CMD را اجرا كنيد و دستور زير را وارد و سپس اينتر بزنيد و ببينيد درست ميشود يا خير .نقل قول:
نكته : هارد اكسترنال اگر letter ديگري دارد به جاي J در دستور بالا ، آنرا وارد كنيد .کد:Chkdsk J: /f
Printable View
CMD را اجرا كنيد و دستور زير را وارد و سپس اينتر بزنيد و ببينيد درست ميشود يا خير .نقل قول:
نكته : هارد اكسترنال اگر letter ديگري دارد به جاي J در دستور بالا ، آنرا وارد كنيد .کد:Chkdsk J: /f
ممنمون که جواب دادید...... خودم مشکلم رو حل کردم
روش حلش هم بگم تا بقیه استفاده کنن
تو properties توی قسمت tools گزینه ی اول error-cheking
خودش همه ی مشکلاتش رو fix کرد
سلام خسته نباشید من یه هارد اکسترنال پاسپورتی دارم که مدتیه از کار افتاده و وقتی اون رو به سیستم وصل میکنم آیکون درایور اون بر روی لیست درایو های مای کامپیوتر اضافه میشه ولی وقتی میخوام بازش کنم سیستم هنگ میکنه و مجبورم هارد رو جدا کنم تا دوباره سیستم بالا بیاد…با ویندوز و کابل دیگه ام امتحان کردم ولی مشکل همچنان باقیه .هارد نبض داره و چراغشم خاموش و روشن میشه.low level format هم کردم درست نشد.اطلاعات داخلش برام مهم نیست فقط میخوام اگه جای معتبری میشناسید که بتونه خوب تعمیرش کنه بهم معرفی کنید.گوگل که سرچ کردم سایتهای زیادی بودن که تعمیر کنن ولی نمیشه اعتماد کرد.اگر گذاشتن لینک در سایت ممنوع هست لطفا بهم پیام خصوصی بدین.
دوستان کسی نیست پاسخ بدهنقل قول:
در مورد قسمتي كه گفتيد درايو C رو LLF كرديد ؛ بايد گفت كه اينكار (LLF يا Zero fill كردن هارد ديسك) باعث از بين رفتن كليه درايوها و در نتيجه اطلاعات ميشه نه فقط درايو C . شما فقط يه فرمت معمولي روي درايو C انجام داديد . حالا دقيقاً معلوم هم نيست فرمت كامل بوده يا فقط Quick Format . شايد مشكل از درايو C نبوده و درايو ديگه اي مشكل داشته .نقل قول:
به هر حال اگر ميخواهيد هارد ديسك رو Zero fill واقعي كنيد ميتونيد از برنامه Active Killdisk (تحت داس) و از متد On pass Zero استفاده كنيد . با اينكار كليه اطلاعات در هر درايوي كه باشه از بين ميره و لازم هست دوباره Initialize ، پارتيشن بندي ، فرمت و ويندوز نصب كنيد .
سلام چند روزیه با مشکل هنگ کردن سیستم مواجه میشم در هنگام کارهای نیمه سنگین یکی از دوستان گفت ممکنه مشکل از هارد باشه
گفتم این تست hdd tune رو بذارم اینجا دوستان ببینن اگه مشکل خاصی هست بدونم
پ ن : قبلا هم اون سربرگ attention داشت ولی بخش data فقط 2 بود الان شده 1700:|
میترسم مشکل ازین بشه جالب اینه که هم اتصالات هارد هم پاور تست شده هیچ مشکلی ندارن defragment هم هفته ای یک بار کامل انجام میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
يكي اينكه هارد ديسك شما هيتاچي هستش و بايد به سايت خود هيتاچي مراجعه و از نرم افزار اين شركت استفاده كنيد
اگر كارهاي سنگين با هارد مثل رندر كردن و غيره داريد حتما حتما از وسترن ديجيتال با دور بالا و كش بالا استفاده كنيد مثلا 500 - 7200 دور - 64 مگ كش كه الان روي سيستم خود من هستش و اين رو بگم توي دنياي هارد ديسك صفحه اي يا مگنتي فقط و فقط حرف اول وسترن ميزنه
دوم به اين ايرادها توجهي نكنيد معمولا بيشتر نرم افزارهاي رايگان كلا نويسنده يك مشت غلط و غولوط نوشته و عموما به ساختار اون هارد ديسك اصلا ربطي نداره چون هيچ شركت سازنده اي اطلاعات سخت افزاري رو حتي به نويسنده SDK هم ارجاع نميده
بعدشم شما هر هاردي رو كه داريد سعي كنيد از نرم افزار System Mechanic Proكه البته پولي هستش و من چند ساليه استفاده ميكنم و توي اين چند سال سيستم هام هيچ ايرادي نگرفتند استفاده كنيد
در كل من به شخصه نرم افزار غير از نرم افزار رسمي خود شركت سازنده رو اصلا قبول ندارم و حتي ميتونيد به صفحه ساپورت اون شركت مراجعه كنيد و ازشون بخواهيد يك نرم افزار تست درست به شما معرفي كنند كه با هارد شما سازگاري داشته باشه
از لحاظ اطلاعات هم وضعيت هارد شما صحيح و مورد قبوله مشكلي نيست
موفق باشيد
با سلامنقل قول:
يكي اينكه هارد ديسك شما هيتاچي هستش و بايد به سايت خود هيتاچي مراجعه و از نرم افزار اين شركت استفاده كنيد
اگر كارهاي سنگين با هارد مثل رندر كردن و غيره داريد حتما حتما از وسترن ديجيتال با دور بالا و كش بالا استفاده كنيد مثلا 500 - 7200 دور - 64 مگ كش كه الان روي سيستم خود من هستش و اين رو بگم توي دنياي هارد ديسك صفحه اي يا مگنتي فقط و فقط حرف اول وسترن ميزنه
دوم به اين ايرادها توجهي نكنيد معمولا بيشتر نرم افزارهاي رايگان كلا نويسنده يك مشت غلط و غولوط نوشته و عموما به ساختار اون هارد ديسك اصلا ربطي نداره چون هيچ شركت سازنده اي اطلاعات سخت افزاري رو حتي به نويسنده SDK هم ارجاع نميده
بعدشم شما هر هاردي رو كه داريد سعي كنيد از نرم افزار System Mechanic Proكه البته پولي هستش و من چند ساليه استفاده ميكنم و توي اين چند سال سيستم هام هيچ ايرادي نگرفتند استفاده كنيد
در كل من به شخصه نرم افزار غير از نرم افزار رسمي خود شركت سازنده رو اصلا قبول ندارم و حتي ميتونيد به صفحه ساپورت اون شركت مراجعه كنيد و ازشون بخواهيد يك نرم افزار تست درست به شما معرفي كنند كه با هارد شما سازگاري داشته باشه
از لحاظ اطلاعات هم وضعيت هارد شما صحيح و مورد قبوله مشكلي نيست
موفق باشيد
با سلام
هارد لپتاپ بنده دو ارور داره و کمی سیستم کند شوده به نظرتون مشکل کجا هست؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واای خدا...من چرا این قدر بد شانسم
بعد از اینکه هاردم درست شد ...ایندفعه داشتم با هارد کار میکردم با eject کردنش و وصل کردن مجددش به سیستم با این ارور مواجه شدم
تو خدا کمکم کنید این هاردم پر از اطلاعات شخصیم هست که خیلی خیلی برام مهمه
من همه ی اطلاعاتم رو میخوام
راستی هاردم 1 سال گارانتی سازگار داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]