ممنون از پاسخنقل قول:
الان به مشکل دیگه ای برخوردم ، با اینکه نصب و عملیات فعالسازی و .. را طبق عملکرد انجام دادم ، اما حالا که آپدیت میکنم ،جلوی آپدیتها پیام داده Out of Date تاریخ سیستم هم درسته ، مشکل از کجاست ؟
Printable View
ممنون از پاسخنقل قول:
الان به مشکل دیگه ای برخوردم ، با اینکه نصب و عملیات فعالسازی و .. را طبق عملکرد انجام دادم ، اما حالا که آپدیت میکنم ،جلوی آپدیتها پیام داده Out of Date تاریخ سیستم هم درسته ، مشکل از کجاست ؟
معمولا این پیام رو زمانی میده که تاریخ سیستم درست نیست ،
الان باید 23 اکتبر باشه .
تشکر ، اما تعجب کردم چرا تاریخ سیستم که همیشه درست بوده اینطوری شده
الان هم تاریخ سیستم و هم تاریخ گوشی من و یک گوشی دیگر ،روی 24 بود!!! :13: واقعا تعجب کردم .
مشکل حل شد.:11:
ممنون دوست عزیز از پاسخهای ارزشمندت.
????????\??نقل قول:
بله درست میفرمایید.من اشتباه کردم.ورژن 6.0 با لایسنس معتبر می باشد راستی مشکل pn.... اش حل شدولی هنوز کلیک راست روی فایل هاو فولدر ها خیلی کنده. ممنون میشم کمک کنیدنقل قول:
یعنی الان ورژن 6 رو نصب کردید ؟ آخرین ورژن رو نصب کنید.نقل قول:
سلام
دیروز من با مشکل کوچیکی که با نود 5 و قسمت گیمر مود اون داشتم تصمیم گرفتم کسپر نصب کنم . یکی از دوستان هم که کلید قانونی سه کامپیوتره داشت بهم داد و رجیسترش کردم . حالا میخوام بدونم که تمام پچ هایی که کسپر برای اصلاحیه داده تا f هست ؟
یه عکسم گذاشتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی انصافا نسبت به قبل باگ های کسپر بهتر شده و بعضی از باگ هایی که مانع میشد نصبش نکنم ترمیم شده . یکیش همین مساله آپدیت بود که خیلی طول میکشید آپدیت بشه ولی الان حدود 130 مگ آپدیت رو فوری آپدیت کرد .
آره، آخریش همون f هست.نقل قول:
دوست عزیز لایسنسی که خریداری کردم رو ورژن جدیدش کار نمیکنه.نقل قول:
از کجا خریدید که کلید ورژن 6 رو بهتون دادند ؟نقل قول:
به هر حال ویندوز 7 فقط از آخرین نسخه ورژن 2010 به بالای کاسپر پشتیبانی میکنه.
در کل ورژن 6 هم کاملا قدیمی و از رده خارج شده است. الان میتونید آپدیتش کنید ؟
اگر همچنان اصرار به استفاده از این ورژن دارید میتونید رو xp امتحانش کنید.