آقا جان سرویس آرت پنجشنبه جمعه اش مجانیه....نقل قول:
Printable View
آقا جان سرویس آرت پنجشنبه جمعه اش مجانیه....نقل قول:
این اطلاعیه واسه چیه؟ یعنی چی؟
مشترک گرامی احتراما به اطلاع می رساند، با توجه به امکان استفاده از ترافیک رایگان شبانه در سرویسهای اکو، خواهشمند است توجه داشته باشید که ترافیک رایگان از تاریخ 1387/6/2 محاسبه شده است. اما به دلیل اشکال نمایشی، ترافیکهای مصرف شده در طی شب در تاریخ های ماقبل نیز به اشتباه رایگان نمایش داده می شود. لذا این گزارش برای تاریخ ها ماقبل تا اطلاع ثانوی معتبر نمی باشد. تیم نرم افزار شاتل درحال انجام تغییرات برای اصلاح این اشکال می باشد. میزان کل ترافیک مصرف شده شما طی دوره جاری تا این لحظه در همین صفحه تحت عنوان "مصرف دوره" مشخص شده است.
چرت و پرت میخوان ترافیک زیاد کنن روشون نمیشه.نقل قول:
من دیروز دانلود نداشتم فقط دیشب دانلود کردم اما برام 182 مگ دانلود زده.
با سلام . اینجا توی این تایپک فکر کنم همه فقط spam از خودشون تراوش میکنن. پست های تک خطی که فقط یه جواب اره یا نه به هم میدن. ما دو بار یه سئوال فنی کردیم هیچکی انگار اینجا از ADSL سر در نمیاره جواب بده. به نظرم به جای اینکه اینجا در مورد ترافیک رایگان با هم پست بازی کنید یه تل کوچیک به شرکت بزنید خودتون مستقیم سئوال کنید.من نمیدونم اینجا اصلا مدیر داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
این تاریخش نال یک سال پیشه!نقل قول:
یک ساله اونجاست!
شديد تاييد ميشه.نقل قول:
بنده هم يه سوال فني رو 2 بار پرسيدم.
هيچكي توجه هم نكرد.
تو پست هاي قبلي هم گفتم. يه سري سوالات و پست ها اصلاً نيازي نيست اينجا زده بشه.
دوستان عزيز خواهش ميكنم زحمت سرچ كردن رو به خودتون بدين و از سرچ هاي اينترنتي بهره مند بشيد.
نقل قول:
1. کم لطفی می کنید...من بارها سوال فنی و غیر فنی پرسیدم و دوستان زحمت کشیدن جواب دادن...
2. سرچ سایت پی سی ورلد ( چه ساده اش - چه پیشرفته اش) خیلی کلی جواب میده و برای کسی که سرعت پاسخگیری واسه اش مهم باشه سوال کنه راححتتره...:11:
اقا سرعت دانلود با شاتل 128
و 64 ميشه بگيد چقدره.. شبانه هم شاملش اين توضيح ميشه!!
ببخشید دوستان یه سوال (از اونایی که اکو 512 دارن)
میشه تو یه ماه فقط از طریق رایگان 512 اکو 32 گیگ دانلود کرد؟
- راستی چه روزهایی واسه اکو رایگانه؟
آره ميشه البته اگه بتوني آخه هر شب بايد دانلود كني ته 32 گيگ پر بشه چون شبه شلوغه سرعت دانلود مياد پايين. واسه اكو فقط شبها رايگانه اونم يك تا هفت.نقل قول: