سلام به همه دوستان لطفا راهنمايي كنيد
سينما خانگي سوني مدل Sony Home Theater BDV-N9200
خوبه ؟
البته من تاپيك خوندم ماشالا همه سيستم صوتيا حرفه اي ولي خوب تو اين مدل سينما خانگي ها اين خوبه؟
Printable View
سلام به همه دوستان لطفا راهنمايي كنيد
سينما خانگي سوني مدل Sony Home Theater BDV-N9200
خوبه ؟
البته من تاپيك خوندم ماشالا همه سيستم صوتيا حرفه اي ولي خوب تو اين مدل سينما خانگي ها اين خوبه؟
دوستان راهنمايي كنيد ممنون ميشم ازتون
سلام.خرید محصولات سینمایی سونی پیشنهاد میشه مگر اینکه اصرار به خرید از این برند داشته باشید.نقل قول:
نقل قول:
مرسي از جواب شما برندش مهم نيست گزينه اي هست كه از اين بهتر باشه بهم بگيد فقط تو سينما خانگي هاي اين مدلي ممنون
سلام من این مدل سینماخانگی رو خریدم BH9530TW ال جی اما تو نصبش مشکل دارم دوستان اگه میونن راهنمایی کنن
1 من قبل از خرید خوندم که 2 تا باندش وارلس هست اما من امتحان کردم بدون سیم اصلا کار نمیکنن حتما باید وصل باشه دانگلش رو هم زدم اما نمیشه دوستان اگه میدونن راهنمایی کنن
سلام من این مدل سینماخانگی رو خریدم BH9530TW ال جی اما تو نصبش مشکل دارم دوستان اگه میونن راهنمایی کنن
1 من قبل از خرید خوندم که 2 تا باندش وارلس هست اما من امتحان کردم بدون سیم اصلا کار نمیکنن حتما باید وصل باشه دانگلش رو هم زدم اما نمیشه دوستان اگه میدونن راهنمایی کنن
سلام .
بنده میخوام حول دو تومن برای سینمای خانگی یا یه سیستم هزینه کنم.لطفا دوستانی که تجربه تو جمع کردن سیستم دارن یا سینمای خانگی دارن بنده رو راهنمایی کنن.شفافیت صدای فراگیر حتی بیس هم برام مهمه.
گارانتی هم اصلا مهم نیست.
سوال بعدیم اینه که سیستمهای پایونیر تو بانه گیر میان؟
پیشاپیش تشکر بابت راهنمایی
سلام.نقل قول:
اصلا تو فکر خرید از بانه نباشید چون قیمتش با اینجا فرقی نداره.
مدل ES354 و یا ES21 پایونیر تهیه کنید
سری اندرو جونز پایونیر تهیه کنید.نقل قول:
دوستان اگه میشه مشکل منو هم راهنمایی کنن باندها صدای تق تق میدن مثل زغال رو اتیش