امروز یه امتحان دادم تا حالا توی این ده سال که دانشجوی پیام نور هستم همچین چیزی ندیده بودم!
گزینه صحیح واسه همه 30 تا سوال الف بود! :n04:
خدا کنه که امتحان مجدد نگیرن!
Printable View
امروز یه امتحان دادم تا حالا توی این ده سال که دانشجوی پیام نور هستم همچین چیزی ندیده بودم!
گزینه صحیح واسه همه 30 تا سوال الف بود! :n04:
خدا کنه که امتحان مجدد نگیرن!
نه...........؟ مگه میشه؟نقل قول:
مطمئنی؟ اگه جوابا اومد یه عکس ازش بگیر ببینیم چطوریاس....
امکان نداره :n02: یعنی شما بوگو 1 درصد :n02:نقل قول:
اگه شما تمامی جوابها رو الف در آوردی مطمئن باش اشتباه بدست آوردی :n24:
به طور معمول جواب ها بین گزینه ها تقسیم میشه ... همه رو که الف نمیذارن :n13:
عاقا من ی ساعت دیگه امتحان دارم بعد 2 روز خوندن تازه فهمیدم کتابو اشتباه خریدم نویسندش فرق داره:n27:
به امید تقلب میرویم:n03:
نقل قول:
آخ حرصم میگیره :n29: اینهمه میگم از روی منابع درسی کتاب بخرین اصلا گوش نمیکنید .. این همه اطلاعیه میاد میزارم اصلا یکیشم نمیخونید :n29:
حالا نگران نباش ... تستیه؟
سعی کن سوال رو اول خودت با دقت بخونی شاید بتونی جوابش رو بزنی ...
ایشالله که قبول بشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 93-92 دانشگاه پیام نور از ۲۷ دیماه آغاز می شود / تقویم آموزشی نیمسال دوم 93-92 دانشگاه پیام نور
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : با توجه به اینکه سال تحصیلی ۹۳-۹۲ در دانشگاه پیام نور از ۱۵ شهریورماه آغاز شد، نیمسال دوم نیز ۱۵ روز زودتر از سالهای گذشته برگزار می شود.
طبق آنچه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعریف شده است ، ثبت نام و انتخاب واحد تمام دانشجویان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای نیمسال دوم ۹۳-۹۲ از ۲۷ دی ماه ۹۲ آغاز و تا ۴ بهمن ماه ۹۲ در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه خواهد داشت.
کلاسهای درس در این نیمسال نیز از ۶ بهمن ماه ۹۲ فعال خواهند شد.
حذف و اضافه در این ن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسال از ۲۶ بهمن آغاز و تا ۵ اسفند ۹۲ می باشد.
همچنین بر اساس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهلت ارائه درخواست مهمان موقت یا دائم شدن دانشجویان و تایید توسط مراکز مبدا و مقصد برای نیمسال دوم (بهمن) سال تحصیلی۹۳-۹۲ از ۱ دی تا ۱ بهمن ۹۲ اعلام شده است.
مهلت ثبت نمره میان ترم دانشجویان کارشناسی در ن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسال دوم تا ۲۷ خرداد و ارشد تا ۹ تیر ۹۳ می باشد.
امتحانات نیمسال دوم تحصیلی ۹۳-۹۲ دانشگاه پیام نور در خردادماه ۹۳ نیز برگزار خواهد شد.
پیام نورنا: تا چند ۳ الی ۴ روز آینده برنامه امتحانات نیمسال دوم ۹۳-۹۲ و همچنین جدول شهریه سال تحصیلی ۹۳-۹۲ دانشگاه پیام نور به صورت اختصاصی از پیام نورنا منتشر خواهد شد.
در همین رابطه بخوانید:
دیگه مخمون ... :n02:نقل قول:
الان از امتحان اومدم یه چیزایی زدیم دیگه/امیدوارم نمره قبولی رو بگیریم!
نمره زبان2 که چهارشنبه دادم چرا نمیاددددددددددددددددد ای خدااااااااااااااااااا:n03:
منم چهارشنبه ی امتحان دادم هنوز جوابش نیومده/فک کنم پاسخنامه های اون روز کلا نابود شده!!!نقل قول:
به نظرت تا امشب میاد؟نقل قول: