منظورت از همه ریاضیات چیه؟نقل قول:
بنظرت درمقایسه با کتاب کوله پشتی اینو بگیرم یا نه؟
راستی هزینش چقده؟
منظورت از همه ریاضیات چیه؟نقل قول:
بنظرت درمقایسه با کتاب کوله پشتی اینو بگیرم یا نه؟
راستی هزینش چقده؟
شما گاج نفره رو اگه دیده باشی کتاب عالی ایه.ولی در حد کنکوره.نقل قول:
اگه کسی بخواد هندسه پایش خیلی قوی شه که راحت بتونه همه تست ها رو حل کنه باید یکی دوسال مرتب هندسه کارکنه.
ولی با همین گاج هم میشه به خوبی نتیجه گرفت.پربازده ترین کتاب برا فرصت باقی مونده همینه به نظرم.ولی فرصت کم نیست.
در مورد ریاضی پایه هم باید گفت هیچ کتاب عالی ای الان تو بازار نیست.ولی به نظر من فار بد نیست.
حجم کوله پشتی خیلی زیاده.اگه میرسی بخونیش خوبه.ولی اگه نمیرسی به نظر من فار رو بگیر.
ممنون رفیقنقل قول:
کتاب گاج قبلی رو داشتم،اون سفیدا،این نقره ایا نسبت به اون تغییرات مثبت داشته؟ یا همونه؟
در مورد ریاضیات فارم زیاد خوشم یومد،اونجوری که باید بگه نیس
====
معارفو چیکار کنم بچه ها؟گاج؟الگو؟ یا ... ؟
====
هندسه 1 و 2 فارو کسی داره یه توضیح درموردش بده؟
dvd منتظری فکر کنم 200 هزارتومن باشه حدودانقل قول:
دیفرانسیل و ریاضی پایه رو داره تقریبا
درس دادنش یه تیکه های نسبتا خوبی هم داره ؛ که اون قسمت های مفیدش تو اکثر کتاب های آموزشی خوب هم اومدن !
اما بنظر من کلیتش بیشتر جو دادن های الکی و بین خودمونیش بگم شارلاتان بازیه !
نقل قول:
1-تغییر اساسی نداشته
2-چند صفحه پیش میلاد خیلی نظر خوبی راجع به دینی داده بود ، مهم کتاب درسیه و تست های کنکور ! تمام ! بقیه اش خیلی بعیده بتونه برا کنکور مفید باشه . اصلا تو خرید کتاب تست دینی حساسیت نداشته باشین ؛ از لحاظ کیفیت چاپ و کم غلط بودن شاید گاج از بقیه بهتر باشه !
3-درس دادنش خیلی خوبه ! خیلی ! یعنی معلومه معلم سر کلاس مدرسه کتابو نوشته ؛ نه دانشجوی مفتی یا معلم آموزشگاه کنکور
برای یادگرفتن هندسه خوبه ! برای کنکورش رو نمی دونم چی بگم ولی تست ها رو کاملا تشریحی حل کرده . تست هاش متوسطن ، مثلا از هندسه 1و2 خیلی سبز خیلی آسونترن .
اوووووووووووووووو:n04:نقل قول:
200تومن!:n13:
با این پول میرم آموزشگاه خوب!
مرسی داداشنقل قول:
پس امرو درواقع این کتابارم میگیرم،ممنونم
اگه پشت کنکوری ای که ثوابشو تو کنکورت ببینی،اگه نه که تو زنگدیت موفق باشی
یاحق
این کتاب عربی در پنج جلسه چیه ؟
کسی چیزی درمورد چیزی میدونه ؟
مال استاد حسین احمدی رو اگه منظورته باید عرض کنم که تکنیک های تست زنی رو گفته به درد کسی میخوره که عربی رو خونده باشه و دنبال تکنیک باشهنقل قول:
1-بله تغییرات اساسی داشته.اون کتاب بیشتر سوالاش مال المپیاد بلژیک و... بود.اما این جدیده دیگه اون سوالا رو نداره به جاش تمام سوالای سراسری داخل و خارج و تست های تالیفی نسبتا خوبی دارهنقل قول:
2-معارف همون طور که دوستان گفتن کتاب درسی از همه چیز مهم تره.ولی از بین کتابایی که گفتی به نظرم خودت ببینشون از هر کدوم خوشت اومد اونو بگیر.البته به این کتابم یه نگاهی بنداز به نظر چیز جالبی میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نظرتون در مورد این کتاب برای ریاضی پایه چیه؟؟؟:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]