به عوامل مجاز شهرتون مراجعه کنید ... قیمت تبدیل مودم وایمکس ایرانسل به مبین نت در تهران 25 تا 30 هزار تومنه ... تنظیمات مودمم کارِ سختی نیست اما اینکه بین این 2تا شرکت رفت و آمد کنید زیاد جالب نیست ....نقل قول:
Printable View
به عوامل مجاز شهرتون مراجعه کنید ... قیمت تبدیل مودم وایمکس ایرانسل به مبین نت در تهران 25 تا 30 هزار تومنه ... تنظیمات مودمم کارِ سختی نیست اما اینکه بین این 2تا شرکت رفت و آمد کنید زیاد جالب نیست ....نقل قول:
دوست عزیز چندین بار فکر کنم گفته شده شهر اهواز کلا مشکل داره چه تعرفه 512 بردارید چه 2048 ... ضمنا برای سرعت 128ام سرعت دانلود در مناطقی که مشکل ندارن حدود 35-40 و از سرعت فعلی شما بالاتره ....نقل قول:
من الان سرویس CB1102 دارم . می خوام سرویس CB43 بگیرم . کسی تا حالا این سرویس رو گرفته ؟ سرعتش روزانش چنده ؟ روز و شب افت سرعت داره ؟ افت سرعتش چقدره ؟ ممنون .:11:
دریافت این سرویس برای مصرف دانلود بالا و ... توصیه نمیشود ...نقل قول:
آخه اینطوری که نمیشه شما فقط بگی خوب نیست . من پشتیانی زنگ زدم ولی فقط همینو گفت و بیشتر توضیح نداد . اگه ممکنه سرعت دانلود در طول روز و ساعات رایگان رو بگین که من تصمیم بهتری بگیرم . شما چه سرویس رو برای دانلود زیاد پیشنهاد می کنید.:11:
16 تا 20 ..........نقل قول:
طرحهای متوسط مصرف و پرمصرف ...
ممنون بایت راهنمایی . فکر کنم سرویس خودم به صرفه ترین باشه چون نه افت سرعت داره و ماهی 130 تا 150 گیگابایت دانلود می کنم .:20:
توروخدا یکی بگه آیا نقشه توی سایت مبین نت واقعیت رو نشون میده آخه هیچ وقت آپدیت نمیشه و از پارسال تا حالا همون نقشه هستش تو رو خدا جواب بدید ؟؟:11:
نقشه داخل سایت بصورت حدودی منطقه تحت پوشش رو نشون میده ، اگر قصد خرید دارید حتما به فروشنده بگید که در صورت دریافت سیگنال خوب و مشکل نداشتن مودم رو برمیدارید و در آخر باهاش تصویه کنید.نقل قول:
منطقه ما تو محدوده سبز رنگ بود و خود نصاب هم کفت مشکلی ندارید ولی موقعی که برای نصب اومدن دیدین مودم داخل خونه اصلا سیگنال نداره و مجبور شدن که بیرون از پنجره مودم رو نصب کنن.
سلام دوست عزیز مبین نت ...خواستم ببینم وضعیت ابادان چطوره که تازه چند هفته هست راه افتاده من الان پارس انلاین دارم وحشتناک افتضاحه....اگه شما تایید میکنید وضعیت سرعت و کیفیت ابادان رو برم بگیرم.........