من دو شب پیش حدود 4 ساعت فقط اینترانت داشتم سرور های خارجی اصلا باز نمیشد فقط داخلی چندین بار هم ریستارت کردم هیج اتفاق خاصی رخ نداد...نقل قول:
Printable View
من دو شب پیش حدود 4 ساعت فقط اینترانت داشتم سرور های خارجی اصلا باز نمیشد فقط داخلی چندین بار هم ریستارت کردم هیج اتفاق خاصی رخ نداد...نقل قول:
یعنی کسی نمیدونه؟؟؟....نقل قول:
شبانه 10مگ دورانش تمام شده الان مخابرات پورت مشترکین جدید را روی 5مگ و خطوط DLC روی 2مگ میبنده...نقل قول:
سلام
قبلا گفته شده بود مخابرات خودش زمانی که وارد شبانه میشه اتوماتیک مطابق تعرفه شبانه حساب می کنه اما من حس می کنم بعضی وقت ها این کار به درستی انجام نمی شود! من چند شب مودم را سر ساعت ۲:۲ ریبوت کردم و نتیجه ی بهتری گرفتم توی پنل اعدادی که نشون می دهد دقیق تر می شود. و دقیق ۱٪ ترافیک مصرفی را حساب می کنه اما بدون ریبوت تا ۴ و حتی بعضی مواقع ۵٪ حساب می کرد.
این رنج ای پی ها هم داستانی شده من ۲ تا خط دارم با تعرفه ۱۰مگ. کیفیت خط ها هم خیلی عالی است اما با بعضی از رنج ای پی ها بیش از ۵۰۰ کیلوبایت دانلود نمی دهد! :(
دوستان اگر میخواید سرعت دانلود بهتری در طول شب داشته باشید از سرورهای ایرانی استفاده کنید. خودم سرعت 1500 kb/s رو تجربه کردم. :n01:
شما وقتی شیر آب تا یه مقدار برات بازه چجوری بیشتر استفاده میکنی.عمرا شاید پرت شما رو بیشتر از 10 بستن ولی محاله با دانلود از یه سرور بهتر بخواهد سرعتتون بیشتر بشه فقط از طریق مخابرات سرعت قابل تغییره والا از من تا الان 1 رقم بیشتر از 560 کیلو بایت نشده.نقل قول:
فرق میکنه دادش. سرورهای ایران ترافیک داخلی حساب میشه و مسلما سرعتش بالاتره!(من از 4upld میگیرم).حالا شما میتونی باور کتی یا باور نکنی منم اسراری ندارم. فقط توصیه کردم :n09:نقل قول:
عزیز یه عکس از وضعیت خط بزار.نقل قول:
راهی نیست محدودیت پورتی که مخابرات برای k*erio گذاشته رو دور زد؟
شما با چی اف بی رو باز میکنید؟برای من هیچ جوره باز نمیشه
همانطور که پیشبینی میشد بعد از تعطیلات مجددا پهنای باند تعطیل شد
و همون افتضاحی که بود ...
اینم سرویس 10 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]