با خدمات پس از فروش تماس بگیریدنقل قول:
Printable View
با خدمات پس از فروش تماس بگیریدنقل قول:
عزیزم من سینما خانگی رو از بانه خریدم باندش ته صدای مثل زغال رو اتیش میمونه
شما فکر میکنید به زهن من نمایندگی نرسیده البته زنگ هم زده گفتن چون واسه گلد ایران نیست سرویس نمیدیم
دوستان من یمقدار تحقیقات میدانی انجام دادم و چیزی که از گفته فروشنده ها نصیبم شد
فروشنده پایونییر: پایونییر عالیه روی 2650 یه کار خوب نصیبت میشه قدرت و شفافیت صدا
وقتی رفتم نمایندگی یاماها ....پایونییر یه اشغاله که شما فقط یسری باند حجیم بچینی تو اتاقت
ووقتی بافروشنده tannoy صحبت کردم یاماها هم بدرد نمیخوره جنس تقلبیش زیاد شده البته از ما بخری اصلشو میدیم
فعلا بعترین گزینه ها تنوی و فوکال هستش
دوستان لطفا کمک کنید یه سیستم جمع کنم با سه تومن .امپلی . بلندگو . سوراند . سنتر . بلوری . ساب ووفر
موفق باشید
سلام و خسته نباشید به اساتید محترم. . میدونم که سوال من در این فروم اماتوره. ولی اگه لطف کنید بگید ممنونتون میشم
میخوام سینما خانگی بخرم. از محصولات تجاری سامسونگ و الجی. که کلا نا امیدم
رفتم سراغ سونی که دیدم نسبت به قیمتش. نمیارزه. همینطوری که میرفتم به پایونیر رسیدم و با کمال ناباوری دیدم که پایونیر. نسبت به امکانات. قیمت خیلی پایینی داره. . سوال من اینه
تفاوت مدم 727 با 838. در چیه
البته من مدل 737 رو دیدم.
سلام و خسته نباشید به اساتید محترم. . میدونم که سوال من در این فروم اماتوره. ولی اگه لطف کنید بگید ممنونتون میشم
میخوام سینما خانگی بخرم. از محصولات تجاری سامسونگ و الجی. که کلا نا امیدم
رفتم سراغ سونی که دیدم نسبت به قیمتش. نمیارزه. همینطوری که میرفتم به پایونیر رسیدم و با کمال ناباوری دیدم که پایونیر. نسبت به امکانات. قیمت خیلی پایینی داره. . سوال من اینه
تفاوت مدم 727 با 838. در چیه
البته من مدل 737 رو دیدم.
اساتید محترم حدود سه ساعت دیگه دارم میرم جمهوری مدل 838 رو بخرم لطفا جواب منو بدین
1: بیس این مدل با 727 فرق داره؟
2: ایا میتونم لب تلبم رو به وسله hdma به سینما وصل کنم و فیلم رو از لی تاب پخش کنم؟ ایا کیفیت صدا تغیری نمیکنه
3: استقامت دستگاه چطوره ؟
من اگر هم بخام این مدل رو نخرم هیچ وقت سونی نمیخرم با اون قیمت گزاف مدل e6100 قیمت 2200
میرم یک تودورکی مدل پایین بدون پلیر میخرم ارزشش خیلی بیشتره
4: بلوتوثش هست قیمتش چقدره:
5: دایرت وای فای داره؟
دوستانی که خریدهاشونو انجام دادن انگار تمایلی ندارن که از تجربیاتشون بگن یا کسی رو راهنمایی کنن
دوستان کسی راجع به این سیستم اطلاعاتی داره ؟
Acoustimass® 10 Series V speaker system with Onkyo® HT-R593 receiver
این هم لینک این سینما خانگی بوز .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر کنم یه چیز رویایی باشه
لطفا دوستان نظر بدن. اصلا میشه ینو گیر اورد تو ایران؟
قبل از این که یکی بیاد بگه بیا من یکی برات با یک سوم قیمت میسازم:n04::n08:نقل قول:
عرض کنم رویایی نیست. چیزی نیست که بخواد رویایی باشه
برند بسیار خوبی که یکی از پکیج های سینمایش 20 سال داره ساخته میشه و بسیار معروف و محبوب هست.
فقط میشه گفت یه پکیج با کیفیت با یه آمپ معمولی است.
برندی که یه پکیج سینماییش بیست سال ساخته میشه و محبوبه ویه ست خوبش قیمتی حدود 4-5 تومن داره رویایی نیست؟
یاماها یدونه امپ معمولیش 2 تومنه یه جفت اسپیکر معمولی 3 تومنه این پکیج کاملش 1300 دلاره
البته بماند که تو کشور ما تحریمات باعث شده ما جنسای اشغال رو بااین قیمتها بخریم
دومدل از این پایینترو تو یه باشگاه ورزشی نصب کردن ادم لذت میبره از صداش
حیف که یه فروشنده باانصاف نیستکه اینو ازش بخریم
باید بگم بچه های جنوب بابار ----- از امارات بیارنش
نقل قول: