علی آقا 2000 قدیمی دارن پس می تونن با پاندورا دانگرید کنن.نقل قول:
علی آقا 2000 قدیمی دارن پس می تونن با پاندورا دانگرید کنن.نقل قول:
بابا چقدر غضه مي خوريد اين MotorStorm Arctic Edge كه برا پلي دو هم اومده بشينين رو اون بازي كنيد ! تصويري از موتور استورم با گرافيك آتاري !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اميدوارم كه اين فريم ور جديد هك بشه ... چون بازي هاي بسيار ديگه اي در راهند ... از وقتي كه اين سه هزارا كپي خورش مي پريد سوني انگار اميدوار تر شده براي ساخت بازي روي PSP ......
آقا جاوید این عکس ها رو کوچیک کنید . پدرمون در میاد با Dial-Up
ببخشيد من فكر كردم خود انجمن كوچيك مي كنه به صورت خودكار ،عكسا رو كوچيك كردم ...
از ps3 slim خبری نیست ؟ عرضه شده ؟ ایران کی میاد ؟:|
عرضه شده تو ايرانم اومده تو تاپيك پلي استيشن سه مي تونيد بحث اون رو دنبال كنيد ...
نه هنوز هک نشده.نقل قول:
اگه فعلا با آمدن فریمور 6 به احتمال هکر ها روی 5.55 هک کار نمیکنند.چون وقت گذاشتن الکی هست.به فرض 5.55 هم کپی خور بشه بازی های جدید فقط روی 6 اجرا میشوند.
این فریمور اصلی هست.و قابلیت اجرا بازی های کپی را ندارد.نقل قول:
باید صبر کنیم ببینیم کسی میتون کپی خور کنه یا نه.
سلام.نقل قول:
من psp ی یه من از سری قدیمی هست که با باطری پاندورا قابلیت دانگرید داره
بازی اجرا نکردموفقط برای اینکه ببینم این فریمور چه تغییراتی داشته آپدیت کردم.
امیدوارم هرچه زود تر این فریمور هک شود.
-------------------------------------------------------------------------
من خودم به شخصه یه هک شدن این فریمور خیلی امید دارم.
دلیل اینکه کسی فریمور 5.55 را هک نکرد این بود که فریموری بود که تغییرات جزیی داشت و فریمور فرعی بود.
تا الان که روال کار این هکر ها این شکلی بوده.
در صورتی هم که هک شود احتمال میرود که همانند فریمور 5.50gen فقط بر روی 1000 و 2000 های قدیمی نصب شود.
دوست عزیز به نظرت جای مناسبی سوال کردی؟نقل قول:
این تاپیک مخصوص psp هست نه ps3
لطفا در تاپیک مربوط به خودش بیان کن.
اميدوارم هك شود ، حالا فقط واسه قديمي ها هم هك بشه خوبه : )))))) بماند كه خيلي وقته پي اس پيم رو گذاشتم كنار حتي به 5.5 اين جن هم آپديت نكردم ، ولي با توجه عناويني كه تو راهه حيفه نتونيم بازي كنيم ..........
چرا علی آقا mac address دستگاهشون زو پوشونده؟:21::31:
davee قرار بود Chick hen رو هفته پیش عرضه کنه ولی فکر کنم منتظره که بتونه روی فرم ویر جدید کار کنه .
این هکر ها هم عقل تو سرشون نیست . :13: دارک الکس هم الان کنار دریا داره آفتاب می گیره و با یه DS بازی می کنه و تو دلش می گه عجب چیزی ها از PSP بهتره . :27:
فرم ویر 5.55 رو قول می دم تا دو هفته ی دیگه روی PSP های قدیمی بشه اجرا کرد ولی ... . :41: