وضعیت سرعت این شرکت در حال حاضر خیلی پایین استنقل قول:
÷یشنهاد می کنم تا 15 فروردین صبر کنید و اگر سرعت خوب شد چه هیچ وگرنه شرکت ها بهتری در مشهد می توانی پیدا کنید
Printable View
وضعیت سرعت این شرکت در حال حاضر خیلی پایین استنقل قول:
÷یشنهاد می کنم تا 15 فروردین صبر کنید و اگر سرعت خوب شد چه هیچ وگرنه شرکت ها بهتری در مشهد می توانی پیدا کنید
من که امروز درخواست تخلیه دادم
جالبه که پشتیبانیش میگه که ۷۲ ساعت طول میکشه تا از تهران با شما تماس بگیرن و بعد تازه مراحل تخلیه شروع میشه
(پس هرکی میخواد تخلیه کنه سه روز جلوتر اقدام کنه)
Sent from my Xperia Go using Tapatalk
کدام شرکت را جایگزین کردید؟نقل قول:
من مشکله نویز خط داشتم و یک ماهی بود که درگیرش بودم، پشتیبانی هم آخرش بهم گفت ما دیگه هرکاری میتونستیم انجام دادیم خطتون از این بهتر نمیشه و احتمالا مشکلتون از مسیر خطتونه
به مخابرات که زنگ زدم گفتن مشکل از طرف ما نیست.
برای همین میخوام از مخابرات اینترنت بگیرم که برای نویز خط هیچ بهانه ای نداشته باشن
خوش بحالت من که هر چی تماس می گیرم مشغوله تلفن کسی پاسخگو نیست شرکت فارا اهواز و تهران تماس گرفتم می گه از اهواز باید اقدام بشه و شکایت ثبت کردم کسی پاسخگو نیست ای خدا من می خواهم تخلیه کنم من میرم آسیاتکنقل قول:
دوست من تهران تماس گرفت با شما جی گفتند ؟نقل قول:
هنوز تماس نگرفتندنقل قول:
من از قراردادم چند ماه مونده اگه بخام تخليه کنم پوله باقيمونده رو پس ميدند؟
به من گفتند یک نمره منفی برای نمایندگی ثبت گردید و مجدد تماس بگیرید اگر باز پاسخگو نبودند مجدد تماس بگیرید پیگیری شود و 1 ساعته تماس می گیرم ولی اصلآ روی پیغامگیر هم نمی روند و فقط بوق اشغال می زند و مجددآ با تهران شکایت کردم ... امیدوارم مشکل بنده حل شود ...نقل قول:
یکی از دوستای ما که قبلا به اسرار ما صبانت گرفته بود قبل عید فرم جمع آوری رو ازسال کرده بود و از تهران باهاش تماس گرفته بودن ولی 10 روز بود که خبری از جمع آوری نبود. امروز من زنگ زدم براش پیگیری کنم نماینده فروش میگفت تا 16 فروردین کلا جمع آوری و رانژه نداریم !!! منم با تعجب زنگ زدم مرکز مخابراتیمون یارو شاکی شده بود هرچی از دهنش دراومد به صبانت گفت. میگفت اینا کلا سرکاری گذاشتن و دروغ گفتن تو ذاتشونه همه مشتریاشونم شاکین.
بالاخره زنگ زدم تهران و مساله رو به خودشون گفتم اونام باز می گفتن تا 16 باید صبر کنید ولی بعد که براشون توضیح دادم گفت شنبه زنگ بزنید پیگیر می شیم !