Man ham 2mb daram sorate downloadam 70 hast
Na sherkat na in agha pasokh nemidan
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Printable View
Man ham 2mb daram sorate downloadam 70 hast
Na sherkat na in agha pasokh nemidan
سرعت شبانه اینجوریه یا روزانه؟نقل قول:
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
منم 2 مگ دارم ، روزا به زور 120 و شبا حداکثر 30 کیلوبایت ...
Shaba ke aslan bara dl nemizaram.chon be hazine barghesh nemarze!
Man adsl gereftam.dg mobinnet charge nemikonan
احتمالا منظور شما از بیسیم ، وایرلس هست دیگه؟نقل قول:
اگه این قیمت رو با تجهیزات و انتن داده خوبه
کلا شاتل شرکت عالی و خوبیه
با توجه به موضوع این تاپیک، جای مناسبی برای سوال شما نیست
2 مگ هم لیمیت شده! در ساعات عادی مشکلی ندارم. سرعت دانلودم تا 300 کیلوبایت هم میرسه، اما ساعات رایگان افتضاحه. حتی به 10 کیلوبایت هم میرسه. در ضمن سرعت آپلودش خیلی نوسان داره، از 130 کیلوبیت هست تا 500 کیلوبیت!نقل قول:
سلام دوستان.من چند روزی می خوام برم چابکسر.از چابکسر کسی میتونه بگه تحت پوشش هست یا نه؟تو نقشش که چیزی معلوم نیست
بچه ها من میخوام مبین نت بگیرم الان ایرتنسل دارم
اینجوری که معلومه مبین نت ری... و محدود میکنه
من میخواستم سرویس 2MB بگیرم با مودم همراه
چه کنم به نظرتون ؟ قیمتاش بهتر از ایرانسله آدم رو وسوسه میکنه
وایمکس هم مثل ADSL نیست که بگیم منطقه ای سرعتا متفاوته ، همه جا همینه درسته؟ چون همه به سرور اصلی وصل میشن دیگه ؟!!
شنیدم مودم های همراه مبین نت هم 3 ساعت شارژ نگه میداره و ایرانسل 8 ساعت !!! درسته؟
نه اتفاقا مبین نت به منطقه خیلی بستگی داره مثلا من ساکن گرگانم و سرویس 2 مگ دارم روزانه سرعت دانلود 300 تا 350 و سرعت شبانه 270 تا 330 است(البته با IDM) شما ساکن کجا هستید؟ مودم های همراه اصلا آنتن دهی خوبی ندارن.نقل قول:
عواملی که اسمشون تو سایت مبین نت اومده باشه تائید میشن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعلا دوتا عامل دارید که میتونید بهشون مراجعه کنید ...نقل قول:
باتوجه به منطقتون ببینید تحت پوشش هست یا خیر ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودمم باید تهیه بشه ...
لیست قیمتهام بطور کامل اینجا هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت مودم داخلی : 1155000 - مودم بیرونی : 2100000 - مودم جیبی : 1890000 قیمتها به ریال است ...