فعلا سرویس مخابرات رو جمع آ وری نکردمخواسم بدونم سرعت دانلودش چقدره؟من الان با سرویس 2مگ مخابرات سرعت دانلوم 30 kb/s هستشخیلی رو اعصابه
ایول عجب خطی نویز خط که عالیه یه اسفندی بدود:n10:نقل قول:
شرکت فن آوا قبلا نامحدود میداد(فکر کنم الانم داره) اما از اونجایی که شهر ما هیچ چیزش مثل بقیه جاها نیست نمایندگیش که یک خانه بیشتر نیست نامحدود ندارهنقل قول:
پس به فکر نامحدود نباشید که هیچ شرکتی نداره و همه سرویسا محدودن اون شرکتهاییم که نامحدود میدن با هزار و یک قانون مسخرست :n01:
روی 4 مگ ببندن 240 کیلوبایت میکشهنقل قول:
سلام..من دیشب سرویس طلایی 128 سه ماهه 10 گیگ حسابگر رو خریدمولی فعلا سرویس مخابرات رو جمع آ وری نکردمخواسم بدونم سرعت دانلودش چقدره؟من الان با سرویس 2مگ مخابرات سرعت دانلوم 30 kb/s هستشخیلی رو اعصابه
من چون خطم مشکل نویز داره رو 3 مگ بستن که نزدیک 200 میکشه
دوستان دیشب سرعت دانلود شبانه حسابگر رو تست کردم!...
یه چیزی درحد افتضاح هست :n02: , اولش که سرعت برای من روی 30/40 بود(سرور داخلی/4 کانکشن)!... بعداز 1 ساعت کم کم زیاد شد و حداکثر به 130 رسید!!!.
یعنی سرعت اسمی سرویس (1مگ)!.
اینم تصویری از مقدار دانلود از 3:07 دقیقه تا 5:55 صبح (فقط 650 مگ دانلود شده:دئ).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی خودم انتظار داشتم حداقل 250 کیلوبایت رو دیگه راحت بکشه !!... ولی چه کنیم دیگه:n02:...
.
.
.
مـوفق باشــید.
از کرانی بعید نبود:n02:نقل قول:
فقط سرعت تو روز رو زیاد کرده که حجم زود تموم شه و حجم بخرید:n31: