به هیچ عنوان . مگر اخر هفته پنجشنبه و جمعه. انهم با التماس به فرمانده و یا بند پنقل قول:
Printable View
به هیچ عنوان . مگر اخر هفته پنجشنبه و جمعه. انهم با التماس به فرمانده و یا بند پنقل قول:
ارتش معمولا اگه پدافند باشی میشه.نقل قول:
-------------------------------------------
در دوره اموزشی میتونی حدودا تا 7 روز گواهی استراحت بیاری البته تایید شدنش فقط در صورت تایید بهداری یگان اموزشی هستش در غیر این صورت احتمال تجدید دوره شدن هستش.
۱- بیشتر سازمان ها یراساس ماه های زوج می گیرند شما تا اخر سال برج ۱۰ و ۱۲ را دارید .۲-باید ببینید که ایا در این دو ماه ان سازمان ظرفیت خالی دارد معمولا تعداد امریه سازمان ها کمه و شاید در اردیبهشت یا تیر ماه ظرفیت خالی باشدنقل قول:
مرخصی در دوره اموزشی :معمولا ۱-دو تا سه روز در ابتدا ۲- چند روز در میان دوره خواهید داشت ۳- اگر اخر هفته ها نگهبان نباشید می توانید مرخصی داشته باشید۴- مرخصی استعلاجی هم باید تایید پزشک بهداری یا بیمارستان ان سازمان نظامی باشد ، به غیر از این حالت مرخصی دیگری ندارید.نقل قول:
راستی دوستان روش ثبت نام سربازی الان هم مثله قبله؟ میشه بگید دقیقا چیکار میکنیم؟ یگان اعزام رو چجوری انتخاب میکنیم و... ممنون
جدید ترین خبری که کسب کردم اینه که تمدید و تعجیل کلا بسته شدن و امکانش وجود نداره فعلا
سلام
اگه کسی دفترچه پست کنه و نره خدمت یعنی خودش رو به پادگان واسه دورهی آموزشی معرفی نکنه سرباز فراری محسوب میشه؟
اگر اون فرد میخواد نره . پس حکم تحت تعقیب بودن خودش رو امضا کرده !نقل قول:
یا دفترچه ارسال نکنی یا وقتی ارسال میکنی باید بری . الان اون فرد بعد از 6 ماه سرباز فراری حساب میشه . :n29:
نقل قول:میرید پلیس +10 با نامه فارغ التحصیلی دانشگاهنقل قول:
میشه بگید دقیقا چیکار میکنیم؟
همونجا هم مسیر اعزام رو بهت میگن
یه سری مدارک بهت میگن بیار به اضافه اینکه معرفی میکنن به دکتر
یگان اعزام رو که شما انتخاب نمیکنید :n02: ( البته بجز امریه )نقل قول:
یگان اعزام رو چجوری انتخاب میکنیم و
شما دفترچه رو پست کن 1 هفته قبل اعزام تو برگه سبز که میاد مشخص میشه کجا افتادی
از روز اول خدمت تا روز آخر ترخیص از خدمت همه چی به محل خدمت و فرمانده بستگی دارهنقل قول:
بچه ها کسی میدونه میشه در دوره ی آموزش مرخصی گرفت یا نه؟
این 2 تا هست که خدمت رو بهشت یا جهنم میکنه فرمانده بخواد بهت مرخصی بده راحت میده
ولی اگرم نخواد همون پنجشنبه و جمعه رو هم بومی رو نمیفرسته ( معمولا آخر هفته بومی ها رو میفرستن خونه که البته اونم بستگی به پادگان داره )
کلا اینکه کجا خدمت کنی ( ارتش و نیروی انتظامی و.... ) و اینکه فرماندت کی باشه کاملا روی خدمت تاثیر داره
خلاصه از خدمت خودم بهت میگم که دستت بیاد اینکه کجا خدمت کنی چقدر فرق میکنه حتی مرخصی
من خودم نیروی دریایی ارتش بودم
نیروی دریایی ارتش کلا 2 تا پادگان آموزشی واسه سربازا داره که یکی تو انزلی هست به اسم پادگان حسن رود ( خودم اینجا بود ) یکی هم تو سیرجان
به پادگان حسن رود میگن هتل حسن رود و به پادگان سیرجان به کسایی که میان از اونجا بپرسید بهتون میگن :n09:
اختلاف خدمت توی این 2 پادگاه اینقدر زیاد بود که شرایط خدمتی ما نسبت به کسایی که تو سیرجان بودن زمین تا آسمون فرق میکرد
احترام کادر به شما و همچنین نظافت سرویس غذاخوری بگیرید تا راحتی فرماندهان توی اجرای مراحل خدمتی
کوچکترین چیز مثلا گرفتن نون گرم برای صبحانه که برای ما می آوردن اینقدر برای بچه ها سیرجان تعجب آور بود که وقتی تو یگان خدمتی بعد آموزشی واسشون تعریف میکردیم کلا متعجب بودن
هر هفته پنجشنبه و جمعه یه گروه رو ( حدودا 50 درصد بومی ها ) رو میفرستادن مرخصی
حتی یادمه یه بار به 3 نفر که منم جزوشون بودم گفتن فلان کار رو بکنید ( نظافت یه قسمت بود ) چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه شما رو میفرستیم ( دوتا رفتن من نرفتم چون هفته بعد میان دوره عید بود 18 روز مرخصی میدادن :n02: )
لحن حرف زدن 2 تا پادگان هم خیلی فرق میکرد ( بچه های سیرجان کلا بعد ترخیص هیچوقت اون خاطرات از یادشون نمیره :n02: )
تو همون مراحل آموزشی هم اختلاف زیاد بود
یه مرحله ای هست به اسم اردوگاه که بچه ها رو از آسایشگاه سکونت خارج میکنن و به منطقه طبیعی میبرن و باید تو همون آب و هوا چادر بزنن رو زمین
واسه ما یه تیکه رو بتن کردن و کاملا آماده گفتن همینجا چادر بزنید ( جای شما خالی :n09: )
پشت پادگان یه قسمت راه داشت بچه میرفتن نوشابه و سیگار میگرفتن تو اردوگاه زندگی میکردن
کلا اینکه کجا خدمت کنید خیلی تاثیر داره
اینکه میپرسید مرخصی میدن یا نه همش به پادگان محل خدمت بستگی داره که چطور برخورد میکنن
خیلی ممنون از توضیحاتت .میخوام امریه بردارم اونام گفتن سه ماه تا تاریخ اعزامت باید فاصله باشه . کار هارو انجام دادم پلیس +10 گفته بود فلان تاریخ بیای اعزامت رو فلان ماه میزنیم تا سه ماه فاصله باشه. وقتی اینا تاریخ اعزام رو فلان ماه بزنن به من برگه ای چیزی میدن که ببرم امریه؟ این پست کردن دفترچه تو کدوم مرحله ای هستش؟ پلیس +10 فقط دوتا برگه برای واکسن و معاینه داده .نقل قول:
از مراحل امریه خبر ندارم ولی در مورد پست دفترچه و اعزامنقل قول:
پست کردن دفترچه مرحله خاصی نیست - تمام همون مراحل تحویل مدارک به پلیس +10 و انجام معاینات پزشکی میشه پست دفترچه :n02:
وقتی شما برگه واکسن و معاینه دارید پس هنوز مراحل شما تموم نشده
واکسن رو بزنید و معاینه رو انجام بدید و مدارک رو ببرید پلیس +10
بعد انجام مراحل بالا و تمام شدن کار تو سامانه برای شما تاریخ اعزام میزنن و همونجا بهتون میگن تاریخ اعزامتون کی هست
تمام این مدارک و مشخصات رو تو یه برگه پرینت شده ( که میگن برگ آبی ) بهتون تحویل میدن و میگن تاریخ اعزام کی هست
همه چی داخلش نوشته شده ( اعم از مشخصات فردی و مدرک تحصیلی و زمان اعزام و ......... )
همون میشه برگه اعزام به خدمت شما که حالا هرجا میخواید تحویل بدید ( البته کپی رو تحویل بدید )
سلام . من اعزامی 19 آذر هستم . یعنی همین ماه . افتادم مرکز آموزش نیروی هوایی ارتش مهرآباد تهران . کسی درباره این مرکز چیزی میدونه ؟ اینکه جاش چطوره ؟ کادرش ؟ راحت مرخصی میدن ؟ کلا" میخوام همه چیز دربارش بدونم ممنون میشم کمک کنید
:n01:
سلام
کسی از دوستان آدرس معاونت احتیاط نیروی زمینی ارتش رو داره ؟
ممنون
سلام دوستان،
من دو ماه دوره آموزشی و دو هفته در یگان، در نیروی انتظامی خدمت کردم. به دلیل قبولی در دانشگاه (مقطع ارشد مهندسی پزشکی) معافیت تحصیلی گرفتم و پس از فارغالتحصیلی باید دوباره اقدام کنم.
سوال 1 - باید دوباره دوره آموزشی رو طی کنم؟ (اگه جواب مثبته برای چه مدت؟)
سوال 2 - با توجه به مشخص بودن ارگان خدمت سربازی (نیروی انتظامی) و اینکه من دوره آموزشی رو گذروندم، آیا امکان گرفتن امریه سربازی وجود داره؟ اگه جواب مثبته باید چه اقدامی انجام بدم و به کدوم سازمانها مراجعه داشته باشم و شرایط رو جویا بشم؟
با تشکر
سلامنقل قول:
1. شما آموزشی رو کامل کردید و دو هفته هم خدمت کردید ، من یه بار پرسیدم از نظام وظیفه گفتن زیر هفت ماه باید مجدد آموزش ببینن ولی معمولا پادگان های آموزشی نگه شون نمی دارن و امریه شون رو می دن، تجربه بچه های که آموزشی رو تموم کرده بود اینه که بعدش دیگه آموزشی نرفتن، ولی بعضی مواقع بگیر نگیر داره یهو مثلا دو هفته نگه می دارن
2. من یه بار نظام وظیفه که پرسیدم گفتن شما به به همان نیرو اعزام می شید ولی پادگانش احتمال داره عوض بشه یا همون پادگان باشه، من یه جا درباره قوانین امریه خوندم یکی از شرایطش این بود که خدمت قبلی نداشته باشید(دقیق نمی دونم شاید منظورش حین خدمت باشه) ولی اینو می دونم که کار نشد نداره، برید دنبالش انشالله یه راهی پیدا می شه
به نظرم اولین کاری که باید بکنید اینه که به نظام وظیفه ی شهر مراجعه و شرایط خودتو توضیح بدی بگی می شه امریه بگیرم یا نه، اگر گفت نمی شه باز هم دلسرد نشده و برو سازمان ها یا ادارات دولتی که امریه پذیرش می کنن ازشون سوال کن
سلام دوستان
من یک دی اعزامم من جایی پذیرش نگرفتم ولی در سیستم در قسمت امریه نوشته ستاد کل جذبی
ممنون می شم اگر کسی در موردش اطلاعاتی داره به من بده
ممنون
از راهنماییتون سپاسگزارم :V30:نقل قول:
پروژه داشتین؟نقل قول:
چیز خاصی نیست، برای همه میزنه. واسه منم زده.نقل قول:
محل آموزشی اعزامی های برج 97/10/01 مشخص شد. هر کسی بگه کجا افتاده.
واسه من نوشته کد کمکی توزیع 1 - نمیدونم منظورش چیه. اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنید.
نه پروژه نداشتمنقل قول:
شما اقدام نکرده بودی برای پذیرش یا امریه؟نقل قول:
نه هیچ کاری نکردم. فقط دفترچه فرستادم.نقل قول:
فوق لیسانس و متاهل.
سلام
برای من نقطه چینه
یعنی چی؟
مازادم یعنی؟ چی میشه حالا
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سلام
برای من نقطه چینه
یعنی چی؟
مازادم یعنی؟ چی میشه حالا...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
دوباره چک کن باید درست شده باشه.نقل قول:
واسه من زده بود کد کمکی توزیع 1 ، امروز شد آموزشگاه شهيد سيدعبدالحميد انشائي نزاجا (02)
سلام.من معاف از رزم هستم و افتادم نیروی انتظامی مشکین شهر.سوالم اینه که آیا درجه معاف از رزم پایین ترین درجه هست؟ چون فوق لیسانس هستم.بعضی ها میگن که درجه پایین به معاف از رزم ها تعلق میگیره؟
و اینکه آیا پدر فوت شده باشه تاثیری توی تقسیمات یگان داره که مثلا توی استان خودم یوفتم؟ واگه داره چه کار باید بکنم؟
درجه ربطی به معاف از رزم نداره.....بستگی به نیاز سازمان داره و تا حدودی نمرات فرماندهینقل قول:
برای پدر فوت شده هم مدارک ارائه میکنی (خاطر ندارم دقیقا چه مدارکی اما با خودت ببر حتما هر مدرکی که فکر میکنی بخوان یا بیشتر تحقیقات کن دربارش)تو آموزشی و احتمال 70 درصد توی شهر خودت تقسیم میشی
عالیییییییییییییی بوود ممنون
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
.......................
سلام بالاخره آموزشی تموم شد
کرمان باهنر ناجا بودم
لیسانس نرم افزار کامپیوتر دارم
معاف از رزم و تیراندازی هستم
توی امریه ام خورده نیروی انسانی ناجا
بهم گفتن افتادی تهران
باید برم اونجا خودم را معرفی کنم و بعد دوباره تقسیممون میکنن درسته ؟
با توجه به شرایطم احتمال داره کجاها بیفتم ؟
سلام
سپاه الان لیسانسو چه درجه ای میده؟
سلام دوستان دوره کد لویزان تهران چجوریه کسی اطلاعاتی میتونه بده مدرک لیسانس:n05:
بعد آموزشی بهت برگه امریه دادن و گفتن افتادی تهراننقل قول:
خب دیگه کجا تقسیمت کنن ؟؟ :n02:
شما همون تهران افتادی
روی برگه امریه نوشته معاونت نیروی انسانی ناجانقل قول:
همه ی هم خدمتی هام افتادن سیستان و بلوچستان فقط من و یکی دیگه اینو روی امریمون زده
دوستم رفته بود از وظیفه عمومی ناجا اصفهان پرسیده بود گفتن شما تعیین تکلیف نشدید و هنوز معلوم نیست کجا افتادید بعضیا اینطوری میشن و باید برید تهران اونجا مشخص میشه
حالا نمیدونم دقیقا قضیه چیه
من قبلا توی سایت sarbazmaher.ir رزومه کاری ثبت کرده بودم 5 سال سابقه کار حرفه ایی دارم گفتم شاید بخاطر همین اینطوری شده
میخواستم ببینم کسی تا حالا چنین تجربه ایی داشته و چه اتفاقی افتاده
از گروهبان دویی (دو هلال) تا ستوان سومی بسته به مرکز آموزشینقل قول:
سلام دوستان
کسی می دونه تقسیمات بعد از دوره آموزشی رو کدوم رگان انجام می ده؟ نظام وظیفه یا همون پادگان آموزشی یا ستاد کل اون نیرو؟
یکی از دوستانم معافیت واریکوسل گرفت... من باورم نشد.قانون پزشکی عوض شده یا سرکار گذاشته؟؟؟؟؟از کارتش معلومه؟ کدی چیزی؟
معافیت پزشکی خیلی سخت میدن و واریکوسل معاف از رزمی داره اگر یکبار عمل کرده باشه و دوباره عود کنه و گرید 3 باشه معافیت دائم میدن.نقل قول:
نقل قول:
روی کارت میزنه معافیت از دوره ضرورت ...خیلی داغون بود لابود معاف شده :n04::n04::n04:
چون داشتیم واریکوسل داد میزد از درد تو یگان معاف رزم بود :n15:حالا به کنار که یکی نرمی اسخوان دست داشت دستش شل وارفته بود ولی معاف نشده بود
سلام
من برای معافیت کفالت ماده 6 بهزیستی اقدام کردم، 3تا کمیسیون طی شد و در نهایت گفتن شدید زدن و قرار شد ارسال کنن برای نظام وظیفه، از طریق یکی از دکترها هم که پیگیر شدم گفتن روندش اینه که توی نظام وظیفه هم یه کمیسیون دیگه تشکیل میشه و تایید نهایی اونجا انجام میشه. امروز خودم رفتم بهزیستی ببینم پرونده تو چه مرحله ایه که بهم گفتن توی همین بهزیستی قراره یه کمیسیون دیگه به نام کمیسیون سربازی تشکیل بشه و دکتر نظام وظیفه میاد توی بهزیستی واسه تایید و اینکه پرونده فعلاً نمیره نظام وظیفه تا این کمیسیون سربازی توی خود بهزیستی برگزار بشه. حالا میخواستم ببینم واقعاً روندش همینه؟! یا خواستن منو بپیچونن؟!
چون من شنیده بودم که وقتی بهزیستی نوع معلولیت رو شدید بزنه، دیگه پرونده میره نظام وظیفه و اونجا پیگیری میشه، اما امروز بهم گفتن که تو همون بهزیستی یه کمیسیون سربازی دیگه هم تشکیل میشه...
لطفاً راهنمایی کنید، خیلی استرس دارم
سپاس